bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- uysaljakoben12
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- sözlükte yazmanın faydaları8
- 5 kilo dumbell2
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı6
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- chp'nin hali ne olacak58
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- nataşalara para yedirmek9
- recep tayyip erdoğan5
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı4
- en iyi antidepresan16
- sydney sweeney'in memeleri8
- arkadaşlar bakar mısınız14
- saraca finch house6
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kötü biri olduğunu bilmek10
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- anın fotoğrafı2
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- diyanetin abd'deki villaları16
- kadınlar neyden hoşlanır3
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- lor peyniri yemek2
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- kemal kılıçdaroğlu13
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- kedi9
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
hakkında anlamadığım bir şakası olan şehir.
bur-sa-lı-yız
ne-ya-pa-lım
ka-de-ri-miz
biz-böy-le-yiz
bur-sa-lı-yız
ne-ya-pa-lım
ka-de-ri-miz
biz-böy-le-yiz
yalovaya bir saat mesafede olan bursa, ülkemizin nadide şehirlerinden biridir.ayni zamanda osmanlıya başkentlik yapmış, tarihi eserleriyle ünlü olan bu güzel şehri gezip görmek gerekir. bir kalp ameliyatı geçirerek hayata dönüş yaptığım bursa şehrini ve insanlarını çok seviyorum.
ırgandı köprüsü gibi türünün tek örneği olan çarşılı köprüyü barındıran şehirdir..şehrimdir... (bkz: ırgandı köprüsü)
uludağ sözlüğün varoluş sebebidir..
uludağ sözlüğün varoluş sebebidir..
yağmurlu havada kaldırımlarında daha bir dikkatli yürünmesi (ve hatta mümkünse yürünmemesi) gereken şehir...
aynı zamanda; otobüs terminali de (özellikle çevresinin düzenlenememesi nedeniyle, kendine yakışmamaktadır.
tüm bu olumsuzluklara rağmen; aşık eder insanı kendine, o da ayrı bir mevzuu tabii!
aynı zamanda; otobüs terminali de (özellikle çevresinin düzenlenememesi nedeniyle, kendine yakışmamaktadır.
tüm bu olumsuzluklara rağmen; aşık eder insanı kendine, o da ayrı bir mevzuu tabii!
istanbul'dan izmir'e kadar olan bölgenin başkenti olarak tanımlanabilir..
otobüs terminaliyle sehir merkezi arası 9-10 km olan şehir.
bir zamanlar osmanlıya başkentlik yapmış, özlenilesi şehrim...
(bkz: #4303721)
istanbul'a olan yakınlığı en büyük şanssızlığı olan dağa, denize , oavaya aynı anda sahip güzide bir şehir...
DiĞER ŞEHiRLERLE KIYASLANMAMASI GEREKEN ŞEHiRDiR, YETERiNCE BÜYÜK VE YETERiNCE KÜÇÜKTÜR...
kurtuluş günü 11 eylülmüş.
güzel, yaşanılası bir şehirdir bu şehir.
çocukluğumun en güzel 6 yılında beni de içinde barındıran, bu nedenle bende farklı anıları olan şehirdir bu şehir..
ankara-bursa
bursa-ankara
çocukluğumun en güzel 6 yılında beni de içinde barındıran, bu nedenle bende farklı anıları olan şehirdir bu şehir..
ankara-bursa
bursa-ankara
osmanlı imparatorluğuna başkentlik yapmış bir şehirdir.
denizi var dağı var derli toplu çok güzel bir şehir. insanları uysal gecenin 12 sınde başınıza bir şey gelmeyecek olan tek yer sanırım.yerli halkın az kalmasıyla biraz karışmış olsada temiz illerden biri.metro tamamlandığında ulaşımıda rahatlayacak.yazda da kışda da mutlak yapacak birşeyler bulunuyor.birde memleketim objektifde bakamıyorum.
ohhhh ramooo,ramo ramo sevgilim
ramo ramo bitaannemmm
gel beraber gezelim
aya baktım ay beyaz
kıza baktım kız beyaz
bu kız bize yar ooollmazz...
'son dizeyi doğrularcasına şansımı zorladığımı hatırlatır bursa bana...ne oldu,nasıl oldu düşünücek kadar vaktim olmadı hiçbişeyi.ne geleceğin getirecekleri,ne de alacağım tepkilerin orta sertliği beni ilgilendirmiyodu.bir bakış akılları yerinden almıyormuş meğer,daracık bi zamanda anladım.gerçekleri hiç bizaman bilemiycek o bursalı ''ramo-ay güzeli-'',kafamda kurduğum sessiz planları en başında yaptığım yanlış adımlar gün gün yok etti,anlayamadım.hemen dibimden geçtin,göremedim.bir bursa kaldı aklımda ondan,bir de ay ışığına baktığımda ay güzeli bu kızın bana yar olmadığı...
ramo ramo bitaannemmm
gel beraber gezelim
aya baktım ay beyaz
kıza baktım kız beyaz
bu kız bize yar ooollmazz...
'son dizeyi doğrularcasına şansımı zorladığımı hatırlatır bursa bana...ne oldu,nasıl oldu düşünücek kadar vaktim olmadı hiçbişeyi.ne geleceğin getirecekleri,ne de alacağım tepkilerin orta sertliği beni ilgilendirmiyodu.bir bakış akılları yerinden almıyormuş meğer,daracık bi zamanda anladım.gerçekleri hiç bizaman bilemiycek o bursalı ''ramo-ay güzeli-'',kafamda kurduğum sessiz planları en başında yaptığım yanlış adımlar gün gün yok etti,anlayamadım.hemen dibimden geçtin,göremedim.bir bursa kaldı aklımda ondan,bir de ay ışığına baktığımda ay güzeli bu kızın bana yar olmadığı...
özellikle lodosu çok şiddetli olur, her sene lodos yüzünden sobadan zehirlenenler, çatı altında kalanlar, gibi olaylarla karşı karşıya kalan ve hemen hemen her caddesinde osmanlı'nın bir eseri bulunan eski osmanlı başkenti.
2.507.963 nüfusuyla türkiye'nin dördüncü büyük ili.
tarihi yapıtlarıyla, mimarileriyle türkiye'nin en güzel en yaşanılası şehirlerinden biridir. görmeyenlerin, gördükten sonra vazgeçemedikleri güzel şehir.
mezuniyetimden beri gitmediğim ikinci memleketim. şuan ne kadar isterdim namazgah tan aşağı sallanarak yürümeyi,
"bu satte hayat yok lan burda istanbul böyle mı" dıye çemkirmeyi..
"bu satte hayat yok lan burda istanbul böyle mı" dıye çemkirmeyi..
5 büyük şehirden biri olmasına rağmen çok tutucu memleket.
yeşil bursa denmesine şaşmamalı.
(bkz: yeşil kuşak)
yeşil bursa denmesine şaşmamalı.
(bkz: yeşil kuşak)
1.253.151 erkek ve 1.254.812 kadın'ın yaşadığı şehir.
1.252.812-1.253.151= 1611. yani bin altı yüz küsür kadın fazla.
1.252.812-1.253.151= 1611. yani bin altı yüz küsür kadın fazla.
çok çok sevilesi şehir.
iki adet peçeli labunyanın da yaşadığı şehirdir. göbekler açık, çizgi filmlerdeki kötü karakterlerin gri sakal izleriyle kırıta kırıta yürüyen ikili. görmez olaydım!
(bkz: #4619239)
(bkz: #4619239)
git gide muhafazakarlaşan türkiyenin 5. büyük şehiri.
kestane şekeri nin üretim merkezi. sırf bu yüzden kutsaldır bursa.
Gündemdeki Haberler