bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- ölmeyi dilemek2
- herkes yatsın iyi geceler9
- kabataş olayı görüntüleri8
- en sevilmeyen ev işleri3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- oğuzhan uğur12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- nervio11
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- ispanya20
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- 2026 dünya kupası25
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- manifest grubu3
- laptop5
- manyak olmaya karar verdim9
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- acıktım ben3
- aga be şarkılar5
- futbol14
(#2110724)
beşiktaş zirvesinde tanıştığıma en çok sevindiğim elemanlardan biriydi. daha sonra sohbetlerimiz msn üstünde ufak çapta sürdü. o günden beri konuşuyorduk ne zaman gidecek diye hatta daha önce gitme durumu oldu diye ailesiyle zaman geçirmek için moda zirvesine gelememişti. ilk gördüğüm andan itibaren kendisi hakkında değişmeyen fikrim ise kendi kafama en yakın yazarlardan birisi olarak görmemdir. çok zor bir iş yapıyor o kesin biz 6 ay askerde kasarken o sürekli olarak 6 ay askere gidiyor. allah yardımcısı olsun. kalbimiz ve dualarımız onunla olacak ben onun yerine şimdiden söylüyorum vira bismillah.
iki sene aynı evde kaldığım bir sezon aynı yatta çalıştığım çok iyi arkadaşım dostum kendsi ayrıcada yakışıklı ve karizmatiktir kalbide yüzü kadar güzeldir çok seviyoruz seni volkan iyiki varsın.
an itibarı ile denizlere açılmış gemici kişi. şimdiden kendisini özlemekteyim doğrusu. bir an önce dönmesi ve yazılarına devam etmesi dileği ile.*
(bkz: vardiya zabiti)
makina zirvesinden sonra gideceğini söyleyipte sarılarak helalleştiğim. sıcak kanlı yazar arkadaşım. sözlükte tanıdığım ilk yazardır kendileri. oda benim gibi yollara yolculuklara vurgun anlaşılan kaderimiz böyle herhalde. yine de olsun gönüller bir olunca mesafeler anlamsız olur. beklediğim yazardır. geri dönecektir. buna eminim.
kayıp, denizci yazar. hangi limanda olduğu bilinmmekte!.. enson aldığım haberler ispanya'dan yola çıktığı... hadi hayırlısı arar elbet bir limandan.
en son aldığım bilgilere göre tunus'da demirlemekte olan yazar kardeşimiz. bir problem yok gayet sağlığı yerindeymiş.
an itibari ile depresyondaki yazardir. fransa da rouen sehrinde bardaki bir bilgisayardan internete girmeyi basarmis olup(uzun aradan sonra) yine ilk girdigi site uludagsozluk olmustur. zaten kiymetini anlamak icin illa ki kaybemek gerekiyor sanirim. bir yandan birasini yudumlarken diger yandan saati 5 euro olan internette aglamakli entry girmektedir. bir hafta sonra da fas da olacaktir (tabii biscay daki firtinada olmez ise). kendisi yaklasik 3 ay sonra karadadir. ilgilenenlerin dikkatine onemle arz edilir efendim.
özleten yazar.
(bkz: seyyah)
(bkz: seyyah)
hala gittiği yerden dönemeyen yazar. ulan burda herşey değişti be. çok kötü bi adaptasyon sorunların olacak.
uzun bir yolculuk sonunda yurda giriş yapmış yazar. sınavlara hazırlanmaktadır, ortalıklardadır, aranızda olmaktan kıvanç duymaktadır.
nihayet gelmiş yazardır. en yakın zamanda bir zirve ile kutlanacaktır.
onu anlatmaya kelimeler yetmez.
hakikatten garip bir kişilik, bence de kelimeler anlatamaz onu. *
(bkz: insan seviğiyle ugraşırmıs)*
hayatıma gireli 1 ay bile olmamıs ama yeterınce bıktırmıs yazar.
dun aksam kopegın havlamasıyla korkudan yerden 1 metre sıcramıs ve benı 3 saat guldurmus yazar. sag olsun var olsun *
kısa bir süre için çaylaktır kendileri.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar