bugün
- devşirmelik makamı11
- kadınlar neden aldatır12
- her türk kızını türbanlı zanneden gavur7
- sözlük erkekleri aranıyor mu8
- cebinde parası olmayan fakir erkek5
- hiç ölmeyecek gibi yaşamak4
- demirtaş'ın kılıçdaroğlu ile görüşmeyi reddetmesi4
- selahattin demirtaş övücüsü halk tv6
- ne yapıyorsunuz yakışıklı ve güzel dostlarım6
- sözlükteki üstü kapalı erkek nefreti9
- sözlükteki zengin yazarlar4
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu5
- profiline kendi resmini koyan yazarın asıl amacı6
- biraz osursak mı2
- akrep kadını başak erkeği uyumu3
- biz arap değiliz biz türk üz2
- spora vakit ayıramayan erkek oje sürsün7
- kabullenince huzur veren gerçekler6
- uzun zamandır kimsenin dut yememesi2
- eski sevgilinin 1 haftada yeni sevgili yapması8
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi16
- orospum3
- red pill3
- bir oç her zaman kendini belli eder2
- kürtçüleri komünist sanmak2
- kadında güzellik aramayan erkek3
- yaş ilerledikçe katlanılması zor şeyler4
- ne sıkıcı bir gün2
- modern sanatın duvara muz bantlamak olması4
- aylık 379 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- donald trump4
- gocu yla bilek güreşi yapmak6
- uludağ sözlük kazları2
- evlenmek için gereken minimum para6
- türk siyasetçiliği yapan araplar4
- babanın ölmesi2
- 23 haziran 2026 ürdün cezayir maçı3
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması19
- dut ağacı5
- iyi araba kullanan iyi sevişir3
- sözlük yazarlarının bileklikleri6
- sürekli esnemek3
- sedat pekmez12
- performans sanatçısı3
- karı hoplatmak3
- karşı cinste bağımlılık yapan şeyler4
- altin2
- 2026 dünya kupası15
- forlove192
- akp'nin cumhurbaşkanı adayının erdoğan olması8
hakikaten "seçilmiş" bir insan. sözlüğün olmazsa olmazlarından, badi.
orta yapacağım gol atacaksınız diye bizi kandıran, hala adam akıllı bir pasını, çalımını görmediğimiz ,bizi sürekli offside da bırakan yazardır.
kişisel iletisiyle beni benden alan yazar.ilk kez bir yazarın başlığı altına bişeyler yazmama sebep olmuştur bu kişisel ileti.
(bkz: keremcem in moron oldugunu dü$ünüyorum saygılar)
(bkz: keremcem in moron oldugunu dü$ünüyorum saygılar)
sözlüğün en eski yazarlarından olup, hiç beklenmedik bir anda patlattığı bomba entryleri ile okuyanı kahkahaya boğan, akıl yaşta değil baştadır deyimini doğrular nitelikte, nitelikli yazardır.
kesinlikle çok dikkatli bir yazarımızdır ayrıca. aylar evvel yazdığınız bir entryi önünüze küt diye çıkarıverir günün birinde, aaa diye kalırsınız. açık vermemek gerek. *
(#47365) ile beni benden almıs uuser.
beni sözlüğe özendiren sonra üye olmam için baskı yapan iki kişiden biridir. Mahalesindeki çocukların sevgili abisi koruyucu meleğidir kısacası herşeyidir.
sözlüğü ve anlamını yalamış yutmuştur.artık bu işlerin gurusu olmuştur.ailecek takip ediyoruz
detaycı, derin bir analiz yeteneği olan, elinden ne uçanın, ne de kaçanın kurtulduğu yazar.
(bkz: dansöz yazar)*
(#308731) no lu entrye ithafen:
(#290979) nolu entryde bahsi geçen rüyada aramızada bulunup rüyama renk katan kişi. aramızda bulunmaktaydı evet, belki ben bunu yazmamış, yazmayı unutmuş olabilirim ama artık bazı şeyleri açıklamanın vakti geldi... dayağı üç kişi yiyecektik, doğrudur. ama yok efendim kaslarını göstermişmiş yok efendim alen e bi koymuş alen en büyük cim bom diye bağırmış, bunlar tamamen safsafadan ibaret şeyler. efendi gibi muhabbetimizi kestik haykırdık beşiktaş diye. ayrıca bizim inönü stadında ne işimiz vardı, neden beşiktaş deyü hönkürdük hiç bir fikrim bulunmamakta.
(#290979) nolu entryde bahsi geçen rüyada aramızada bulunup rüyama renk katan kişi. aramızda bulunmaktaydı evet, belki ben bunu yazmamış, yazmayı unutmuş olabilirim ama artık bazı şeyleri açıklamanın vakti geldi... dayağı üç kişi yiyecektik, doğrudur. ama yok efendim kaslarını göstermişmiş yok efendim alen e bi koymuş alen en büyük cim bom diye bağırmış, bunlar tamamen safsafadan ibaret şeyler. efendi gibi muhabbetimizi kestik haykırdık beşiktaş diye. ayrıca bizim inönü stadında ne işimiz vardı, neden beşiktaş deyü hönkürdük hiç bir fikrim bulunmamakta.
dusunceli, ileriyi gormeye meğilli yazar.
mesajlaşma seansı kafa beyin dört dönerken gerçekleştirmeyi başarmış yazardır. *
başarılar dilediğimiz yazarlardan o da..
sınavda looser ile yanyana oturursa eğer, kesinlikle bir adet bile doğru soru bilemeyecek olan yazardır. ama yanyana oturmaları ihtimalinin 1/1.567.896 olmasından dolayı başarılı olacağına inandığım yazardır.
(bkz: basarılar)
başarılar dilediğim yazardır.olm chosen tekirdağlılar zeki olur,sen yaparsın yaparsın.
(bkz: başarılar dilerim)
(bkz: dualarımız seninle)
sınavın üstesinden geleceğine adım gibi emin olduğum yazar. *
aslansın, kaplansın, yaparsın şeklinde motive ettiğim yazar. zaten yapacak kapasite var onda.
sınavda başarılar dilediğim yazardır. başarılı olup olmaması o kadar önemli değildir, çünkü ne yapacağı bellidir, o ayrı konu.
geçmiş olsun dediğim bir başka yazar. *
kardeşlerin en çenebazı *, en film yeteneği gelişmişi (bkz: uuserlarin bombay tv yapitlari), en telefonla konuşanı *, en uludağ üniversitesi'ni yazacak olanı *, kısaca sözlüğün bir tanesi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar