bugün
- ben geldim kerkenezler7
- sözlükten soğuma nedenleri14
- kısır5
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi7
- claudian clouds20
- ghosting4
- simko316
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- hamburger date5
- aleksey batrakov12
- pizza yemek7
- sözlük ırkçıları8
- beşiktaş5
- akrep burcu kini5
- mehdi aleyhisselam3
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- iyi parti13
- üniversite mezunu işsiz3
- sahibinden com salakları3
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- halife mehdi ismet2
- onun adı ismettir mehdiyeti kısmettir2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- pareidolia sayesinde tüm örüntüleri görmek2
- cinler musallat istatistiği7
- nihayet gonca nerede sorusu2
- çerçeve yasa35
- tribündeki küçük fenerbahçeliyi kurtaran komiser3
- delilik ruhu anti christ'tan gelir3
- diego moreira2
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- alttaki yazara motto ver16
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- akıl hastalıkları bölümünde yatmak3
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü8
- hastanede sadece size denk gelen habis tesadüfler2
- günün sözü4
- flört uygulamalarının yalan dolan olması4
- osuruktan şiirler22
- bebek katili öcalan11
- ozempic2
- erkek dediğin içinde gezdirir mutlu eder3
- where is my mind vs creep3
- aşk2
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- deniz zeyrek3
- kendini değersizleştiren insan8
- sözlük yazarları neli kahve içiyor6
torpilin sadece ülkemizde olmadığının ispatı. resmen 1.65'lik boy ve o domuza benzeyen suratıyla vs podyumlarinda yürüdü.
görsel
görsel
hayatı sorgulatan, beni felsefeye sürükleyen kadındır.
bu kadının aşık olacağı adam; ömrünün sonuna kadar her uyandığında, ilk gözünü açtığında onu görecek... hayatının sonuna kadar onunla yaşayacak... bu nasıl bir nimettir... bu nasıl bir lükstür... bu adam ne şanslı adamdır aykü... zaten kız bana aşık olsa annem kız açık der, türk değil der almaz bana. bu nasıl kader be... yine de allah sahibine, ona iyi bakacak birine bağışlasın... gel beni al! al beni layn! diye bağırdım bir kaç kere yalan değil.
bu kadının aşık olacağı adam; ömrünün sonuna kadar her uyandığında, ilk gözünü açtığında onu görecek... hayatının sonuna kadar onunla yaşayacak... bu nasıl bir nimettir... bu nasıl bir lükstür... bu adam ne şanslı adamdır aykü... zaten kız bana aşık olsa annem kız açık der, türk değil der almaz bana. bu nasıl kader be... yine de allah sahibine, ona iyi bakacak birine bağışlasın... gel beni al! al beni layn! diye bağırdım bir kaç kere yalan değil.
Travesti kılıklı Kezban.
Kaşları da iğrenç ötesi.
Kaşları da iğrenç ötesi.
görsel
Bilemiyorum altan.
Bilemiyorum altan.
anca kaşı böyle gözü böyle. sözlüktekilerin kutsal güzelliğini unutmuşum. güzel hatun kişi.
Beğenir ya da beğenmezsiniz ama kendisiyle barışık olduğunu düşündüğüm,şöhreti fazla Umursamayan biraz erkeksi duran kadın.
gerçek kötüler filmindeki karakteri o kadar güzel oynamış ki hayran kaldım. gerçi daha önceden kağıttan kentler filminde tanımıştım kendisini. ama şöyle ki harley quinn den daha güzel bi karakter filmde...
Oncelikle;
(bkz: yalarun)
Sonralıkla;
Özel ve guzel bir yüze sahip, kaşları kemal sunal filmlerinde geçen beyitlerdeki martılara benzeyen manken hatunu kişisi.
(bkz: yalarun)
Sonralıkla;
Özel ve guzel bir yüze sahip, kaşları kemal sunal filmlerinde geçen beyitlerdeki martılara benzeyen manken hatunu kişisi.
Komiktir. Hafif maskülen bir havası var. Her biri ayrı prenses victoria secret mankenleri gibi durmuyor yani.
Oyunculuğu rezalet. Sesini ve mimikleri aşırı durgun. Valerian and the city of a thousand planets (bu nasıl film adı ak, millet nasıl bilet alacak buna) isimli filmde oynayacak önümüzdeki sene.
Oyunculuğu rezalet. Sesini ve mimikleri aşırı durgun. Valerian and the city of a thousand planets (bu nasıl film adı ak, millet nasıl bilet alacak buna) isimli filmde oynayacak önümüzdeki sene.
görsel .
gözleri çok güzeldir.
başta bu ne lan dense de son zamanlarda çekici gelen ingiliz manken. son günlerde önceden güzel bulmadığım çoğu kadın çekici geliyor yokluktan mıdır nedir.
evlenecegim kadin.
sulanmayin cok fena yaparim.
sulanmayin cok fena yaparim.
sonunun lindsay lohan gibi olmamasını dilediğim tatlı model.
Bu kız türk asıllı galiba.
Cara adı kara kaşlarından geliyor olabilir.
Cara adı kara kaşlarından geliyor olabilir.
Aşık olduğum biseksüel manken. Michelle Rodriguez'den sonra sapıtıp çirkin sevgililer yapan son derece seksi kadın. Tapıyorum.
bisex oldugunu bildigimden midir nedir evet begeniyorum ama cok maskulen geliyor bana hic feminen, o kadinsi durusunu ortaya koymuyor. Hatta sanki hic cinsiyeti yok gibi.
küreselciolsa da çekicidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar