bugün
- puura9
- velvet44
- true yahudi mi10
- ben eskiden birinci nesildim4
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek5
- arkadaşlar bakar mısınız9
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- ctrlx vs velvet4
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması3
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- habire1239
- fake hesapların sahibi6
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür3
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım3
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar6
- hepinizi karim yapacam olum4
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- velvet bu sevgi ve ilgi selinden memnun mu soruau4
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- true nefreti6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- erdoğan'ın peygamber gibi bir adam olması3
- yeni parti24
- 2026 yılında kablolu kulaklık kullanan tip3
- canın erdoğan'a oy atmak çekmesi3
- bu entry 15 artı oy alsın true'ye veriyorum4
- hadise'yi seksi bulmayan erkek3
- sözlüğün elleri en güzel kızını seçiyoruz3
- velvet'in amca çocukları3
- tarih bölümü çok mu gereksiz sorunsalı3
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler9
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan2
- true vs yagmurcu12
- gocu25
- din olmadan ahlak temellendirilemez10
- velvet'in elini sıkmak2
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- antipanik7
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- seri gizli artı oy veren melek8
- ahmet sezer bey2
- 43100 entry girmek2
- sedat peker'e küfür etmek6
- adana'ya damat gitmek2
- lamine yamal6
- lionel messi vs lamine yamal4
- erkeğine poğaça yapan hamarat kadın2
habertürk'ün röportajında insanların nasıl kullanılacağını, insanların nasıl güvenini kazanıp istediği gibi yönlendireceğini anlatan masum kişi.
nasil oyle bir zirveye moderator yapildigini anlamadigim salak herif.
David Ignatius
Ignatius , 1920 yılında Ermenistan'dan ABD'ye göç eden bir Ermeni ailenin çocuğu! Bu nedenle ABD'deki Ermeni lobisiyle hareket ettiği belirtilen Ignatius'un Erdoğan ve Türkiye aleyhine özellikle de dış politikalarını eleştiren yazıları bulunuyor.
(bkz: takke düştü kel görundü)
Ignatius , 1920 yılında Ermenistan'dan ABD'ye göç eden bir Ermeni ailenin çocuğu! Bu nedenle ABD'deki Ermeni lobisiyle hareket ettiği belirtilen Ignatius'un Erdoğan ve Türkiye aleyhine özellikle de dış politikalarını eleştiren yazıları bulunuyor.
(bkz: takke düştü kel görundü)
karışıklığı fırsat bilip rte konuşurken sürekli araya girmeye çalışan, giremeyince de başbakanı okşayan elini, omzundan çekmeyen moderatör. başbakan başlarda eliyle engellemeye çalışmış, ancak moderator vazgeçmeyip başbakanı usandırıp kendisini korumaktan vazgeçirmiştir.
(bkz: davostaki sapık)
(bkz: davostaki sapık)
muhtemelen RTE'yi tanımayan bu nedenle elini tutan ve dayaktan ucuz kurtulan ucuz kişilik.
tayyip'ten hem ayar alan hem de biraz daha abartsa sopa yeme ihtimali olan herif.
http://galeri.internethab...lery.php?id=2970&no=4
(bkz: o elini bi indir)
http://galeri.internethab...lery.php?id=2970&no=4
(bkz: o elini bi indir)
ortadoğu uzmanıdır.
harry potter karakteri gibi ismi var vesselam. sevmedim.
kendinde bir ulkenin basbakanini, onu da gectim, moderatorlugunu yaptigi bir panelin konusmacisini fiziksel temas ile susturmaya calisma yetkisini gorebilen, haddini asmis kisi. o konumda ben olsam o eli tutar bukerdim, yalan yok.
(bkz: o el insin)
türkiye cumhuriyeti başbakanının sözünü kesmeye çalışan, ayarı da dayağı da haketmiş adamdır.
prestij denen bir şey var. götü boklu david türkiye cumhuriyeti başbakanının ne zaman susması gerektiğini söyleyemez.
dün gece Tayyip Erdoğan uzun yıllardır yerin dibinde olan prestijimizin bir kısmını kazandırmıştır.
oyumu ona vermeyecek olmama rağmen iyi yaptığını düşünüyorum.
prestij denen bir şey var. götü boklu david türkiye cumhuriyeti başbakanının ne zaman susması gerektiğini söyleyemez.
dün gece Tayyip Erdoğan uzun yıllardır yerin dibinde olan prestijimizin bir kısmını kazandırmıştır.
oyumu ona vermeyecek olmama rağmen iyi yaptığını düşünüyorum.
Davosta bir türk tarafından ıssız bir yerde yakalanması halinde "davos motoru" yapılacak kadar adi yaratık.
başbakanla aynı seviyede olan insandır. ne de olsa başbakan da ona el haraketi yapmıştır. halbuki türkiye cumhuriyeti ni layıkıyla temsil etseydi, sözünü, zaten kesmezlerdi...
erdogan, ^o eliii indir girarim^ moduna girip eline bitane patlatinca: lan mi canin sagolsun tripleri attigi gozlenmistir.. *
elalemde nasıl moderatörler var bakın. kıymetini bilin bizimkilerin. (hadi be hacı değiştirelim şu niki) *
reha muhtar'ın bugünkü köşesinde yerden yere vurduğu ermeni asıllı gazetecidir.
--spoiler--
Albans School'da okumuş, Harvard'ı bitirmiş, King's College'de dirsek çürütmüş, Cambridge havası teneffüs etmiş, yetmemiş Wasihgton Post gibi Amerika'nın en saygın gazetesinde köşe yazmış bir adam olacaksın, Amerikalılar'ın debate dediği bir açık oturumu yönetemekten bu kadar mı aciz olacaksın...
--spoiler--
yazının tamamı için
http://www.medyafaresi.com/?hid=20699&cid=3
--spoiler--
Albans School'da okumuş, Harvard'ı bitirmiş, King's College'de dirsek çürütmüş, Cambridge havası teneffüs etmiş, yetmemiş Wasihgton Post gibi Amerika'nın en saygın gazetesinde köşe yazmış bir adam olacaksın, Amerikalılar'ın debate dediği bir açık oturumu yönetemekten bu kadar mı aciz olacaksın...
--spoiler--
yazının tamamı için
http://www.medyafaresi.com/?hid=20699&cid=3
elazığ - harput doğumlu ermeni bir ailenin çocuğudur.
rte'nin davos'ta ayar verdiği (bkz: one minute)moderatör olarak bilinen gazeteci-yazar, ortadoğu uzmanı.
ridley scott'ın yönettiği "body of lies" adlı sinema filminin uyarlandığı romanın yazarıdır. bu da davos'taki tutumunu açıkça ortaya koymaktadır sanırım...
kendisi aslında derin cia'nın derin analistlerinden biridir ve abd'nin ortadoğu politikasının baş mimarı kissinger'in günümüzdeki müritlerinden biridir.
ridley scott'ın yönettiği "body of lies" adlı sinema filminin uyarlandığı romanın yazarıdır. bu da davos'taki tutumunu açıkça ortaya koymaktadır sanırım...
kendisi aslında derin cia'nın derin analistlerinden biridir ve abd'nin ortadoğu politikasının baş mimarı kissinger'in günümüzdeki müritlerinden biridir.
ONE MINUTE FIRÇASI YiYEN GAZETECidir kendisi... ABDnin saygın gazetelerinden The Washington Post'ta şöyle yazmış: Şunu söylemek doğru olur; hiçbir dünya liderinin, Obamanın yeniden seçilmesinden Başbakan Erdoğan kadar çıkarı yok http://galeri.uludagsozlu.../r/david-ignatius-278460/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar