bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması16
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü4
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- kemal kılıçdaroğlu40
- ktç'nin hala hayatta olması9
- gençler iş beğenmiyor11
- ofis dedikodular4
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- abazanlık insana neler yaptırır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- okulda yüzme dersi9
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak6
- terli terli soğuk su içmek3
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- market poşetlerini tekte taşımak6
- zamanla azalan şeyler5
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi2
- muhittin böcek'in yeni ifadesi2
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- fenerbahçe 2026-2027 sezon formaları2
- selahattin demirtaş4
- koç burcu günlük yorumu4
- çaya şeker atan erkek4
- özgür özel5
- türkiye a milli futbol takımı4
- sözlük botlarının artık abartması2
- kılıçdaroğlu'nun siyasi ahlakı2
- nervio5
- en gıcık olunan hayvan2
- etol2
- otomobilin yaygın olması2
- hayat bir akıntı sürüklenip gidersiniz2
- iremga6
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- merdiven çıkınca fit olacağını sanmak2
- sorunsuz ölmek3
- renkli rüyalar oteli2
- gocu hortladı2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- seçimlerde geçersiz oy kullanmak3
- kurban bayramı8
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- son zamanlarda2
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- ekonomi çok iyi10
- ev kiralarının kredi taksitlerine denk olması2
- recep tayyip erdoğan7
entry'ler (77)
ilk film dünyanın en iyi filmi olmaya adayken, son film en kötü filmler arasina girer. 2. film de sağlamdır.
-baba ben yazar oldum.
+tamam git anana yardim et yoruldu kadin.
+tamam git anana yardim et yoruldu kadin.
Acilen canta almam gereken, fakat bir turlu icime sinen bir canta bulamadigim alet.
MacBook Pro kullanan, ve tabi onun icin canta alan arkadaslarin icinden, kullandigi cantadan memnun olan dostlarin tavsiyelerini beklemekteyim.
Sevgiler saygilar.
MacBook Pro kullanan, ve tabi onun icin canta alan arkadaslarin icinden, kullandigi cantadan memnun olan dostlarin tavsiyelerini beklemekteyim.
Sevgiler saygilar.
ayranı yok içmeye ile baslayan sözü hatırlatan olay.
Herhangi bir küfür raporda yer almamakla birlikte, taktik vermek bir suç teşkil etmiyormuş. Nasıl oluyor anlamadım ama öyleymiş. Sanırım Yılmaz Vural başka sebepten ceza almış taktik vermekten değil.
edit: Yilmaz Vural ceza aldigi macta taktik verdigi icin 4 mac daha almis. Yani Terim'in onundeki eskisehir macinda taktik vermesi gibi. Bilgilendirme icin mahlas kemali arkadasa tesekkur
edit: Yilmaz Vural ceza aldigi macta taktik verdigi icin 4 mac daha almis. Yani Terim'in onundeki eskisehir macinda taktik vermesi gibi. Bilgilendirme icin mahlas kemali arkadasa tesekkur
An itibari ile hayatta olduğu Habertürk te söylenmiştir.
bu tarz bir başlık açacak kadar ayrımcılığa giren bir insanının beyninin olmasından şaşırtıcı değildir.
Yazık ki şive ile dalga geçildiği üzerinden kendini kandıran insanları doğurmuştur.
Kendileri de bilmektedir ki, burada odaklanılması gereken şive değidir. Zaten bunu da anlamayamıyorsanız vay sizin halinize.
(bkz: Cin olmadan adam çarpmak)
Kendileri de bilmektedir ki, burada odaklanılması gereken şive değidir. Zaten bunu da anlamayamıyorsanız vay sizin halinize.
(bkz: Cin olmadan adam çarpmak)
Yüzyılın buluşu. Kendleriyle bu kadar özdeşleşen bebek eminim rekor kırar. Amma velakin bazı sorunları da beraberinde getirir. Yarın öbürgün "Dövlet bize konusan bebek dağıtmiy" diye isyan çıkarmaları kuvvetle muhtemeldir.
Müslümanın nereli oldugu da onemli simdi.
Cem Yilmazin kaliteli, belli bir genel kultur ve bilgi birikimi gerektiren esprilerine karsilik, Sahan'in sokak agizi, magandalik kulturu ile guldurmeye calismasindan ileri gelen bakis acisi. izlenme sayilarini komiklik kistasi olarak belirlemekte enteresan.
Bu mantikla; Renault ferrariden daha cok satiyor, o zaman Renault daha iyi araba yapiyor.
Bu mantikla; Renault ferrariden daha cok satiyor, o zaman Renault daha iyi araba yapiyor.
Turk bayrami oldugu icin, w ile yazilmasinin anlami yoktur. Turk bayrami elbet ki Turkce harflerden olusan bir isim ile anilir.
Kendilerine ait adam gibi bir bayram olmadigi, belli bir kulturleri, bayraklari, devletleri, dilleri olmadigi icin, devsirme bayram yapma amaclarinin bir gostergesidir.
Tekrar etmekte fayda var; Ne acidir ki sahiplendikleri ve en buyuk bayramlari olan nevruz, Turklerin artik kutlamayi biraktigi bir bayramdir.
Kendilerine ait adam gibi bir bayram olmadigi, belli bir kulturleri, bayraklari, devletleri, dilleri olmadigi icin, devsirme bayram yapma amaclarinin bir gostergesidir.
Tekrar etmekte fayda var; Ne acidir ki sahiplendikleri ve en buyuk bayramlari olan nevruz, Turklerin artik kutlamayi biraktigi bir bayramdir.
1000 yillik turk bayramini, kurt bayrami yapmaya calisan degisik.
muhtemelen hertarafi ellenmis bedeni ama hic dokunulmamis bakireligi ile bir kadina namuslu diye tutulacak yazarin actigi baslik.
Ocalan'in, Rahmetli Turkes hakkinda, O'nun lehine bir sey soylemesi beklenemezdi zaten. Yillardir kopek gibi yattigi icin, dusunmeye cok firsati olmus, migde bulandirmak icin de boyle bir sey soylemis oldugu cok bellidir.
Kendisini kim yetistirmis ona da deginmis mi? Orgute kim yardim etmis bunca sene, silahlari kimden almis, kaynagi nasil yaratmis, yurt icinde destekcileri kimlermis?
Deginmemis mi? Soyledikleri icinden alinasi kisim Turkes ile ilgili soyledigi iddia edilen, sozde iddia.
Yazik lan.
Kendisini kim yetistirmis ona da deginmis mi? Orgute kim yardim etmis bunca sene, silahlari kimden almis, kaynagi nasil yaratmis, yurt icinde destekcileri kimlermis?
Deginmemis mi? Soyledikleri icinden alinasi kisim Turkes ile ilgili soyledigi iddia edilen, sozde iddia.
Yazik lan.
ilk entrynin nick ile olan uyumu herkesi duygulandirdi.
Akdeniz'i, Karadeniz'i göl haline getiren milletin, g.tuyle güldügü sahiplenme.
Quentin Tarantino
Samuel L. Jackson - uma thurman
Samuel L. Jackson - uma thurman
Dunyanin en buyuk yer alti siginaginin burada oldugu geliyor benim aklima. Manyak miyim neyim.