bugün

http://27.media.tumblr.co...mkqn421l1qzh02oo1_500.jpg
inci de bol görürüz ccc inci....ccc şeklinde
cc not derecesinin yakında değiştirilerek alacağı hal.
sisisi diye okununca ekstra absürt olan ideolojik işaretler bütünü.
Alfabemizdeki 3. harfin 3 kere ard arda tekrarlanarak oluşturduğu kelime tarzı 3 harfli şey.
si-si-si. italyanca evet, evet, evet am.na koyiim demektir.
ota bota bunu koyup komik olduğunu sanan gerzekler sayesinde kusturmuştur artık. yeter amına koyim, komik momik değil işte.
roma rakamı olarak karşılığı üçyüz dür.
abilerimizden öğrendik "ç" harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi...

denilebilir.
liseli bağırsak kurtlarının, vadi forumlarında kullandıkları imzamsı.
inci sözlük yüzünden, önceki ciddiyeti kalmayan, hatta güldüren aslında ciddi olan logo.
(bkz: canim ciger cekti)
(bkz: catalyst control center)
(bkz: ati)
coricidin cough & cold
yan yana üç hilal. (bkz: üç hilal)
inci sözlük te ccc lerin ülkücülükle bir alakası yoktur bilmeyenlere söyleyelim. nedir bu ccc diye merak edenler için.
(bkz: chaos computer club)
(bkz: = 3c)
ortadaki c büyük yazıldığında görsel anlamı büyüleyici nitelikler taşımaya başlayan kamu kurumlarıyla yapılan yazışmalarda kullanılması eğlenceli sonuçlar doğurabilecek hastalık niteliğindeki ifade.
(bkz: ccc x ccc)
cecece diye okunur. veya ben uyduruyorum.
son ayların en moda taşşak malzemesi.
buraya 36. entariyi giriyorum bugun kaç yılındayız 2010 bir yılda kaç ay var 12 ozaman 12+36=48 oluyor devam edelim peki 2010un
rakamlarıyla 2+0=2 e 2010'un 2 ile 0 ı gitti geriye ne kaldı 10 ozaman 10-2=8 ve 48-8=40 olur ccc 40 ccc
(bkz: aman yağrabbi)
inci sözlük yazarlarının dalga amaçlı kullandıkları, 3 adet c harfinden oluşan bir şey...

ccc üşüyoruz reis ccc

gibi örneklere rastlanabilir.
üç hilali simgelemek için kullanıldığını sanırdım ama her ota, boka kullanıldığını görünce, demek ki öyle değilmiş dedirtendir.
hatta (bkz: ccc ccc ccc)
© copyright 2005 - 2026