bugün
- yüzüklerin efendisi6
- silver ile evlenecek erkek41
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın4
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sürü zekası8
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- teomancalmasur6
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- resmine 31 çektim de yattım3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- sözlüğün toplam zekası6
- sarapci koala61
- ortama girince herkesin susması11
- katatespizartmasi16
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- amedspor19
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- cop315
- tuzlu kahve dizisi7
- bugün ne oldu3
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- gocu31
- özel mesaj ifşası5
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- iran düşmanlığı13
- ne mutlu türküm diyene3
vişneyle içilince insanın iliklerini açan yaz gecesi içeceğidir.
ortadaki jelibonu dillemeden önce kenarları kıtlanarak yenmesi gerekir.
en güzel püskevit.
en güzel püskevit.
Uc harfilerdendir.
(bkz: efe ece ali ege can cem)
(bkz: efe ece ali ege can cem)
(bkz: üç harfli)
genellikle ıssız köy yolunda, bir taşın üzerinde durup o ters ayaklı ve iri gözlü haliyle ''şisst insan ateşin var mı? gelsene benle'' gibi absürt laflar eden mahlûkat.
gece vakti başlığının canlandırıldığını görünce çarptı sandığım.
sek tüketimi oldukça zor olan içecektir. bunun nedeni alkol oranının* fazla olması ve aromasız olmasından kaynaklanır. vişne suyu ile seyreltilmesi uygundur. çok soğuk içilmiyor ve aromasız olduğu için yanında meyve tüketimi iyi olabiliyor.
favorim: (bkz: beefafter london dry gin)
favorim: (bkz: beefafter london dry gin)
Üç harfli derler.
dumansız ateşten yaratılmış olan bilinç ve irade sahibi varlıklardır.
3 harfli...
Her açıdan çarpar. Bahsedersen de çarpar, içersen de çarpar.
Gerizakalıların anlam veremedikleri şeylere taktıkları üç harfli kulp.
Yuzyillardir uc harflinin kendisi oldugunu anlayamayan salak yaratik.
dün arkadaşlarla konuşurken bahsi geçti. ciddi bir olaydan bahsediyorlardı, bende dalgaya aldım. ne demeye taşşak geçiyorsan artık.."kış kış cinler kış kış. puhahahah çok komik beyler?" falan. lan eve geldim, bir tırsma bir tırsma anlatamam. zaten bu mahlukatlar 6 yaşımda bana musallat olmuştu. yok abi koca karı hikayesi değil. kuranı ezberlemiştim o yaşta vs. böyle cübbeli sakallı hala nasıl bir şeye benzediklerini hatırlıyorum bana gözüken piçlerin. uzak durun la benden.
"kış kış cinler kış kış."
"kış kış cinler kış kış."
islam dinine mensup olanların var olduklarına inandıkları insan üstü varlıklar. islam dinine inanmayan, yahut herhangi bir dine inanmayan kişilere göre de hayal ürününden ibarettir. yaşanılan bazı olaylar, onlara göre hayal gücünün yansıması veya bilinç altında gizlenmiş korkuların açığa çıkmasıdır.
ancak bazen öyle şeyler yaşanır ki, insan beyninin kudreti bu şeyleri oluşturmaya yetmez. daha önce hiç bilmediğin, görmediğin şeyler dikilir karşına. gerçekleşen olayları inanmayan birine kanıtlayamazsın. zira musallat olan cinler, kötü ve dinsiz olanlardır. bir dine mensup olanı yoldan çıkarmak amacıyla gelirler. inanmayana isteseniz de gösteremezsiniz. zira onların bu zatın üzerinde bir amacı yoktur. kendilerini gizlerler. bunun yanı sıra, yok sayana ve korkmayana yanaşmaları gibi bir durum söz konusu değildir. sanılanın aksine insan, bu varlıklardan daha güçlüdür. insan zayıf düşmedikçe, onların karşısında kendini aciz hissetmedikçe herhangi bir şekilde etki etmeleri imkansızdır. bundan mütevellit, yok sayanlar onları hiçbir zaman göremeyecektir.
ancak bazen öyle şeyler yaşanır ki, insan beyninin kudreti bu şeyleri oluşturmaya yetmez. daha önce hiç bilmediğin, görmediğin şeyler dikilir karşına. gerçekleşen olayları inanmayan birine kanıtlayamazsın. zira musallat olan cinler, kötü ve dinsiz olanlardır. bir dine mensup olanı yoldan çıkarmak amacıyla gelirler. inanmayana isteseniz de gösteremezsiniz. zira onların bu zatın üzerinde bir amacı yoktur. kendilerini gizlerler. bunun yanı sıra, yok sayana ve korkmayana yanaşmaları gibi bir durum söz konusu değildir. sanılanın aksine insan, bu varlıklardan daha güçlüdür. insan zayıf düşmedikçe, onların karşısında kendini aciz hissetmedikçe herhangi bir şekilde etki etmeleri imkansızdır. bundan mütevellit, yok sayanlar onları hiçbir zaman göremeyecektir.
gerçektir.bizim komşunun çocugu var arkiler böyle deli deli haareketleri felan vardı hep yaramazlık yapıyodu annesini felan dövüyodu. neysem işte nenesi demiş bunda cin var, hoca çağırdılar cin çıkartmak için hoca çıkardı falla 7 tane çıktı diyolar, çok korktum arkiler, bende yaramazım hep yaramazlık yapıyom peder dövüyo ama zaten varsa da döve döve çıkartmıştır peder muhaha yaş 21.
birkaç saat önce beni rüyamda rahatsız etmiş olan varlıklardır.
sol frame de adı anıldığı için şu an sözlükte geziyor olabilirler.
amk!
üç harfli diyeceksiniz! üç harfli!
amk!
üç harfli diyeceksiniz! üç harfli!
islamiyet inancının en fantastik karakterlerinden. ateşli ve ayakları terstir. mal gibi çöplükte, mezarlıkta falan takılırlar. besmele çekince arkalarına bakmadan kaçarlar. kedi köpek kılığına girerler. insanların içine girenleri de vardır, içeri boşalmayanları makbuldür. cin olmadan adam çarpamazsınız. cin diye bir şey olmadığına göre cin olarak da adam çarpamazsınız. kısacası benim bütün insanlığa söylemek istediğim şey: adam çarpamazsınız.
allahin yarattığı âlemlerden sadece biri.
ingilizce konusmaya calsirken "three letters" diye bahsettigim varliklar.
tonik'in kankisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar