bugün
- nestor fernando muslera micol12
- 19 yıllık karısı erkek çıktı16
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi16
- denizin içerisinde cinsel ilişki20
- aldatan erkek10
- red flag11
- kola içmenin haram olması12
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları16
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü8
- istanbul'un fethi15
- allahı kim yarattı30
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi11
- türbanlı kadınların daha çekici gelmesi8
- burçlara inanan erkek22
- azeri kızları9
- kahverengi ile mavinin uyumu10
- sözlüğün gey yazarları10
- yavuz bingöl11
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı14
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği13
- çok su içmek12
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler27
- en iyi nemlendirici10
- haribo12
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası21
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16
- karl marx ın sakalsız hali8
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz12
- green flag16
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi11
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne9
- sahibinden com ölücüsü11
- deccal'in ortaya çıkması10
- türkiye'de eksik olan şeyler23
- siz siz olun aşık olmayın9
- yumurtalı ekmek8
- suriyede konsere saldırı15
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- bir kız için kendini feda etmek12
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- geceye bir şarkı bırak8
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak12
- sözlükten hatun düşürmek14

entry'ler (398)
bakırköyde bulunan tavsiye etmeyeceğim hastanedir.odada yer alan her şey arızalı.gelmeyin.
çok fazla kaşıntıya sebebiyet veren ilaç.biraz daha zaman geçtikten sonra etkisini paylaşacağım.
parasızlığa rağmen yola çıkma isteği.
sapkınlık içeren , toplumu ayrıştırmaya yönelik , genel anlamda cinselliği ön plana çıkartan hiç bir yazara katkısı olmayan başlıkların ivedilikle temizlenmesi gerek...
gecenin şu saatlerinde senin sesinle yaşamaya devam ediyoruz.ruhun şad olsun...
mart ayının anlam ve önemi.
hiçbir şey beni tiksinme durumuna getirmeme durumudur..fütursuzca her şeye kayıtsızca maruz kalabilmektir.güzel bir deneyim olmak ile beraber dünya üzerinde çoğu insanın belirli ögelerden tiksindiği bilinmektedir.
öncelikle şuradan başlayalım niçe demiş ki "bu genelleme dahil bütün genellemeler yanlıştır." fakat yüzdeler ile ifade edeceğimiz vakit %70-80 lik bir dilimi bilim,sanat,kültürel faaliyetler gibi toplumun kalitesini arttıracak etkenlerden uzak durmakta ve hiç ilgilenmemektedirler.ve düştükleri bu gaflet durumunun farkında değildirler.vizyonsuzdurlar.zamanlarını kafelerde geçirmektedir o yüzdelik dilimi.bilim,kültür ve sanat ile ilgilenenlere selam olsun...
edit:üniversiteliyim.
edit:üniversiteliyim.
kadersiz ve şanssızım,
çölde ki güneş gibi yalnızım.
çölde ki güneş gibi yalnızım.
satamam çünkü dostum yok.
düzce üniversitesi dağcılık kulübüdür.tdf lisanslı profesyonel sporcular bulunmaktadır bünyesinde.
zor ve tehlikeli sporlardan biridir.iyi bir ekip ve tecrübe ile müthiş zamanlar geçirip, kendinizi 3500-4000 metrelerde bulutlara tepeden bakarken görebilirsiniz.üniversitelerde açılan topluluklar iyi iş görmektedir çünkü yeni başladığınız vakit size ekipman konusunda yardımcı olunuyor etkinliklerde.yapacağınız zirve tırmanışlarında hipotermi yaşayabilirsiniz,yemeğiniz azalabilir,gücünüz tükenebilir belki sakatlıklar geçirebilirsiniz lâkin zirve de olmanın hazzına varınca hepsi unutulacaktır.
gece o tarafa yatamazsın.hatırlamak bile istemiyorum.lanet olası sivilceler.
dünyanın en güzel eylemidir.sebepsizce tebessüm edersin.daha ne istersin ey insan ?
iletişim şirketi olan turkcell bünyesinde geliştirilmiş ve tamamen ücretsiz olan,bünyesinde envai çeşit eğitimler bulunduran platformdur.severek kullanıyoruz...
kötü sonuçlar doğurabileceği için yapamadığım eylem.
gereksizdir.çirkindir.küfür etmeyin sayın yazarlar,insanlar küfürlerinizi görmek ve duymak zorunda değil sonuç olarak.
hayallerimi gerçekleştirmek için ihtiyacım ulan parayı bana verir misiniz ? çünkü kapitalizm sarmış her yeri.muhtacım sanırım o kağıt parçasına
fermuarımı açık unutup 1 gün boyunca gezdim :( metroda bana çocuğun neden baktığını eve geldiğimde anlamıştım :(