bugün
- yorgun mermi19
- beyazsemsiyeliyabanci26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gina carano13
- sözlüğün kırbacı8
- gocu bak bi3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- mocu4
- katatespizartmasi15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- true yetkili olsun kampanyası2
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- buddy dude17
- anın görüntüsü20
- g35
- sevdiğine şiir yazabilen kaslı ve yakışıklı erkek5
- intikam almanın çok keyifli olması3
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- en son ne yediniz11
- baba olmak istemeyen erkek3
- libido yükselten şeyler4
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- ben geldim naneler2
- futbol9
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- uysaljakoben32
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- kene vs ktç6
- türkiye17
- ateist görünce korkan dinci5
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- havaların ısınmasıyla çok fena azmak7
- 7 haziran 2026 fenerbahçe başkanlık seçimleri2
- fenerbahçe8
- bu son entry2
- chatgpt4
- toplum içinde sözlüğe girmekten utanmak6
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı11
- venezuela3
- hakan çalhanoğlu4
- ona bir şey söyle15
- birini özlememek için yapılan şey3
- genç yaşta ölen ünlüler9
- bir ulu yazarına sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak2
- pilates3
- anne olmak istemeyen kadın2
- manifest3
- arkadaşlar bakar mısınız bi5
google chrome web tarayıcısının açık kaynak kodlu linux sürümü. ayrıca, an itibarı ile pardus işletim sistemi üzerinde bu entry'yi yazdığım tarayıcı.
bir de yine açık kaynak kodlu bir işletim sistemine (bkz: OS) adını veren hede. (bkz: chromium OS)
http://dev.chromium.org/
bir de yine açık kaynak kodlu bir işletim sistemine (bkz: OS) adını veren hede. (bkz: chromium OS)
http://dev.chromium.org/
ciddi manada beni hayretler içerisinde bırakan tarayıcı. inanılmaz derecede hızlı. internette gezmek zevk haline geldi. ntvmsnbc nin 1 sn de yüklendiğini görmek de varmış.
windows kullanırken de chrome kullanıyordum ama chromium be ubuntu 10.10 resmen harika bir ikili olmuş hız açısından.
windows kullanırken de chrome kullanıyordum ama chromium be ubuntu 10.10 resmen harika bir ikili olmuş hız açısından.
ubuntu da çılgın attıran tarayıcı. hastasıyım.
normal chromedan kat be kat olan tarayıcı. hergün geliştirildiğinden güncelleme aldıkça yenilikleri ilk chromium kullanıcıları fark eder.
Google tarafında hazırlanan Google Chrome ürününün proje halidir. Chrome dan çok daha iyi olduğu tebiti son derece doğrudur. Benim gözümde en baba tarayıcıdır. Sırasyıla internet explorer, chrome, mozilla, opera, tekrar chrome ve en son chromium kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu. indirip bi deneyin derim. Ubuntu ile canavara dönüştüğünü söyleyen çok. Daha Ubuntu yüklemedim pc ye ama en kısa zamanda onuda denerim.
sevgili uludağ sözlük, entry girerken hata veriyorsun özellikle chromiumda bunu çok fazla yapıyorsun, kaydet desek de sadece sayfayı yeniliyorsun, bazen on bazen yirmi kez tıklattırıyorsun, neden hata veriyorsun, bi baksalar senin şu kodlarına.
google chromeun açık kaynak kodlu şeklidir. Windows, Mac, Linux, Bsd etc. 32/64 bit, arm kısacası hemen hemen her yerde çalışabilen enfes tarayıcı
esasen acik kaynak kodlu projedir. chromium sadece tarayici degildie cunku. zira komodo ide kendi icinde chromium kullanir.
ubuntu'da kullandığım, firefox'tan çok çok iyi olan browser.
lat. krom.
güncel Önemli Başlıklar