bugün
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması10
- lozan antlaşması8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- anın görüntüsü19
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- ateistlerin cevap veremediği tek soru12
- 13 mayıs boğaziçi olayları15
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- pkk8
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- aktrolleri engellemek16
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker8
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması12
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9

entry'ler (175)
büyük düşünen ve feraset sahibi atamızın bize en güzel hediylerinden biridir harf inkılabı.
arapların bizi ingilizlere sattığı bir ortamda hala arapça yazmak pek mantıklı değildi. türk milliyetçisi atam ruhun şad olsun.
arapların bizi ingilizlere sattığı bir ortamda hala arapça yazmak pek mantıklı değildi. türk milliyetçisi atam ruhun şad olsun.
kd 356 kadar eski tertiplerdir. efsane olan tertip 356. dır.
son dönemde yaptığı konuşmalarla dikkatimi celbeden ana muhalefet partisi genel başkanıdır. eleştirirken nokta atışlar yaparak gerekli uyarıları vatandaşa yapıyor ve halkı ikaz ediyor. iktidarın nasıl diktatörlüğe gittiğini göz önüne seriyor. havuz da bunu fark etmiş olacak ki bu aralar kılıçdaroğlu na neredeyse paralel haberleri kadar yer ayırıyorlar.
lakin ülkemizde chp'ye ismet paşa dan kalma bir olumsuz ön yargı mevcut olduğundan ağzı ile kuş ta tutsa chp de bir başarı görünmüyor kendisine. başka bir parti kurarsa kesinlikle bundan daha başarılı olur.
lakin ülkemizde chp'ye ismet paşa dan kalma bir olumsuz ön yargı mevcut olduğundan ağzı ile kuş ta tutsa chp de bir başarı görünmüyor kendisine. başka bir parti kurarsa kesinlikle bundan daha başarılı olur.
yeni nesil çaylaktır.
yazar olmayı başararak sözlüğe olumlu katkılarını görürüz inşallah.
hoşgeldin bir sen eksiktin şimdi kadro tam oldu.
yazar olmayı başararak sözlüğe olumlu katkılarını görürüz inşallah.
hoşgeldin bir sen eksiktin şimdi kadro tam oldu.
22 mayıs 2016 tarihinde saat 09:30'da başlayıp 11:30'da sonlanan sınavdır. üniversite mezunları devlete yerleşme hayallari kurarken hali hazırda kamuda çalışmakla beraber bende sınava girerek şansımı denedim. alan bilgisi sınavlarına hazırlandığım için p3 ün de etkisini bilmekteyim. matematikte bazı sorular biraz kastı onun dışında sınav ekstra kolaydı. yüksek puan gelirse baktın kurumumu değiştirim.
sözlüğümüzün ve ülkemizin güzel insanları hepinizin günü ve haftası güzel ve bereketli olur inşallah.
değerli ve kıymetli sözlük ahalisi hepinizin günü ve cuması mübarek hayırlı ve bereketli olsun.
tayyip bahçeli birleşiminin yargı erkini kullanarak savaş açtığı mhp adayıdır.
akçakoca yolunda konuşlu bulunan kampüsünde bir çok fakülte ile ülke ve düzce ye hizmet etmektedir.
düzce afad
evet deprem şehri olan düzce de en önemli kamu kurumu afaddır.
müdürü sayın ali kartal ve değerli personeline düzce halkı olarak teşekkür ediyorum.
evet deprem şehri olan düzce de en önemli kamu kurumu afaddır.
müdürü sayın ali kartal ve değerli personeline düzce halkı olarak teşekkür ediyorum.
trafikte yaşadığı anlam karmaşaları ve duygusal yaklaşımlarla empati yapabilen güzel yazar arkadaştır.
türkiye'nin de başı çektiği bir çok gelişmekte olan ve geri kalmış ülkeden oluşan genellikle asya ile afrika kıtalarına konuşlu insanlar topluluğudur.
şii ve sünni olmak üzere iki kola ayrılır. şiiler daha radikal olmakla birlikte sünnilerin sayısal üstünlüğü had safhadadır.
şii ve sünni olmak üzere iki kola ayrılır. şiiler daha radikal olmakla birlikte sünnilerin sayısal üstünlüğü had safhadadır.
yavuz selim fatih sultan mehmet ayarında çaplı bir insan. sadece dağılma döneminde gelmesi yönüyle belki de farklı.
az önce başıma gelen durum.
attım hafızaya
beyin bedava...
attım hafızaya
beyin bedava...
11. nesil çaylaktır. hoşgelmiş ve beni takip etmiştir.
ablamızın huzurlu yazmasını temenni ediyorum.
ablamızın huzurlu yazmasını temenni ediyorum.
çadırkent ve suriyeli çocukların eğitimine yönelik hizmetleri devletin daha fazla denetleyim önlem alması gerektiği bir kez daha ortaya çıkmıştır. afad ın tek başına mücadelesi yetersiz kalıyor.
uludağ sözlük sağlam bir klondur. kopyadır efendim. siz ve bende ekşisözlük yazarlarının daha az popülariteye sahip klon yazarlarıyız.
şehitlerimizi bu türlü basit başlıklara alet etmezsek daha saygılı bir nesil olabiliriz belki.