bugün

/355
türkiye cumhuriyeti tarihinde bir muhalefet liderinin hükümet liderinden daha fazla hükümeti koruyup muhalefet yapmasıyla tarihe geçecek adamdır.

bunun bir sıfatı var ama yazmayayım.
görsel
Akp asla ters düşmez madem öyle geçsin akp ye .
Devlet bütçeli.

Sirbist çiğrişim.
görsel
görsel
Tuğrul Türkeşi akp li diye partiden kovup üstüne tayyibe ikinci kuma giden daha sonra ikinci kuma olmak istemediği için reto ya yalakalık yapan ozan arifin şerefsiz şiirindeki tanımlara aynen uyan şahıs.
evlat olsa sevilmeyecek sevimsizliğe sahip;RTE ve dolayısıyla iktidar yalakası şahsiyet..taraftarı olan faşist arkadaşlara bile acıyorum;böyle liderleri var diye..
Koskoca ülkücü başkanı yane... Dimi.

33 bitecek sol veya sağ siyasette duymadığım terminoloji kalmadı ama "ülkücü başkanı" gibi birşey duymamıştım.
Kritik dönemlerde devletin yanında durduğu için çoğu vatanseverin sempatisini kazanmıştır. Ne bekliyordunuz ? Koskoca ülkücü başkanının sizin gibi hain olmasını mı ? Daha çok beklersiniz.
Rezil.
Rte de artik kac ses kaydi görüntüsü vs varsa rte sever oldu.
https://youtu.be/eMgxjCygwaY
Akpli vatandas.
Fetö nün avukatlığını yapan genel başkandan kat kat iyi olan genel başkandır.
Milletinin arkasındadır
Koltuk sevdası diye şarkı çıkartsa çok tutar!
Akp eş genel başkanı gibi konuşan mhp genel başkanı.
An itibarı ile Akp'li vekiller yaptığı konuşmayı daha coşkuyla alkışlamaktadırlar.
görsel
tayibin sağ kolu.
türkmenler katledilirken muhalifler ve koltuğunun derdine düşen bahçeli tarih seni de yazacak.
fafori adamımdır. reisi de seviyorum ama bahçelinin konuşmalarını dinlemek daha eğlenceli.
2019 seçimleri sonrası kendine verilen görevi yerine getirmenin huzuru ile emekliye ayrılacaktır.
Partisini rezil rüsva etmiş kişi.
yahu partide bir adam yok mu lan şuna dur diyecek. rezil etti hem kendisini hem partiyi, hala nasıl destekliyorlar bunu anlamış değilim.
Açık kalmış piskevit gibi baydı bayatladı artık.
mhp nin genel başkanı. ülkücüleri sokaklardan çekmesi ile ünlüdür. bekardır.
© copyright 2005 - 2026