/355
tuhaf adam vesselam. o nasıl bir detoneliktir abicim? acilen yumurta içip üstüne şan dersleri ve diksiyon dersleri almalı. tahriş eden bir ses tonu var. böyle yaparsa kaseti tutmaz şimdiden uyarayım.
sadece akp destekçiliği yapan bir partinin başkanı.
An itibariyle "mhp'de bayramlaşma" adı altında partililerle istanbul'da buluşan lider.

Arka planda "bayramınız Mübarek Olsun" yazıyor.

Edit: görsel

Sınırları gelişmeleri ve ışid örgütünü konuşuyor.

--db not--
Türk askeri taştan kaçıyorsa hesabını herkes vermelidir.
--db not--
akp'nin 312 milletvekili var. neden tezkerenin onayının suçu bu adama atılıyor? akp tüm milletvekillerini getirdi mi tulum çıkarırsa tezkereyi geçirebilir mi?Evet. hayır, amaç ne akp'nin sorumluluğunu alıp başkasının üstüne yıkmak.
Bu saatten sonra seçmeninin karşısına nasıl çıkacak merak ediyorum.
içi kurumuş adamın, dümdüz adam işte, hayata birşey katmayan ve yasadığının farkında olmayan tiplerden.
mhp'nin başkanlığından en kısa sürede ayrılması gereken şahsiyet zarar vermektedir partiye.
Amerikan askerlerine türkiye'yi peşkef çekmiştir.
millet için doğru siyaset için yanlış karar vermiştir. tezkere yüzünden mhp oy kaybedecek ama milletimiz kazanacak. çevremizdeki terör örgütleri kısmen temizlenecektir. 1 ay sonra askere gidecek milliyetçi olarak gurur duyuyorum kendisiyle. hdp ve chp tezkere ye karşıysa vardır bir hayırlısı.
Hareketsiz kalmanın pkk nın hareket alanını artıracağını gören adam. PKK nın alanını kapatmanın en iyi yolu askerin oralardaki varlığıdır ve teskere silahlı pkk unsurlarının işine gelmediği için bu gavatlar bu gün benim orda toplaştı anlaştı. Halbuki bizden silah istediler silahlı adam hoşlarına gitmedi. Dilencinin para isteyip Sana yemek ısmarlayayım teklifine kızması gibi hesap.
yine sıçıp sıvayan genel başkanım.

sana oy yok reis, durup durup aynı haltı tekrarlıyorsun!
muhalefet nedir nasıl yapılırı göstermiş genel başkan kişisi.
nerede kaldı 'türkmen beğ''liğin ?
''evet'' dediği tezkere uğruna şehit düşecek her vatan evladının her gram kanı ellerindedir.
milliyetçi hareket partisinin 3. parti konumunda kalmasına sebep olan kişidir . doğruları elbetteki vardır fakat yanlışları tarihi yanlışlardır.
Sözde ışid tezkeresine "evet"diyerek altımızda yanan ateşi koruklemiştir.
https://scontent-b-cdg.xx...3231f5f4d&oe=549A273D
iyi bir devlet adamıdır. ama iyi bir lider değildir. bundan sonraki seçimlerde şansı oldukça azdır.
iktidarimizin en büyük ortaklarındandir sayesinde bir çok oy koparıyoruz faşolardan. Bi iki sandalye atın la şuna da yaziktir.
Bilecik'te Ertuğrul gazi'yi anma şenliklerinde devlet ricaline alttan alta ayar vermektedir. Yalçın Akdoğan ve davutoğlu da oradadır.
Haraketleriyle beni çok güldüren huysuz adam.
tek yumurta üçüzleriden biridir.
''partimizi dinlemekte zorluk çeken varsa bize başvursun her türlü kolaylığı gösteririz diyerek'' yarmıştır.
işsizin işsasız kelimeleriyle tarihte yerini alacak talk showcumuz.
--spoiler--
rte,çankaya duvarlarında çınlayan gazi'nin sesinden mi korkmaktadır?''
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026