bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar14
- deniz göktaş24
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam12
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi14
- sözlükte flörtleşmek22
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar3
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- erkekleri taciz eden kadın9
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- tulumba tatlısı4
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- sizce ben güzel miyim7
- tai lung25
- kemal kılıçdaroğlu13
- true nickli yazar4
- nemin en çok olduğu il3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum6
- insanlığın yüzkarası2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek9
- suca suruklenen cocuk6
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz3
- iplenmeyen yazarlar3
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- fenerbahçe2
- sözlüğün gerizekalı kaynaması3
- cristiano ronaldo dos santos aveiro3
- 3000 yıldır kitap okuyoruz2
- yeğen2
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- mevlana2
- sizlerdenbirisi2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı8
- pandela44
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- ben geldim naneler19
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- başlıkların silinme sebepleri3
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- ona bir şey söyle8
- 35 yaşında ölmek6
evet bu haftada formspring sayfasına yüzlerce soru yağan cool adam, ana sayfasında yayınlamadığı kültürsüz ve şanslı soruları sözlükte gün yüzüne çıkaracak. işte bu haftanın anormalleri;
1. bayramda elini öpsem ne kadar harçlık verirsin sayın cool ve etilerdeki genelevime polis baskını düzenlendi,bir yardım etsen ?
2. cool musun sen olm. cool bakınız halk ağızında ipne, tekerlek, yummuşak.
3. sen kendini ne zannediyorsun?
4. selam
5. malsın mı?
daha fazlası için;
http://www.formspring.me/cooladam
1. bayramda elini öpsem ne kadar harçlık verirsin sayın cool ve etilerdeki genelevime polis baskını düzenlendi,bir yardım etsen ?
2. cool musun sen olm. cool bakınız halk ağızında ipne, tekerlek, yummuşak.
3. sen kendini ne zannediyorsun?
4. selam
5. malsın mı?
daha fazlası için;
güzel yazan, komik yazar.
sözlükteki amacımız hayatın anlamını bulmak olmadığına göre bu adamı da bu kadar sert eleştirmek mantıksız geliyor bana...
sanal alem hacı. herkes istediği kişi olmakta serbest. istediğini söylemekte serbest. adam tabi ki sallıyor. bunu söylemek için üstün zekalı olmak gerekmez. ama güzel yazıyor hakkını vermek lazım. o yüzden okuyup gülüp geçmeli.
geçen gün plazadayım. saat 14:00 da gelebildim anca işyerine. dün geceden ilgilenilmesi gereken bir grup iskandinav arkadaş vardı anca bitti işleri. toplantı varmış tam da o saatte. iyi dedim gireyim bekletmeyeyim adamları. bi baktım cool adam da orda. açtığımız ihale için teklif getirmiş. dedim seninle iş yapsam insan içine çıkamam. demezler mi sonra bana fakir fukarayla küçük esnaflarla iş mi yapılır diye. kovdum bunu odadan. zaten arabasını da bizim garaja sokmamışlar. plazanın bekçisi "benim arabam bile seninkinden daha pahalı lan" demiş buna. dedim ne züğürt insanlar var şu hayatta.
ne biliim ilk aklıma gelenler bunlar oldu. çok zor değil yani. atış serbest naslsa.. ama adam hakkını veriyor arkadaş. severek takip ediyoruz.
(bkz: cool adam tarzı entry girmek)
sözlükteki amacımız hayatın anlamını bulmak olmadığına göre bu adamı da bu kadar sert eleştirmek mantıksız geliyor bana...
sanal alem hacı. herkes istediği kişi olmakta serbest. istediğini söylemekte serbest. adam tabi ki sallıyor. bunu söylemek için üstün zekalı olmak gerekmez. ama güzel yazıyor hakkını vermek lazım. o yüzden okuyup gülüp geçmeli.
geçen gün plazadayım. saat 14:00 da gelebildim anca işyerine. dün geceden ilgilenilmesi gereken bir grup iskandinav arkadaş vardı anca bitti işleri. toplantı varmış tam da o saatte. iyi dedim gireyim bekletmeyeyim adamları. bi baktım cool adam da orda. açtığımız ihale için teklif getirmiş. dedim seninle iş yapsam insan içine çıkamam. demezler mi sonra bana fakir fukarayla küçük esnaflarla iş mi yapılır diye. kovdum bunu odadan. zaten arabasını da bizim garaja sokmamışlar. plazanın bekçisi "benim arabam bile seninkinden daha pahalı lan" demiş buna. dedim ne züğürt insanlar var şu hayatta.
ne biliim ilk aklıma gelenler bunlar oldu. çok zor değil yani. atış serbest naslsa.. ama adam hakkını veriyor arkadaş. severek takip ediyoruz.
