bugün
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- tinder'ın eşleşme algoritması4
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları4
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek4
- iltica27
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- bana onu sormayin15
- nervionun sevgili yapması8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- game of thrones taki kerhaneci15
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- etli nohut vs kuru fasulye6
- renkli gözlü insanlar7
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- 2 2 milyar tl5
- anın görüntüsü26
- soğuk odalar2
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- ibnelik yapmak4
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- izmir bombası7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- fatma betül sayan kaya47
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- gecenin şarkısı10
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- silvermist15
- kadın cinayetleri4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- akp seçmeni18
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- uğurcan çakır10
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sarapci koala hatayi6
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
1. nesil olduğu halde 2 sayfa mahlas altı yazısı olan adam. iyi mi kötü mü bilemedim. iyidir iyi.
(#8324619) numerolu, inci sözlük' le alakalı entrysi ile uyumadan önce bana rahat bir iç huzur bahşetmiş yazar. teşekkürü borç bildiğim. "adamlar sözlük kafasını anlamamışlar yeaaa" demek ha? gülmekten öldüm sabah sabah.
şahane bülent ortaçgil yorumcusu, blues sever, karizma göbekli, hoş sohbet yazar kişisi.
burak ben annen, oğlum saat 10 oldu hala eve gelmedin. yine zirveye mirveye gittiysen bak babana söyleyecem artık, kötü arkadaşlar edinieceksin oralardan diye çok korkuyorum. komşunun kızını ekşisözlükten taciz etmişler. aman oğlum dikkat et kendine.
felsefe sohbetlerine doyum olmayan, halı saha zirvesindeki kazadan * dert yanmayı sürdüren iyi niyetli sempatik kişilik.
iç iç nereye kadar be kardeşim zirvesi'nde
-a sig adam!
-a burock!
diyaloğunu yaşadığım kişi, nadide insan. çok güzel gitar çalan yartık. arabayla eve bırakma karşılığında, beni yatağa atmak istemiştir kendisi * .
-a sig adam!
-a burock!
diyaloğunu yaşadığım kişi, nadide insan. çok güzel gitar çalan yartık. arabayla eve bırakma karşılığında, beni yatağa atmak istemiştir kendisi * .
ic ic nereye kadar be kardesim zirvesinde aynı ilkokulda okuduğumuzu fark etmiş olduğumuz,bizi evimize kadar bırakan sevecen yazar.sağolsun.finlandiya'da doya doya göllerde yüzsün bu kişi,yelkeniyle okyanusları aşsın.
an itibariyle radyo çıtır da gitar çalıp hayran hayran dinleten yazar kişisi. *
radyo çıtır da enfes parçalar dinleten yazar kişisidir ayrıca.
şeker mi şeker yazar kişisi. saat sabahın 4'ünde hönküre hönküre ağlarken yazdıklarınızı okuyup anlayıp yardımcı olmak isteyecek kadar da insan. kim olursa olsun mutlu olmasını sağlamak için elinden geleni yapan. karşılaştığı umutsuz vakalarda da yardımcı olamadım diye düşünüp kendini kötü hisseden yazar. kısacası iyi bir arkadaş. sıkı dostluk yolunda hızla ilerliyor.
uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 9 de tanıstığım beyefendi kişiliği ile hemen kendini belli eden ve ayrıca defansın belkemiği yazar arkadaşımız umarım yeniden görüşüp ,oturup muhabbet eder ve gelecekteki djliği hakkında konuşuruz diyebileceğim yazar kişilik.
uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 9ne ilk iştirak eden yazardır. iyi ki gelmiştir. sağolsundur. futboluna laf yoktur, olamazdır.
hem defansta hem ofansta başarılı bir maç çıkartan yazar. bir de arabasıyla evime bıraktı, sağolsun, varolsun.
"üşeniyorum, o halde yarın" sloganıyla dikkat çeken yazar.
zirvelerin olmazsa olmazlarından. defansın da olmazsa olmazlarındanmış onu anladım; kaç top çevirdin öyle helal olsun..
saygılı, efendi, kendi kuyusuna takılı kalmayıp dışarıya da bakmayı ihmal etmeyen sağlam adam, neler varmı$ da haberimiz yokmu$, top secret bilgiler, felsefik çağrı$ımlar, kadınlar, tekneler, i$in içinde tabanca da olsa 007 james burock
yeter artik tez zamanda white chocolate mocha'ya gidilecek insan. zirveler kalabalik oluyor, bi araya gelip iki kelam edemiyoruz ki.
sonu gelmeyen muhabetlerin ebesi, yarma konusunda mütehassıs kişisi, önce hüpleten sonra gümleten azgın yazar.
(bkz: teneke çakılır)
(bkz: teneke çakılır)
bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesinde tanıştığım, her katılımcıyla muhabbet eden ilgili ve beyefendi yazar.
uludağ'da felsefe okuyor olmasıyla kalbimi kazanmış hoşsohbet kişisi.
beni de utandıran yazar, sikti attı adımızı..
beraber film bile izlemişizde haberimiz yokmuş. sağlam muhabbete daha sonraki zirvelerde de devam edeceğimize inandığım şahıs.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar