bugün

/70
kendisine benzeyen bir cipsi var artık.ruffles yapmış.bir de oyun geliştirmişler.
esra ve ceyda kardeşler oynuyor.
(bkz: http://goo.gl/krE8G)
geçen yıllarda ki senesini hatırlamıyorum: cirosunun tamamını israil donanmasına bağışlamıştı.
bilmem anlatabildim mi?
kola isterken buz alınan yer.
buz aldığımda "kola da ister misiniz?" sorusuna kıllandığım yer.*
ice tea alırken bişey demediğim halde buz koydukları yer, gayette memnunum bundan.
kola istemediğim halde buz veren yer.
götüne sokarsın demek istediler herhalde. hayret bir şey.
Yıllardır mc donalds ile yıllarca karşılaştırılmış fast food markasıdır. Mc donalds nedendir bilinmez daha çocuksudur. Oysa Burger king adı gibi king tir (bkz: ateş seni çağırıyooo)
franchising muhabbeti yüzünden şubeler arasında kalite farkı değil kalite uçurumu olduğu, zehirli/bozuk et muhabbeti yüzünden yıllardır kendimi ve sevdiklerimi uzak tuttuğum, kolayı isterken buz koyma muhabbetinden ise bunaldığım fast food zinciri.

edit: daha yazar yazmaz eksiye basan kardeşim, babanı da sevmezdim zaten...
hamburgeri mc donalds'dan daha iyi patatesi mc donalds'dan daha kötü olan firma.ama acı sosu yok mu işte ona laf yok..
zaten acı sosu için gidiyordum o da paralı olmuş oldu mu şimdi bu.
'chicken king' menüsü tam öğrenci içindir efenim.
kolayı da buzu da eve getiren yer.
aşırı şakirtlerin "ateş seni çağırıyo" esprisine kapak olan firma.
küçükken mc donald's ın olduğu kadar yeri olmayan ama şuanda her 2 adımda bir karşınıza çıkan ve nedense daha büyüklerin gidebildiği yer sandığım ondan dolayı 12-13 yaşıma kadar hiç gitmediğim yer. o zamandan sonra da mc donald's a ço nadir uğramışımdır.
king chicken olayı harika olan burger markası.
işletme mantığını iyi kavramış, böyle devam ederse sahibinin ilerde dünyanın en zenginleri arasında yarışacağını düşündüğüm fastfoodcu.
işletme mantığını iyi kavramış, böyle devam ederse sahibinin ilerde dünyanın en zenginleri arasında yarışacağını düşündüğüm fastfoodcu.
datça'da migros otoparkı'nda gezici şubesi bulunan fastfood zinciri. iyi iş yapıyorlar, seneye datça'ya bir şubesi açılacak galiba.
belli bir sure duzenli olarak gidildiginde, bagimlilik yaptigina inandigim fast food markasi.
fiyatlarına zam getirmiş tab gıda markası.50 kuruş dedi barbekü sosa uruspu hala elim ayağım titriyor.
Burger King'de çalışanlar arasındaki rütbe farklılıklarını NASIL ANLARIZ?

işte böyle:

kırmızı tisortluler parya imiş: en alttakiler onlar, pas pas - getir götür isleri onların. siyah tisortluler expert imiş, burger king rutbelemesinde ikinci kademe. en üstte ise beyaz gomlekliler varmış...
umumi tuvalet olarak kullanılan mekan ,zira 1 şişe su 50 krş tuvalet 1 tl .
açanın türk olduğundan şüpheleniyorum. her köşe başı; (bkz: kral burger büfesi) (bkz: karışık sandavic 2 milyion)
Cok bozan fast food zinciri. Onunu alamadık resmen.
yüce rabbimin gençlere - hadi bu da benden - dercesine hediye ettiği mekan. steak house menüsüyle nirvanaya ulaşmak kuvvetle muhtemeldir. geçen gün gördüm zafere de bi şube açılmış. mutluyum.
© copyright 2005 - 2026