bugün
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı34
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı8
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- kader doğuştan yazılı bir şey midir11
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum11
- müge anlı mı esra erol mu9
- vampirov'a sorular10
- küresel nerde yahu9

entry'ler (442)
istanbul'da bir kişi arkadaşına olan 3 bin liralık borcunu ödememek için kendisini bacağından vurdurup polislere 3 bin lirasının gasp edildiğini polislere söylemiş. polislerin yaptığı incelemede bunun borcunu ödememek için yaptığı bir plan ortaya çıkmış, siz borcunuzu ödememek için neler yapabilirsiniz ?
http://www.hurriyet.com.t...kendini-vurdurdu-40813290
http://www.hurriyet.com.t...kendini-vurdurdu-40813290
görsel
fenerbahçe beşiktaş kupa maçında quaresma'nın taraftara tahrik edici hareket yaptığı ortaya çıktı...
fenerbahçe beşiktaş kupa maçında quaresma'nın taraftara tahrik edici hareket yaptığı ortaya çıktı...
anne babası boşandıktan sonra tekrar evlenip düğünde halay çeken yazardır...
ülkemizin nüfusuna göre üniversite sayımız az doğru ama bu kurulan üniversiteler üniversite gibi eğitim veriyor mu? üniversite demek özgür düşünce demek ,özgür araştırma demek hangi üniversitemizin tam özgür olduğunu söyleye biliriz ki hepsi baskı altında. bu baskı eğitimi ile yetişen öğrencilerden ileride ne beklenebilir ki çoğu diplomalı işsiz oluyor. üniversiteler özgür olmalı bir çok düşüncenin rahat ve özgür bir şekilde tartışa bilineceği kurumlar olmalı...
bir nevi laf sokmaktır, bıçak sokmak nasıl suçsa laf sokmakta suç olmalıdır...
ahır da ki hayvanları seninle yemek yemeğe tercih ederim...
bu olayları başlatan kişidir en başta gitmeliydi...
sevgilinle yağmur altında öpüşmek...
hatalarınız, hatalarından her zaman bir ders alınması gerekli. böylece bir daha bu hatayı yapmayarak daha ileri gitmeyi başarabilesin.
denemekten bir şey olmaz.
fotokopi, ders kitabı, çay.
oyun açılsa cahil olabilirdim ama açılmadığı için değilim.
eğitim sisteminin baştan sona değişimiyle gerçekleşir bu olay. müfredatlar, konu anlatımları tüm her şey güncellenmeli; eğitime siyaset kesinlikle sokulmamalı eğitim bağımsız bir komisyon tarafından yönetilmeli. özel yetenek sınavları daha çok arttırılmalı yetenekli çocuklara destek olunmalı.
ilker ayrık 300. bayram özel programında final oyununda fark 6-0 olduğunda 6saraya yaptığı gönderme...
https://www.youtube.com/watch?v=kDY2-2yKWpI
https://www.youtube.com/watch?v=kDY2-2yKWpI
yaptığı kilometreye dikkat etmek gerekir tamircide kilometre sayacı geriye alınmış olmasın çok dikkat edin...
evinde çay olduğu halde çay içmek için kahveye giden kişiyle aynı mantığı gütmektdir.
penaltı atışlarıyla şili'nin şampiyon olduğu turnuvadır
ne gerek var denilecek bir durumdur. adamla anlaşmışsınız attır imzayı el sıkış iki poz ver tamam. adamın içmeye bile niyeti yok esası başkan iç diyor çayın mı reklamı yapılmak isteniyor belki podolskiye bir çay firması sponsor olmuştur bilemiyoruz ama çok gereksiz ve polemik yaratan bir olay olarak görüyorum.
tıpçılar daha zekidir, hukukçular yasaları ezberleyip ona göre yorum yapıyorlar tıpta ise ezberden çok zekanı kullanman gerekli...