bugün

/355
uçak korkusu olmasa türki cumhuriyetler de gidecek ama maalesef.
Gazze'ye gidemeyen acizleri korkutmuş adam gibi adamdır.
şehre 5 kilometre uzaklığa gidebilmiş , daha sonrasında şunu bunu yapacağım dediği hiç birşeyi yapamayan rezil olmuş siyasetçi.
(bkz: küçük enişte)
bu adamla çok uğraşmamak gerekiyor. tek emri ile türkiye de taş üstünde taş kalmaz.

dokuz ışık tehlikede diye bir söz etse türkiye de sarıklı falan kalmaz.
devlet'in tunç eli'ni dosta düşmana göstermiş olan türkmen beyi.

ha makul sayıda bir korumayla gitmiştir, öyle başkaları gibi çevredeki 10-15 ilden polis gitmemiştir türkmen beyi'ni korumak için.
(bkz: tuncelili türkmenlerin türkmen beyi sevinci)
görsel

--spoiler--
gidemedi
--spoiler--
gazze'ye 50 defa gideceğim diyip götü yemeyenlerin takıldığı kişilik, kendisini pek sevmesem de tunceli'ye giderek taşağın kimde olduğunu göstermiştir, zira bahçeli öyle korkak bir adam falan değildir, bırak tunceli'yi papua yeni gine'de de der diyeceğini.

haa dedikleri üzerine konuşuruz, tartışırız o başka,

ancak, bu adama laf eden hobbit'den en az 10 kat daha taşaklı olduğunu cümle alem görmüştür.
dersim'den nasıl bir panikle kaçtıysa dönüş yolunda konvoyunda kaza olmuştur.
nedense sadece şehre 5 km uzaktaki Valilikte polislere seslenip defolup gitmiştir oraya girmek gt ister biraz.
#DersimdenDefolduBirFaşist.
"3 milyon işsazı issizi" Deyince akla ilk gelendir.
(bkz: yiyemeyeceği püskevitin altına girmek)
Dersimi almış da ediyor ezber.
bir cesaretle dersim'e gidip sonra programının yarısını iptal ederek kuyruğunu kıstırıp elazığ'a dönen zat.
(bkz: Devlet el etek öpmez)
Tunceli ye giderek amerikayı yeniden keşfetmiştir ahahah.
Bugünün tarihi tüm yurt ülkü occaklarında ve livırpul ülkü ocaklarında bayram olarak kutlanacaktır.
Herif tunceli ye gitti la alt üstü. Sanırsın kayıp şehir atlantis i buldu amk.

Akp nin her dediğini yap işte böyle aferin. Git diyolarsa git laf dinle.
başbakanın talimatıyla çözüm süreci için gitmiştir.
başbakanın alevi vatandaşlara yönelik geliştirmiş olduğu insani, pek insani söylemi kabullenemeyip, ''siz görürsünüz'' edasıyla dersim'e giden, yine devletin insafıyla kendisine tahsis edilen binlerce güvenlik görevlisi ve yüzlerce koruma araç ve gereçlerinin arasında, sadece valilik ziyaretiyle sınırlı hareket kabiliyetine sahip gezisinde, tarihsel acıları halen taze dersim halkına ''siz terörist evlatlarısınız'' minvalinde sözler sarfeden, bu ölçüsüzlüğü, misafir adabından uzak aşırılığı meziyet zanneden, takınmış olduğu tutumu cesaret olarak kabul eden, terörist kavramını da pek yerinde / dahice bir tespit zanneden kişiye devlet bahçeli denir.

bir talebim var sayı yargıç !

siyasi parti lideri ünvanı taşıyan bu kişiye, çekip çevirme, frenleme, usül öğretme gibi yönlendirmelerde bulunacak bir genel başkan atanmasını talep ediyorum.

ünvanı: milliyetçi hareket partisi genel başkanı devlet bahçelinin genel başkanı!
bugün tunceli'ye gitmiş genel başkandır.

bu gidiş, sade bir kabadayılık ve cesaret göstergesi değildir. ülkenin her karış toprağına sonuna kadar sahip çıkılacağının iradesini ortaya koymuştur.

"yeter artık, madem öyle bölelim memleketi, ne halleri varsa görsünler" diyen bıkkın, bezgin millete; türk devletinin kararlılığını göstermiştir. türk devletinin mi diye soranlar olacak. evet, türk devletinin!

ziyareti şehre 3 kilometre uzakta diye eleştirenler olmuş. az kaldı. azın, daha azın. yatak odalarınıza kadar gelsinler.
O faydasızlara konuşurken kendini Lut peygamber gibi hissetmiştir kanımca.
Bugün tunceliye giderek 40 kiloluk taşaklarını akp genel merkezine vurmuştur. Emanet ceketlilere duyrulur.
Gidemezsin konuşamazsın diyenlere gerekli cevabı Tunceli valiliği önünden vermiş Türkmen beyi. Bu kapak yeter.
tunceliye giderek akp'ye ayarın kralını vermiş kapağı iyi oturtmuştur.
Ali Kuşcu'dan sonra en önemli matematikçilerden bir tanesidir.
Cuma namazını Tunceli'de kılacak Türkmen beyi.
© copyright 2005 - 2026