(bkz: cool adam tarzı entry girmek)
esasinda troll gibi görünen bir yazar. kimisi öyle yaftalamis bile. ama su formspring sayfasina filan göz attim. bide arada birkac entrysine denk geldim. esprili adam vesselam. bende amatör stand-up ci bilirdim kendimi. fakat bu para pul mevzusunu iyi kapmis bu sahis.
al lan cool 10+ rep gelsin benden sana..
al lan cool 10+ rep gelsin benden sana..
iflas etmiş. öyle duyduk.
cool'a kulluk edene yazıklar olsun...
kültür konusuna çok fazla takmış ve her 2 başlığından biri kültür kelimesi içeren yazar. artık bööö olduk yeter. dedirten yazar.
(bkz: o bir ilah) her yerden takipledigimdir.*
(#7576711)
entrysiyle yarmış yazardır. onunla aynı fikirde olduğumu bilmesini isterim.
entrysiyle yarmış yazardır. onunla aynı fikirde olduğumu bilmesini isterim.
iki gün sözlükte yazmasa, hemen kendisini merak edip özlemiş olduğumuz yazardır. *
burkina faso'ya gidiyormuş, tamamen görgüsünden ötürü. zaten ben burkina faso'ya gitmeyen adama adam demem ki..
tanımak için 10 km ileri gitmeye gerek duyulmayan başlıklardır.
her bir internet ortamında olur zengin ayakları.
neden bu kadar fazla online olduğuna anlam veremediğim yazar.. o kadar paran varsa git ye lan. Ne bok işin var sözlükte..
hangi evim demesi beklenen yazarın evidir. (bkz: sallıyor tabi)
(bkz: saray yavrusu)
içinde fazla eşya olmayan, dağınık, tek renk eşyanın kullanıldığı evdir.
london-fleet street'te oturduğunu düşünmekteyim.
eveeeet! her pazar olduğu gibi geleneksel formspring anasayfasında yayınlanamayan ama sözlüğe ibret-i alem olsun diye koyulan saçma sorular top bilmem kaç ile karşınızda olan yazar. bu haftanın saçma sapan soruları yine birbirinden ilginç, yine birbirinden ayıp, işte o sorular;
1. sen bot musun?
2. çok paran olduğu halde neden sözlükte yazıyorsun?git g.tüne zenci y.rr.gı sok?
3. cool adam senin gay olduğunla ilgili bazı şeyler duydum gay olduğunu da biliyorum sence gay olduğunu neden biliyorum?
4. herşeyin bir fiyatı olduğunu söylüyorsun senin fiyatın kaç para?
5. sen kesin cok cirkinsin
6. pin up üretim hatası şarkısını sana yazmış diyorlar bitanem doğru mu ?
7. cool adam ben s..........k
işte ülkem gençliğinin soru sorma yeteneği. cool adam iftiharla sundu.
1. sen bot musun?
2. çok paran olduğu halde neden sözlükte yazıyorsun?git g.tüne zenci y.rr.gı sok?
3. cool adam senin gay olduğunla ilgili bazı şeyler duydum gay olduğunu da biliyorum sence gay olduğunu neden biliyorum?
4. herşeyin bir fiyatı olduğunu söylüyorsun senin fiyatın kaç para?
5. sen kesin cok cirkinsin
6. pin up üretim hatası şarkısını sana yazmış diyorlar bitanem doğru mu ?
7. cool adam ben s..........k
işte ülkem gençliğinin soru sorma yeteneği. cool adam iftiharla sundu.
(bkz: hepimiz cool adam ız)
cebinde beş kuruş olmayan ama sigarasız gezmeyen yazardır.
nick altına entry girme gafletinde bulunmamın ardından, diğer yazarlar tarafından eksi yağmuruna tutulup, beni eksi manyağı yapmalarına neden olmuş olan yazardır.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar