bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi16
- hastalık havası7
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- burna tuzlu su çekmek5
- çin'e demokrasi gelsin9
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak4
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir3
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- kopya çekmenin etiği3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gocu20
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- truesuz sözlük5
- yaran twitter iletileri2
- bastırılmış üzüntü4
- silikon memenin patlaması10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- fusya semsiyeli yabanci4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- halil güneşli2
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- açmanın üzerinde açma yazması4
- iyi dostlar biriktirdim7
- seni terkedeceğim2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- nervio23
- bayram namazı çıkışı3
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- recep tayyip erdoğan27
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- ne dedin ne dedin sen4
- kürt fıkraları6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- columbia2
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- yazarların akşama dair planları9
- pandela5
kutsal varlık alex de souza'nın biricik eşi. fenerbahçe taraftarları arasında güzelliği ve sempatikliği ile an az 10'un kadar sevilir ve saygı duyulur. milli yenge addedilir. milliyet cadde'de iki gündür devam eden röportajında bizlerden birisi olduğunu gözler önüne sermiştir. gülüşüyle ve gol sevinçleriyle mabede baharı getirir adeta. alex de souza attığı her gol sonrası oturduğu locanın önüne gelerek 10'u selamlar. tabi bizleri de.. güzelliği dillere destandır..
http://cadde.milliyet.com...FUR_DE_EDERIM_?KategoriID=
--spoiler--
ben maça giderken, bir zorunluluk diye, eşim orada olduğu için gitmiyorum. Ben oraya taraftar olarak gidiyorum. Tuttuğum takım Fenerbahçe ve onu desteklemeye gidiyorum. Tabii duygularım biraz daha değişik oluyor. Çünkü hem tuttuğum takım sahada, hem takımın önemli parçalardan biri benim eşim. O yüzden farklı bir heyecan oluyor. Duygularımı çift yaşıyorum diyebilirim.
--spoiler--
http://cadde.milliyet.com...FUR_DE_EDERIM_?KategoriID=
--spoiler--
ben maça giderken, bir zorunluluk diye, eşim orada olduğu için gitmiyorum. Ben oraya taraftar olarak gidiyorum. Tuttuğum takım Fenerbahçe ve onu desteklemeye gidiyorum. Tabii duygularım biraz daha değişik oluyor. Çünkü hem tuttuğum takım sahada, hem takımın önemli parçalardan biri benim eşim. O yüzden farklı bir heyecan oluyor. Duygularımı çift yaşıyorum diyebilirim.
--spoiler--
alex nasıl kalbiyle oynuyorsa ondan daha fazla kalbiyle destek veren ve sevinen yengemizdir.
alex geldiğinden beri gerçekleşen fb - gs maç larında her seferinde hamile olarak tribünde yer alan bayan. özel denk mi getiriyor anlamayamadım.
Kendisini çok sevmeme rağmen, sigara içmesine çok kızdığım biricik yengem.
Pek çok futbolcu eşi gördüm. böylesine fanatiğini görmedim. Geçen sene son trabzon maçında çocuğunu düşürecek sanarak, kendimden çok ona üzülmüştüm.
Pek çok futbolcu eşi gördüm. böylesine fanatiğini görmedim. Geçen sene son trabzon maçında çocuğunu düşürecek sanarak, kendimden çok ona üzülmüştüm.
bir alex değil ama o da bir de souza. kaptanımızın sevgili karısı milli yengemiz.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17869825.asp
bu da hikayesi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17869825.asp
bu da hikayesi.
bu sene şampiyonlukta ki en büyük pay sahiplerinden biri tüm futbolcu eşlerine örnek olacak nitelikte.
heykeli dikilecek kadın; başka tabir bulamadım...
an itibariyle fb tv'de, takım otobüsünde röportaj veren çok çok değerli, canımız.
facebook'ta bir grupta türk bayraklı dövmesinin fotoğrafına "günah oç" diye yapılmış yorumu görünce yarıldığım yengemiz.
saygı duyulacak gelinimizdir. allah kocası ve çocuklarıyla mutlu ve uzun ömür versin. iyi ki böyle bir aileyi tanıdık.
bir çok yabancı futbolcunun gitmeye yüksündüğü ve gitmemek için bahane ürettiği, öncesinde kart gördüğü sivas'ta eşi alex de souza'yı ve fenerbahçe takımını desteklemek için gelmiş oraya, maç boyunca tribünde ayakta, heyecan içinde. maç sonunda da sahada alex'i öpüyor...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar