bugün
- red flag erkek listesi5
- menemen5
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı5
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- güne bir türkü barcı bırak4
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- ölüm6
- köfteci yusuf4
- türk müsün türkiyeli misin12
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- işe evden yemek götürmek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- beni özleyenler elime mum diksin15
- nasıl birisiniz6
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- yunanistan29
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- sabahın köründe denize girmek4
- alin3
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- milli muharip uçağı kaan3
- bjk tv2
- ispanya daki göçmen krizi8
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- ona bir şey söyle10
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- gürcistan26
- favori coldplay şarkınız4
Torba şeklinde ve pipet deliği ortada bulunan, farklı tasarımlı ambalajı ile akıllarda kalmış bir meyve suyu markası. Aynı ambalaj, pet şişe ve pet bardak piyasada yokken şehirlerarası otobüslerde dağıtılan sularda da kullanılıyordu.
pipetini tasarlayan ruh hastasinin nasil bir kafada oldugunu merak ettigim icecek. minnacik ya kafayi yedirtecek bana. kuvvetlice cekip agzimi doldurmak istiyorum armut gibi oluyor suratim. yanaklarim icine coktu bu siktigimin pipeti yuzunden.
ağzının tadını biliyor. no prezervatif demiş.
prezervatif değildir demek istemiş de olabilir, artık kim kullanmaya kalktıysa koca paketi böyle bir uyarı koyma ihtiyacı hissetmişler :d
prezervatif değildir demek istemiş de olabilir, artık kim kullanmaya kalktıysa koca paketi böyle bir uyarı koyma ihtiyacı hissetmişler :d
sen capri sun.
Bazı paketler ne kadar uğraşırsanız uğraşın patlamaz. Yetkililerin buna bir el atması gerekiyor.
*biz çocukken öyleydi şimdi bilmem.
*biz çocukken öyleydi şimdi bilmem.
bana kapris'i çağrıştıran soğuk meyve suyu.
Sevemedim turuncu sulum seni yeterinceeee.
Bununla ilgili yorum yapmaya yaşım yetmiyor.
En sevdiğim meyve suyudur hala satılıyor ama yerini söylemem.
"Capri sun! vazgeçilmez capri sun, sensiz olmaz capri sun, her şeyim nan na na nana" diye bir reklam şarkısı vardı bunun çok severdim.
Ben mi göremiyorum yoksa artık çoğu yerde satılmıyor mu?
Ben mi göremiyorum yoksa artık çoğu yerde satılmıyor mu?
safari diye satılanın içeriğinde;
su,
konsantreden elde edilen meyve suyu %11 (portakal suyu %9,2, mandalina suyu %1,1, ananas suyu %0,6, limon suyu %0,1),
şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), doğal aroma verici maddeler.
%0,6 ananas suyu ile çok egzotik içecektir.
kaynak
su,
konsantreden elde edilen meyve suyu %11 (portakal suyu %9,2, mandalina suyu %1,1, ananas suyu %0,6, limon suyu %0,1),
şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), doğal aroma verici maddeler.
%0,6 ananas suyu ile çok egzotik içecektir.
kaynak
Capri, Capri sun, capri Capri Capri sun.
Melodisiyle okuyan yaşlıdır.
Melodisiyle okuyan yaşlıdır.
Çok güzel bu içecek.
çocukken önce içip sonrada kutusunu patlattığımız içecek.
Iğrenc otesi meyve suyusu şeysi.
Ambalajından baska numarasi yok.
Ambalajından baska numarasi yok.
geçenlerde markette gezerken denk gelip mutluluklara boğulduğum içecek. çocukluğumu hatırlayarak hüplettim.
Bir de sisirilip patlatilirsa ambalajı harikaydi. Kapri kaprisan kapi kapi kaprisan diye diye söylenir dururduk. Tam olarak öyleydi sanırım şarkısı.
Bu saatte canım çekti. Gidip benzinlikten aldım. Sokakta kimse yok. Bitmek üzere dibi kaldı. Höpürdete höpürdete içiyorum çok zevkli. Çocukluğumun meyve suyu.
Olsa da içsek şimdi. Bundan sonra hediye olarak sadece bir kutu capri sun kabul ediyorum. Malum fiyatı 1.75 oldu artık kendim alamaz oldum.
Animasyon tadındaki bir reklamının ortamı boğaziçi üniversitesi güney kampüs'tür.
çok seviyorum ben bunu ya. başlığı görünce mutlu oldum istemsizce.
bu arada bundan bana ne diyenin ağzı yamulsun sol framenin belasını verdiniz ay sizin gibi sözlüğun ben.. neyse prensesligime zeval gelir şimdi bir sey demiyecem allahın abazanları.
igrencsiniz. bu arada size de kendini mal gibi sergileyen ahmagada... boşlukları engin hayal gücünüze bırakıyorum artık.
bu arada bundan bana ne diyenin ağzı yamulsun sol framenin belasını verdiniz ay sizin gibi sözlüğun ben.. neyse prensesligime zeval gelir şimdi bir sey demiyecem allahın abazanları.
igrencsiniz. bu arada size de kendini mal gibi sergileyen ahmagada... boşlukları engin hayal gücünüze bırakıyorum artık.
Kaç yaşında adamım içtikten sonra sokağın ortasında gümletmek istiyorum amk.
Multivitamin olanını çok severdim nedense bulamıyorum .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar