bugün

kral komedyen. isinin ustadlarindan oldugunu dusundugum bundan iki yaz onceki geceleri kahkahalarla susleyen dunyada ender gorulen saclara sahip degisik bi adam. *
man of steel ile ilgili yorumu yarmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=IJ5DwzVdbWE
komedyenlerin idolüdür. şov alanında 1 numaralı isimdir.
yaptığı yorumları zekice bulduğum komedyen kişilik. çok fazla amerikanvari espri yapıyor orasını sevmiyorum işte.
reyiztir.
zeki herif. castin bibırı programına alıp taşak geçmişti.
dünyanın en iyi talk show sunucusu. yardımcısı andy ile yardıran irlanda asıllı amerikalı.
uykusuz gecelerin vazgeçilmezi.
amerikan milliyetçiliğini aşırı derecede yapmasa iyi aslında.
Ama hazırcevaplığıyla programında en zekilere bile kök sötürebilmesine rağmen justin'den ayar yediğini görmüştüm.
"no it's job!"
sağlam espri anlayışına sahip ve espri yapmayı en iyi bilen adam.
saçlarını gülbin bayan kuaföründe yaptırdığına inandığım talk show sunucusu.
--spoiler--
Yeni bir haber;

Yapılan bir araştırmaya göre justin bieber ın twitter daki 37 milyon takipçisinin yarısı sahte çıktı. Daha da kötü olan haber ise; diğer yarısının gerçek olması.
--spoiler--
sevimli.
Saçlar falan komik işte.
severim şerefsizi.
türkiyede sevilen adam. komedi tarzı türk komedi tarzına uyuyor çünkü. taklitler, tiplemeler. bi jay leno, letterman, larry king ya da şu bloomberg deki heriften daha fazla sevilir.
dış görünüşüyle tam bir televizyon adamıdır. kanı çekilmiş gibi yahu. oyunculuk ve taklit yeteneği de bana kalırsa çok iyi.
açık ve net mükemmeldir. eğitim hayatı başarılarla doludur. harvard üniversitesinden onur ödülü ile mezun olmuştur. ayrıca çok komiktir. vaftiz esprisi tavsiye edilir.
neden adam gibi gişeye oynayan bi film yapmadığını merak ettiğim komedyen. yaşlanıyor her geçen gün.
hastasıyız dedeeeeee dediğim ve amerikan esprilerini sevdiren sunucu.
yaşlanmayacak adamlardandır.
boya küpüdür. kendi yüzünü merak ettiğimdir. on numara espri yapar saçmalamaları çoğu esprilerinden daha komiktir. (bkz: teamcoco).
Amerikalı komedyen. Harvard mezunu şahşiyet. Okulundan bize ne demeyin boru degil sonuçta girmiş adam okula yazalım.Saçı ve yüz hatları bi ilginçtir. Kesinlikle sakal bıraksındır. Saygılar.
hakan şükür'ün doğum gününü kutlamıştır kendisi.
cemaat ile bağlantıları olduğunu düşünüyorum.

https://twitter.com/conan...status/374394562690555906
parmak uclarinda benimki gibi ciller var olan kizil reyiz.
© copyright 2005 - 2026