bugün
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- kitap okuyan erkek10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- hem ayranım döküldü hem de kötü şeyler oldu4
- erkeklerin fetişleri6
- hiçbir şeyin zevk vermemesi4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba19
- silvermist8
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem11
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- bok kokusunu sevmek5
- en iyi erkek mesleği4
- cilgincapkin3
- ahmet sezer bey5
- reha muhtar denince akla gelenler6
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk2
- mültecilerin büyük penisli olması4
- üniversite okumak2
- anın görüntüsü26
- biriyle konuşurken aniden 7 kere 8 demek2
- sözlükteki kuşak çatışması7
- eski sevgili akla gelince yüzdeki mimik3
- vurdurmak moda olsa vurdurur musunuz6
- kemal kılıçdaroğlu'nun adam gibi adam olması5
- bir kız için intihar etmek3
- gocu buraya bak koçum2
- ne yapıyordur acaba2
- buddy dude18
- dışarıda seksi giyinimli kızlar görmek3
- en gıcık olunan hayvan6
- annenin sürekli didem arslan izlemesi3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları15
- toplam kaç entry girdiniz3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- sözlük botlarının artık abartması6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- kürtlerin ülkenin gerçek sahipleri olduğu gerçeği3
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- ahmet sezer bey sözlüğün neyidir3
- 30 yaşından sonra sözlükte yazmak2
- bir kızı çok sevmek3
- ofis dedikodular7
- kürt milletinin karakteri yüksektir3
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar5
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- eski dizileri izlemek7
- kemal kılıçdaroğlu37
- bir kadını unutmak kaç gün sürer2
- yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım4
entry'ler (77)
ilk film dünyanın en iyi filmi olmaya adayken, son film en kötü filmler arasina girer. 2. film de sağlamdır.
-baba ben yazar oldum.
+tamam git anana yardim et yoruldu kadin.
+tamam git anana yardim et yoruldu kadin.
Acilen canta almam gereken, fakat bir turlu icime sinen bir canta bulamadigim alet.
MacBook Pro kullanan, ve tabi onun icin canta alan arkadaslarin icinden, kullandigi cantadan memnun olan dostlarin tavsiyelerini beklemekteyim.
Sevgiler saygilar.
MacBook Pro kullanan, ve tabi onun icin canta alan arkadaslarin icinden, kullandigi cantadan memnun olan dostlarin tavsiyelerini beklemekteyim.
Sevgiler saygilar.
ayranı yok içmeye ile baslayan sözü hatırlatan olay.
Herhangi bir küfür raporda yer almamakla birlikte, taktik vermek bir suç teşkil etmiyormuş. Nasıl oluyor anlamadım ama öyleymiş. Sanırım Yılmaz Vural başka sebepten ceza almış taktik vermekten değil.
edit: Yilmaz Vural ceza aldigi macta taktik verdigi icin 4 mac daha almis. Yani Terim'in onundeki eskisehir macinda taktik vermesi gibi. Bilgilendirme icin mahlas kemali arkadasa tesekkur
edit: Yilmaz Vural ceza aldigi macta taktik verdigi icin 4 mac daha almis. Yani Terim'in onundeki eskisehir macinda taktik vermesi gibi. Bilgilendirme icin mahlas kemali arkadasa tesekkur
An itibari ile hayatta olduğu Habertürk te söylenmiştir.
bu tarz bir başlık açacak kadar ayrımcılığa giren bir insanının beyninin olmasından şaşırtıcı değildir.
Yazık ki şive ile dalga geçildiği üzerinden kendini kandıran insanları doğurmuştur.
Kendileri de bilmektedir ki, burada odaklanılması gereken şive değidir. Zaten bunu da anlamayamıyorsanız vay sizin halinize.
(bkz: Cin olmadan adam çarpmak)
Kendileri de bilmektedir ki, burada odaklanılması gereken şive değidir. Zaten bunu da anlamayamıyorsanız vay sizin halinize.
(bkz: Cin olmadan adam çarpmak)
Yüzyılın buluşu. Kendleriyle bu kadar özdeşleşen bebek eminim rekor kırar. Amma velakin bazı sorunları da beraberinde getirir. Yarın öbürgün "Dövlet bize konusan bebek dağıtmiy" diye isyan çıkarmaları kuvvetle muhtemeldir.
Müslümanın nereli oldugu da onemli simdi.
Cem Yilmazin kaliteli, belli bir genel kultur ve bilgi birikimi gerektiren esprilerine karsilik, Sahan'in sokak agizi, magandalik kulturu ile guldurmeye calismasindan ileri gelen bakis acisi. izlenme sayilarini komiklik kistasi olarak belirlemekte enteresan.
Bu mantikla; Renault ferrariden daha cok satiyor, o zaman Renault daha iyi araba yapiyor.
Bu mantikla; Renault ferrariden daha cok satiyor, o zaman Renault daha iyi araba yapiyor.
Turk bayrami oldugu icin, w ile yazilmasinin anlami yoktur. Turk bayrami elbet ki Turkce harflerden olusan bir isim ile anilir.
Kendilerine ait adam gibi bir bayram olmadigi, belli bir kulturleri, bayraklari, devletleri, dilleri olmadigi icin, devsirme bayram yapma amaclarinin bir gostergesidir.
Tekrar etmekte fayda var; Ne acidir ki sahiplendikleri ve en buyuk bayramlari olan nevruz, Turklerin artik kutlamayi biraktigi bir bayramdir.
Kendilerine ait adam gibi bir bayram olmadigi, belli bir kulturleri, bayraklari, devletleri, dilleri olmadigi icin, devsirme bayram yapma amaclarinin bir gostergesidir.
Tekrar etmekte fayda var; Ne acidir ki sahiplendikleri ve en buyuk bayramlari olan nevruz, Turklerin artik kutlamayi biraktigi bir bayramdir.
1000 yillik turk bayramini, kurt bayrami yapmaya calisan degisik.
muhtemelen hertarafi ellenmis bedeni ama hic dokunulmamis bakireligi ile bir kadina namuslu diye tutulacak yazarin actigi baslik.
Ocalan'in, Rahmetli Turkes hakkinda, O'nun lehine bir sey soylemesi beklenemezdi zaten. Yillardir kopek gibi yattigi icin, dusunmeye cok firsati olmus, migde bulandirmak icin de boyle bir sey soylemis oldugu cok bellidir.
Kendisini kim yetistirmis ona da deginmis mi? Orgute kim yardim etmis bunca sene, silahlari kimden almis, kaynagi nasil yaratmis, yurt icinde destekcileri kimlermis?
Deginmemis mi? Soyledikleri icinden alinasi kisim Turkes ile ilgili soyledigi iddia edilen, sozde iddia.
Yazik lan.
Kendisini kim yetistirmis ona da deginmis mi? Orgute kim yardim etmis bunca sene, silahlari kimden almis, kaynagi nasil yaratmis, yurt icinde destekcileri kimlermis?
Deginmemis mi? Soyledikleri icinden alinasi kisim Turkes ile ilgili soyledigi iddia edilen, sozde iddia.
Yazik lan.
ilk entrynin nick ile olan uyumu herkesi duygulandirdi.
Akdeniz'i, Karadeniz'i göl haline getiren milletin, g.tuyle güldügü sahiplenme.
Quentin Tarantino
Samuel L. Jackson - uma thurman
Samuel L. Jackson - uma thurman
Dunyanin en buyuk yer alti siginaginin burada oldugu geliyor benim aklima. Manyak miyim neyim.