bugün
- uyudun mu mesajı11
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek12
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar8
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- boyumun 2 cm kısalması21
- fazla samimiyet9
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- anın görüntüsü26
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- otelde sevişmek8
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- geçmişe takılıp kalmak4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- nev10
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- mal mıyım sorunsalı13
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- kiraz cicegi kolonyasi41
- küt saçlı hatun12
- ktç2
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- truesuzluk2
- gece zurna dürüm söylemek2
- arda turan2
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- arabada sevişmek2
- ilk türettigim sözcük4
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- hasidikler2
- fazla düşünceli olmak4
- sözlükte elini paylaşan erkekle ciddi düşünmek2
- arkadaşlar bakar mısınız6
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- midye tava4
- sözlük yazarlarının saatleri8
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
geri dönmesi şart olan supernatural karakteri. her şey iyi güzel de cass olmadan eksik dizi resmen.
edit: imla
edit: imla
S07e17' de efsanevi karizmasiyla geri gelen, fakat geldigi gibi gitmesiyle bendenizi derinden uzen bir basmelek.
supernatural' in en baba adamı.
sevimlilik abidesi.
sevimlilik abidesi.
diziye giriş yaptığı 4.sezonun ilk sahnesinde aklımızı başımızdan alan melek. tekrar tekrar izliyorum yok böyle bir karizma.
araf a dean le beraber gittiler ha dick i unutmamak lazım ordan canlı çıkacaklar ama nasıl ayrıca sam in hafızasındaki lucifer le olan anılarını aldıktan sonra kafayı yemiştir kendisi demon meg e aşık gibi davranıyo garip bi durum tartışma olduğunda fln kaçıyo .
aslen salı gününde doğanların koruyucusu olan melektir.
edit: perşembe imiş.
edit: perşembe imiş.
Supernatural 5.sezon 4.bölümünde Dean'in " Hemen gelme , uyumam gerek sabah gel " dediğinde " Tamam ben burada beklerim " deyip yolun ortasında dikilmesiyle gülme krizine sokan karakter.
Hadi hadi meleğim gel de göreyim
O güzel yüzünü ben de seveyim
Herkes seni melek sanıyor
Hadi hadi meleğim uçta göreyim.
Bu nadide parçayı kendisine armağan ettiğim eşsiz melek.
O güzel yüzünü ben de seveyim
Herkes seni melek sanıyor
Hadi hadi meleğim uçta göreyim.
Bu nadide parçayı kendisine armağan ettiğim eşsiz melek.
Castiel cok iyi bir sey, bence herkes castiel'a bir kere vermeli.
Senin allahina kurban ya, sirinlik guzellik abidesi.
Senin allahina kurban ya, sirinlik guzellik abidesi.
23 Nisan' da 1 bölümlügüne tanrı olan bir melek ve dizinin en karizmatik karakteridir.
Supernatural' daki en karizma, iyi kalpli melek. Winchester kardeşler için her şeyi yapar. Üzerindeki gömlek- ceket- pantolon- pardesü dörtlüsüyle bütünleşmiştir.
cumartesi melegi.
her sezon ısrarla ezilen supernatural karakteri. olum şeytan-melek-insan fark etmez. gelen geçen bunu dövüyor. koskoca yüksek rütbeli melek lan bu. herkes bunu köşeye fırlatıp geçiyor. güya savaşçı melek olacak. 4.sezondan beri ısrarla dayak yiyen bir melek olur mu lan ? o dereceye getirdiler ki adam en ufak güç gösterse izleyenlerin hepsi orgazm olacak noktaya geliyor. o kadar açız adamın ezilmemesine.
o siyah kanatlar ve kör eden bedenle gönülleri fetheden karizmatik supernatural oyuncusudur.
bu kadar süzme bi şey olamaz ya.
şeytanlar ortamda en dandik melek olsa bile göt korkusunda nereye kaçacaklarını bilemiyorlar ama castiel gelince kaçmaya bile çalışmıyorlar hayır 1. sınıfı şeytanla kapışırsın belki yenilirsin anlarızda 2. 3. sınıf şeytandan dayaklar yemek nedir ya.
şeytanlar ortamda en dandik melek olsa bile göt korkusunda nereye kaçacaklarını bilemiyorlar ama castiel gelince kaçmaya bile çalışmıyorlar hayır 1. sınıfı şeytanla kapışırsın belki yenilirsin anlarızda 2. 3. sınıf şeytandan dayaklar yemek nedir ya.
ne sikim olduğunu bilmiyorum ama karakter kasmak üzerine kurulmuş online oyunlarda alınabilecek en güzel nicklerden biri.
c si ve l si büyük olunca harika duruyor amk.
c si ve l si büyük olunca harika duruyor amk.
başına gelmedik iş kalmayan emekli baş melek.
supernatural dizisinde misha collins'in canlandırdığı melek karakteri.
dizide ilk başlarda trençkotuyla beraber karizmatik bir figür olsa da, son sezon itibariyle resmen 'yoruldum amk' bakışları atmakta.
yine de dean ve sam'den sonra, crowley ile beraber dizınin olmazsa olmaz karakterlerindendir.
dizide ilk başlarda trençkotuyla beraber karizmatik bir figür olsa da, son sezon itibariyle resmen 'yoruldum amk' bakışları atmakta.
yine de dean ve sam'den sonra, crowley ile beraber dizınin olmazsa olmaz karakterlerindendir.
bende çok sempati uyandırmıştır.
esti, ortaya çıktığı 4/1 tekrar izledim.
sağlam karizma yapmışlar, etkileyici olmuş. daha sonraları castiel, melekler, hatta tanrı bile maskara oldu ya, o bilinemezlik ve ulvilik korunsaymış keşke dedim.
sağlam karizma yapmışlar, etkileyici olmuş. daha sonraları castiel, melekler, hatta tanrı bile maskara oldu ya, o bilinemezlik ve ulvilik korunsaymış keşke dedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar