bugün

akçaabat taki meşhur köfteci ve bu köfteyi yapan yerin adıdır...tadına doyum olmaz...
internetten sipariş verebilirsiniz...
http://www.cemilusta.com.tr/

akçaabat taki meşhur köftecilerden bir diğeri de nihat ustadır...

(bkz: akçaabat köftesi)
(bkz: piyaz)
15 mart 2003 yılında kaybettiğimiz, trabzonspor'un eski kaptanı. mekanı cennet olsun...
trabzonspor un unutulmaz şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan, lakabı ise dozer cemil olan eski futbolcu.
akçaabat köftesi denince ilk akla gelen yer olmasının yanı sıra yemek sonu ikram ettikleri fındıklı tatlı yendikten sonra köfte değil sırf o tatlıyı yiyebilmek için gideceğiniz mekandır. * *
Trabzonspor'un efsane kaptanlarından (bkz: Dozer cemil) gerçek ad-soyad ıdır.
trabzon'dan her geçişimizde uğrak mekanımız olan köfteci. masaya oturduğunuz zaman bizzat sahibi gelip hoşgeldin diyor. her şey köftenin lezzetinde değil.
köftelerini beğenmedim ama içerideki ambians harika. fiyatları kol gibi kazıktan az hallicedir.
zigana dağları üzerinde adına hatıra ormanı oluşturulan trabzonspor efsanelerinden.
trabzon'da ki benzer restoranlar için;

(bkz: nihat usta)
(bkz: körfez köfte)
(bkz: lazeli restaurant)
köftesi güzeldir ama ahım şahım da değildir.

fakat baklavası yediğim en iyi baklavadır. antep'e gitmedim herhalde orda daha iyisi vardır.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda 2019-2020 sezonunun Cemil Usta Sezonu olarak oynanmasına karar vermiş.
Meşhur köfteci cemil usta yemeyen kalmasın.
Hiç tanımıyoruz.
Cemil usta kim olm?
trabzonun eski kaptanıymis.
2019 20 sezonuna bunun adını vermişler..

tff erken başladı..

neyse ne demiştik

hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız..

neden özhan canaydın veya metın oktay sezonu olmuyor..
2019-20 sezonuna ismi verilen efsanedir.

cemil usta, efsane trabzonspor kadrosunun (hatta kadrolarının) unutulmaz kaptanıdır. dozer cemil de derlerdi. aralarında türkiye lig şampiyonluğu kupaları da olmak üzere birçok kupa kaldırmıştır. o yılların efsane ötesi takımı liverpool'u trabzon'da 1-0 yenerlerken galibiyet golü onun adını taşımaktaydı. 2003 senesinde yolda yürürken kalp krizi geçirip öldüğünde cebinden sadece 5 lira çıkmıştı.
Maltepe de bir tatlıcı.
zaman zaman cemil usta 2019-2020 futbol sezonuyla karıştırılan isimdir.
DIŞARIDA ÜZERiNE KÖFTE YEMEDiM. ANNE KÖFTESi BAŞKA TABi.
© copyright 2005 - 2026