bugün
- 32 yaşına girmek9
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- norveçte bok olsam8
- kadınların penisi olduğu gerçeği6
- zengin olsanız ne yapardınız4
- pandemi sonrası hayat3
- aşırı zayıf erkek3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- mehdi arşiv olarak mı inecek exe olarak mı3
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması2
- nervionun merak ettiği yazar19
- icq2
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- herşeyi boşverip guru olmak3
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- günün tweeti3
- ikizler burcu erkeği2
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- ordu4
- mehdi kaç yaşında başa geçecek2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- atatürk yerine mustafa kemal diyenler3
- doğum haritası5
- hristiyanlar2
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- migros'un nussknacker satması3
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- sevgilinin giyimine karışmak9
- maide suresi 82 ayet2
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- aşiyan2
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- orta doğu türkiyesi2
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ciguli vs velvet9
- katatespizartmasi17
- son gammaz bukucu2
- manifest kızlarını sıralamak2
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- penis takası yapmak2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
Yol tutuş güzel ama kolay dökülüyor hatta döküldü..
2006 model 1.6 sx otomatik modeli alınır mi, hakkında bilgi almak istediğim araçtır..
ilk kasasının şu anki piyasada en iyi fiyat performans aracı olduğunu düşündüğüm araba. hele 1.6 hdi ise yakıtı da ideal olur, donanımı da bol olur. yaşına rağmen donanımlı, şık görünen bir araba ve piyasada albea ile kafa kafaya paralarda, hatta kimi yerlerde daha ucuza gidiyor.
yeni modeli aşırı iyi olan bir araba.
Lise zamanımda bayıldığım, tasarımına hayran kaldığım araçtır.
Yıllar geçip mercedese de çeşit çeşit SUV araçlara da sahip olsam da bu c4 ün ilk çıkan kasası hep içimdedir ama artık eski olduğu ve Fransız araç kalitesizliği sebebi ile bi türlü yanaşamıyorum. Şu entry i girerken yine bi kurcalandım. Bi sarı siteye bakayım almancı dayıların zamanında alıp garajda kalmışı var mı diye
Yıllar geçip mercedese de çeşit çeşit SUV araçlara da sahip olsam da bu c4 ün ilk çıkan kasası hep içimdedir ama artık eski olduğu ve Fransız araç kalitesizliği sebebi ile bi türlü yanaşamıyorum. Şu entry i girerken yine bi kurcalandım. Bi sarı siteye bakayım almancı dayıların zamanında alıp garajda kalmışı var mı diye
Aman diyeyim fransız arabasına bulaşmayın.
3008 alan arkadaşımın garantiden benzin deposu değişmişti hiç unutmuyorum, daha 1 yaşında değildi.
Benim 12 yaşındaki mitsubishi’de bir tane bile değişen yok ve bütün aksamları ilk günkü kondisyonunda. 145 bin kilometre yol yaptı üstelik.
Japon alın geçin. Toyota honda ne bulursanız. Ama fransıza bulaşmayın.
3008 alan arkadaşımın garantiden benzin deposu değişmişti hiç unutmuyorum, daha 1 yaşında değildi.
Benim 12 yaşındaki mitsubishi’de bir tane bile değişen yok ve bütün aksamları ilk günkü kondisyonunda. 145 bin kilometre yol yaptı üstelik.
Japon alın geçin. Toyota honda ne bulursanız. Ama fransıza bulaşmayın.
yeni nesli çok yakışıklı ve konforlu olsa da baş ağırtan bir sürü sorunu var.
bu sorunların yanında 1.2 puretech motorun ıslak triger kayışı devede kulak kalıyor.
önceki neslinin makyajlısı daha güvenilir bir liman. kolay kolay bozulmaz. tabi eat6 şanzımanlı olanlar için.
ama onun da arka taraf torsiyon olduğu için çok sert. yani arkada yolculuk yapan biri için sıkıntı. araba tümseğe girse muhtemelen hoplayıp kafayı vurabilir.
sözün özü çok da alınabilecek bir araba değil.
o paralara alınabilecek bir auris ya da ceed ya da i30 daha çok şey vaadeder bence.
bu sorunların yanında 1.2 puretech motorun ıslak triger kayışı devede kulak kalıyor.
önceki neslinin makyajlısı daha güvenilir bir liman. kolay kolay bozulmaz. tabi eat6 şanzımanlı olanlar için.
ama onun da arka taraf torsiyon olduğu için çok sert. yani arkada yolculuk yapan biri için sıkıntı. araba tümseğe girse muhtemelen hoplayıp kafayı vurabilir.
sözün özü çok da alınabilecek bir araba değil.
o paralara alınabilecek bir auris ya da ceed ya da i30 daha çok şey vaadeder bence.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar