bugün

kız kalk soğan doğra ne ilgisi ne görgüsü yazarı.*
benim de moralim bozuk güzel arkadaşım, gel dertleşelim.*

sempati beslediğim yazar.
bir iki kez sohbetimin olduğu, aklımda neşeli biri olarak yer etmiş yazar. mutlu olsun dilerim ki.
cadıya bir fıkra anlatayım
temelle dursun sinemaya gider filmin bir sahnesinde at arabası uçuruma doğru gitmektedir temel dursuna
- iddaya varmisun araba duşmeyecek dursun düşecek der araba düşer iddiayı dursun kazanır .dışarı çıkarlar iddiayı kaybeden temel
ben bu filmi şeyretmişidum der dursunda
ula madem seyrettun niye duşmeyecek dedun
temel
_ ula ben ne bileyim manyak aynı hatayı yapacak .
nickaltı girilmeyişinin 2.günü olan yazar.
Moral bozmasın yazarı.. Her şeye inat gülmeye devam.
tatlış yazardır ya o. hehee.
ilgi hastası yazar.

Nickaltı almayınca saatlerce ağladığı yönünde söylentiler var.

Nickaltı alınca reelde arkadaşlarına hava atıyormuş.
Şans eseri doğum gününü 10 farklı dilde kutladığım yazar.
hakim olmasını istediğim yazar başarılar.
stephen kingvari sürükleyici başlıklar açan yazar. takipteyiz.
tolga abiyle beraber telefon şirketlerinin olduğunu düşündüğüm cadı. nice telefonlar heba oldu o tuşlara basarken. ayrıca gargamel in baba tarafından akrabası, azmanın manevi annesi. milletin karısını, kızını kaçırıp kafeslere koymak gibi fantezileri var.
Arkadaşları disindaki tiplerden mesaj almayan yazar. Yazdım bunu ben....
Gollum ile alıp veremediği olan bir yazar. Sanırım benle de var ? Bir şaka yüzünden bela mı açtık başımıza ne.

Edit: düzenli olarak artılaşıyoruz.
Özürlü sensin kolay gelsin.

Bir yazar.
Sözlüğün çelişki abidesi yazarı. Kesin eller beyaz, yüz siyah falandır. Millet nefes alıyor diye sırf aykırı olacağım diye nefes de almaz lan. Yine de sevdim. Koştursun efenim sözlükte. *
Şaka maka ben bunu eskiden severdim be. Ama bana geldi özürlü dedi. Yazık...

Bir yazar.
Hepimizden iyreniyor. Canını yediğimin yazarı.
Bu kadar cok entry girilince öldü dedigim yazar.
Sanırım bana nefret duyan yazar. Tanısa sever dedik yok sevmiyor.
Özürlü kelimesini hakaret olarak kullanan insanlardan.

Neyse bana ne amk.
Sözlük gündemine bomba gibi düşen yazar. 1 hafta sözlüğe girmedik ortalık kimlere kalmış. Hey gidi ulu sözlük hey.
Tum entryleri ya nickalti ya da yazar başlıklarına olan bos beleş yazar. Haliyle boş beleş insanlar tarafindan da sevilmekte.
sözlükte karakterli hatunlardan bahsedersek onun ismi listededir. sapıklığa gelemez ve idealist olmasıyla sevilen biridir.
belli ki ergen. oral sekse sapiklik dedigine gore 13 yasindan fazla olamaz. o sadece opusmeyi biliyor. ona da ayip der muhtemelen.
© copyright 2005 - 2026