bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- türklerin ileri olduğu konular20
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- deri ceketli serseri4
- sokakta gocu ile karşılaşmak3
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bir insanda en sevilen özellik3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- ioçke'nin elleri4
- özlenen hissiyatlar6
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- abd vizesi4
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- 1018 karma olmuş evvvet2
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- kültürün bireyi boğması3
- geceye bir şiir bırak2
- dinsize inanır mısın17
- kim artıladı lan beni2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu pandela barışı3
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- salak yazarlar7
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
Kalitenin gurusudur ustasıdır Japonların bugün bulundukları yere gelmesinde çok büyük payı vardır. (bkz: deming odulu)
kalite güvence sistemininin kurucuları arasında sayılır. ekonomik paradokslar adlı eserinde, toplam kalitenin bir yönetim biçimi olduğunu savunur.
(bkz: toplam kalite yönetimi)
(bkz: toplam kalite yönetimi)
japon kalite anlayışının babası ve kurucusudur.işin ilginç yanı amrekida firmaların kendisine ve kalite anlayışına gerekli itibarı göstermezken;japonya ya gittiğinde fikirlerinin tanrı buyruğu kabul edilmesi ile japon sanayisinin büyük bir büyüme ve gelişme yapmasınsa yol açmıştır.
asıl adı william edwards deming olan 1900 - 1993 yılları arasında yaşamış kalite gurusu.
deming kalitenin istatistiksel yöntemlerle kontrol edilmesi üzerine çalıştı. sonuçta operatörün final kalitede %6 etkili olduğunu ancak organizasyonel sistemin %94 etkili olduğunu saptadı. dolayısı ile " kalite " den " toplam kaliteye " ye geçilmesi gerektiğini ve sistemde süreçleri ve yönetimi bağdaştıran global bir reform yapılması gerektiğini vurguladı.
deming pdca (plan-do-check-act) döngüsünü oluşturan kişidir, bu döngü aynı zamanda deming döngüsü olarak da anılmaktadır.
deming kalitenin istatistiksel yöntemlerle kontrol edilmesi üzerine çalıştı. sonuçta operatörün final kalitede %6 etkili olduğunu ancak organizasyonel sistemin %94 etkili olduğunu saptadı. dolayısı ile " kalite " den " toplam kaliteye " ye geçilmesi gerektiğini ve sistemde süreçleri ve yönetimi bağdaştıran global bir reform yapılması gerektiğini vurguladı.
deming pdca (plan-do-check-act) döngüsünü oluşturan kişidir, bu döngü aynı zamanda deming döngüsü olarak da anılmaktadır.
toplma kalite yönetimi için -dolaylı kendi öngördüğü sistem için- "you dont have to do this , survival isnt a compulsory" diyerek kalite alanında ismi marka olmuş kişi.
Japonya'nın günümüz japonya'sı olmasının baş aktörü olan insan. Kalitesizliği ile nam salmış japon endüstrisini 5 yılda dünyanın en sağlam endüstrilerinden biri olma yoluna koymuştur.
Ve ironiktir ki Japonya'yı atom bombaları ile yerle bir eden abd, kendi vatandaşı aracılığı ile Japonya'yı şaha kaldırmıştır.
Ve ironiktir ki Japonya'yı atom bombaları ile yerle bir eden abd, kendi vatandaşı aracılığı ile Japonya'yı şaha kaldırmıştır.
PUKÖ ile proses yaklaşımını belirlemiş ve bütün kalite standartlarına bu ilkeyle öncelik etmiştir.
Kalite' nin 12 ölümcül hastalığı ile ortaya başarısızlığın sebeplerini sürmüştür.
Bunlardan bir tanesi:" bir şirketdeki yönetim kadrosunun sürekli değiştirilmesi (flüktüasyon"..."
Kalite' nin 12 ölümcül hastalığı ile ortaya başarısızlığın sebeplerini sürmüştür.
Bunlardan bir tanesi:" bir şirketdeki yönetim kadrosunun sürekli değiştirilmesi (flüktüasyon"..."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar