bugün
- ferdi özbeğen9
- ben geldim naneler18
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- çok çişi gelen insan5
- devlet kim lan7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba2
- menekşe moru oje4
- anın görüntüsü20
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- pandela43
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- pandela tarzı entry gir6
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- wednesdayin annesi8
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- pandela1bukentay3
- tai lung ile revani yemek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- annenin ölmesi5
- 20263
- alain delon vs cüneyt arkın5
- letterboxd2
- izlenmiş en kusursuz film8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- burcu yüzünden bir kızı reddeden erkek2
- sevmek2
- azgın türbanlı10
- aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- antalya havalimanı2
aldığınız dersten başarısız olduğunuz ve aynı dersi seneye, olmadı yaz okulunda tekrardan alacağınız anlamına gelir. dersten kalmak öğrenciliğin hamurunda vardır, önemli olan dönemi en az sıyrıklarla geçebilmektir. dersten kalmak eğer ciddiye alınmazsa okulun uzamasına da neden olabilir dikkat etmek gerekir.
an itibariyle öğrendiğim hayal kırıklığına uğradığım hadise.Nasıl kaldım hoca o notu bana nasıl verdi hala akıl sır erdiremiyorum.
Allahım keşke bu bir kötü rüya olmuş olsa.Sabah kalksam tekrar baksam otomasyona geçtiğimi görsem.
(bkz: oof ulan of)
(bkz: tüm planların suya düşmesi)
Allahım keşke bu bir kötü rüya olmuş olsa.Sabah kalksam tekrar baksam otomasyona geçtiğimi görsem.
(bkz: oof ulan of)
(bkz: tüm planların suya düşmesi)
an itibariyle içime taş gibi oturmuş durum. 1 puanla 4 krediyi geleceğe taşıdık. o kağıtları nereleriyle okuyorlar merak ediyorum.
alışkın olmayanlar için son derece feci bir durum.
Lanet olası statik finalinden 0 beklediğim için kalma ihtimalim %100. Şimdiden yaz tatilim mahvoldu. Bu moral bozukluğuyla napçam anasını satiyim. Önümüzdeki yıl aynı dersi bir alt sınıflarla almak var bide. Çok fena koyacak bana. Of ulan of. Ben kalacak adam mıydım?
Lanet olası statik finalinden 0 beklediğim için kalma ihtimalim %100. Şimdiden yaz tatilim mahvoldu. Bu moral bozukluğuyla napçam anasını satiyim. Önümüzdeki yıl aynı dersi bir alt sınıflarla almak var bide. Çok fena koyacak bana. Of ulan of. Ben kalacak adam mıydım?
2 puanla dd yi kaçıran öğrencinin üzülmesidir.
an itibariyle 4 kredilik dersten bu eylemi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. üzgünüm kızgınım, daha tatilin ilk günü eve geldik çat otomasyonda tıkamışlar *
her öğrencinin başına gelen bir şey dir.
3 yıllık üniversite öğrenciliği hayatımda ilk defa bugün başıma gelen şeydir. hayır kalmak koymadı iyi not beklerken iğrenç bir notla karşılaşmak koydu. of ulan of.
o kadar coolumki kalma ihtimalim olan derslere ; bu derslerden kalmayı düşünüyorum diyorum.. çünkü su hiç bir şey; karizma herşey!
ilk yıl cok gurur kırıcı bir durum. ilk sene böyleyse 4 yılda nasıl bitiririm diye düsünmeye baslanır.
ilk sene can acıtan durumdur. 3. sınıftayım hala kahrını çekiyorum hem de 4 tane.
ilk sene biraz sıkar ama 3. sınıfa geldiğinizde bazı derslerden kalacağınızı daha dönem basından farkedip girmemeye başlarsınız.
kendimden biliyorum evet. bi yerden sonra hiç acıtmıyo merak etmeyin.
kendimden biliyorum evet. bi yerden sonra hiç acıtmıyo merak etmeyin.
Vize'de ders hafif sıyrıklarla atlatılmıştır, geçerim ben bu dersi yea diye dolanılır ortada. Zaten hamurunda ders çalışmak olmayan öğrencimiz death note'taki kira gibi son anda kevgire döner, yedikçe yer anasını satıyım.
Arkadaşların gecer, bi de sevinc gosterileri falan yaparlar grupta, sende bakarsın öyle.
Cok canim sıkkın.
Cok canim sıkkın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar