bugün

yazdığı entrylerle sözlüğe hiçbir şey katmayan, tikkylerin kankası yazar.
a1018 model cep telefonu kullandıgından suphelendiğim yazar.
güzel entryleri olan yazar.
söylemesi en keyifli ingilizce kelime.
bazen güzel başlıkların sahibi, bazen güzel başlıkların canlandırıcısı, gs'li arkadaş.
bu da mı eksi? bu da mı olmadı? götümü sikeyim ben. kötü oy verene hiç lafım yok.
gece gece kendini bana buldurmuş, takip ettirmiş yazardır. uludag sozluk sayesinde daha iyi olacağa benziyor. nasıl hakemler yıldız futbolcuları koruyorsa, uludagsozluk moderasyonunda koruyup elinde tutmasını bilmesi gerekn yazardır aynı zamanda.
lezzetli klavyesiyle yardım dağıtan yazarımız. *
(#7263174) entry siyle beni benden almış yazar.*
acilen göz doktoruna gitmesi gereken yazar. ölümcül entryler yazıyor. sözlüğün başını belaya sokacak.
iyi güzel hoş yazar.

erzurum'da okuyor istemeyerek de olsa.

esenlik. . .
nesildaştır. (bkz: #7237078) entrysi 1 den fazla artı oy alan yazardır. hoşgelmiştir.
94 tayfası yazarlardan. knight online hastasıymış kendisi.
(#6952648)
(bkz: delicious com)

ne işe yaradığını henüz keşfedemediğim; ama google similar pages'in twitter'a benzetmesi üzerine üye olduğum site. bir şey öğrenirsem hemen.
#6762126 kendisiyle iletişime geçilmeden önce 7. sanat olan sinemadan anlamadığını bilmeniz gereken yazar...*
söylemesi zevkli olan ingilizce bir kelime. * *
sanki gizli bir anlaşma yapmışız gibi "beyler başlıkları ben açıyorum, içini siz doluyorsunuz" tavrı sergileyen yazardır.

(bkz: tek bişey söylicem ondan sonra hep sen konuş)
daima yeni başlıklar açarak yeni yeni serüvenlere açıldığına inandığım yazar. takipteyim.
(#6123847)
(#6123844)

space tuşuyla alt+32 kombinasyonunun aynı işi yaptığını sanırım yeni keşfetmiş ve sözlükle paylaşmalıyım demiş yazardır *

bunun dışında iyidir, kaliteli entryler girer, ailecek beğenerek takip ediyoruz kendisini.
#6110150 #6110213
*
geceden beri seri halde başlık açan yazar kişisi.
an itibariyle bana artı oy verdiğine 'yemin etsem başım ağrımaz' yazarı.
lise ingilizcesi ile;
(bkz: delici oğuz)
şu da vardı;
(bkz: am biti oğuz)*
(bkz: be delicious)
steve madden'in başarılı bir çakması.
(ing.) lezzetli
1...891011
© copyright 2005 - 2026