bugün
- sözlükte altın günü yapmak10
- insanların gözlem yapmaması4
- erkeklerin kadınsılaşması3
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yarın iş olması3
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan6
- şu anda ne yapıyorsun8
- şeytan4
- maldivler6
- islam düşmanlarına epstein şoku2
- allah6
- brusella2
- ankastre bozukluğu3
- tuborg kırmızı seven kız2
- takıntılı biri olmak3
- dünyanın en güzel omleti5
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- aşırı sinirli olmak2
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın3
- eşek sucuğu16
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması13
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- 30 lu yaşlar7
- üstteki yazar ne yapıyor5
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- sosyalleşmekten kaçan insan2
- aleyna tilki4
- beyler kabağı kollayın3
- şirinevler8
- aile hekimi3
- aşık yorguni10
- flört edinmek7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- kimseyi memnun edememek13
- 17 haziran 2026 portekiz demokratik kongo maçı2
- insanın bu hayattaki amacı17
- biraderleri üst üste koymak7
- kızartma yağından sabun yapmak8
- egay sucukcu5
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- metrobüste yer bulmak4
- güne iyi başlatan şeyler3
- ayakların geriye gitmesi4
geri dönmesi şart olan supernatural karakteri. her şey iyi güzel de cass olmadan eksik dizi resmen.
edit: imla
edit: imla
S07e17' de efsanevi karizmasiyla geri gelen, fakat geldigi gibi gitmesiyle bendenizi derinden uzen bir basmelek.
supernatural' in en baba adamı.
sevimlilik abidesi.
sevimlilik abidesi.
diziye giriş yaptığı 4.sezonun ilk sahnesinde aklımızı başımızdan alan melek. tekrar tekrar izliyorum yok böyle bir karizma.
araf a dean le beraber gittiler ha dick i unutmamak lazım ordan canlı çıkacaklar ama nasıl ayrıca sam in hafızasındaki lucifer le olan anılarını aldıktan sonra kafayı yemiştir kendisi demon meg e aşık gibi davranıyo garip bi durum tartışma olduğunda fln kaçıyo .
aslen salı gününde doğanların koruyucusu olan melektir.
edit: perşembe imiş.
edit: perşembe imiş.
Supernatural 5.sezon 4.bölümünde Dean'in " Hemen gelme , uyumam gerek sabah gel " dediğinde " Tamam ben burada beklerim " deyip yolun ortasında dikilmesiyle gülme krizine sokan karakter.
Hadi hadi meleğim gel de göreyim
O güzel yüzünü ben de seveyim
Herkes seni melek sanıyor
Hadi hadi meleğim uçta göreyim.
Bu nadide parçayı kendisine armağan ettiğim eşsiz melek.
O güzel yüzünü ben de seveyim
Herkes seni melek sanıyor
Hadi hadi meleğim uçta göreyim.
Bu nadide parçayı kendisine armağan ettiğim eşsiz melek.
Castiel cok iyi bir sey, bence herkes castiel'a bir kere vermeli.
Senin allahina kurban ya, sirinlik guzellik abidesi.
Senin allahina kurban ya, sirinlik guzellik abidesi.
23 Nisan' da 1 bölümlügüne tanrı olan bir melek ve dizinin en karizmatik karakteridir.
Supernatural' daki en karizma, iyi kalpli melek. Winchester kardeşler için her şeyi yapar. Üzerindeki gömlek- ceket- pantolon- pardesü dörtlüsüyle bütünleşmiştir.
cumartesi melegi.
her sezon ısrarla ezilen supernatural karakteri. olum şeytan-melek-insan fark etmez. gelen geçen bunu dövüyor. koskoca yüksek rütbeli melek lan bu. herkes bunu köşeye fırlatıp geçiyor. güya savaşçı melek olacak. 4.sezondan beri ısrarla dayak yiyen bir melek olur mu lan ? o dereceye getirdiler ki adam en ufak güç gösterse izleyenlerin hepsi orgazm olacak noktaya geliyor. o kadar açız adamın ezilmemesine.
o siyah kanatlar ve kör eden bedenle gönülleri fetheden karizmatik supernatural oyuncusudur.
bu kadar süzme bi şey olamaz ya.
şeytanlar ortamda en dandik melek olsa bile göt korkusunda nereye kaçacaklarını bilemiyorlar ama castiel gelince kaçmaya bile çalışmıyorlar hayır 1. sınıfı şeytanla kapışırsın belki yenilirsin anlarızda 2. 3. sınıf şeytandan dayaklar yemek nedir ya.
şeytanlar ortamda en dandik melek olsa bile göt korkusunda nereye kaçacaklarını bilemiyorlar ama castiel gelince kaçmaya bile çalışmıyorlar hayır 1. sınıfı şeytanla kapışırsın belki yenilirsin anlarızda 2. 3. sınıf şeytandan dayaklar yemek nedir ya.
ne sikim olduğunu bilmiyorum ama karakter kasmak üzerine kurulmuş online oyunlarda alınabilecek en güzel nicklerden biri.
c si ve l si büyük olunca harika duruyor amk.
c si ve l si büyük olunca harika duruyor amk.
başına gelmedik iş kalmayan emekli baş melek.
supernatural dizisinde misha collins'in canlandırdığı melek karakteri.
dizide ilk başlarda trençkotuyla beraber karizmatik bir figür olsa da, son sezon itibariyle resmen 'yoruldum amk' bakışları atmakta.
yine de dean ve sam'den sonra, crowley ile beraber dizınin olmazsa olmaz karakterlerindendir.
dizide ilk başlarda trençkotuyla beraber karizmatik bir figür olsa da, son sezon itibariyle resmen 'yoruldum amk' bakışları atmakta.
yine de dean ve sam'den sonra, crowley ile beraber dizınin olmazsa olmaz karakterlerindendir.
bende çok sempati uyandırmıştır.
esti, ortaya çıktığı 4/1 tekrar izledim.
sağlam karizma yapmışlar, etkileyici olmuş. daha sonraları castiel, melekler, hatta tanrı bile maskara oldu ya, o bilinemezlik ve ulvilik korunsaymış keşke dedim.
sağlam karizma yapmışlar, etkileyici olmuş. daha sonraları castiel, melekler, hatta tanrı bile maskara oldu ya, o bilinemezlik ve ulvilik korunsaymış keşke dedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar