bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi8
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- hiç ufak tefek mükremin olmaması3
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece yatağın altından uzanan el5
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- cinleri olan sözlük kızı5
- parmak patates vs elma dilim patates7
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- korku romanı yazmak3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden2
- soğan salatası6
- cin mısır kabilesi5
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- mercimek çorbası4
- yeni parti39
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- iştahın kapanması7
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- sözlük kızının sözlük erkeğine yemek ısmarlaması3
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sarapci koalanın bahçeye işemesi2
- aramızda gezen tok yazarlar3
- gece yatağın altına uzanan ayak2
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
entry'ler (111)
bir gece aniden bir telefon çalması ve dayının vefat ettiğini öğrenmen, telefonda sana kalp krizi geçirip vefat ettiğini söylemelerine karşın dayının evine gittiğinde intihar etmiş olduğunu öğrenmek.
keşke zamanında yazar hesabımı kaybetmeseydim dediğim sözlüktür.
(bkz: josé mourinho)
(bkz: ice tea şeftali)-altına da içmeyen bizden değildir yazıldığında can oluyor.
(bkz: ice tea şeftali)-altına da içmeyen bizden değildir yazıldığında can oluyor.
hyundai-accent her sokak başında 2-3 tane görmeden dışarda dolanamıyorum.
küçükken mc donald's ın olduğu kadar yeri olmayan ama şuanda her 2 adımda bir karşınıza çıkan ve nedense daha büyüklerin gidebildiği yer sandığım ondan dolayı 12-13 yaşıma kadar hiç gitmediğim yer. o zamandan sonra da mc donald's a ço nadir uğramışımdır.
messi denilen ezik futbolcu ve ezik katalanların hastası olan yazar.
ice tea alırken bişey demediğim halde buz koydukları yer, gayette memnunum bundan.
mezarlıkta geçebilecek konuşmadır.
kendisine dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu denilerek üzerinden maradonaya küfür edilmiş oyuncudur.
hormon ilacı alarak böyle olduysa futboldan ihraç edilmesi gerekir, lan sonuç olarak adam ilaçlarla bu hale gelmiş yoksa adı sanılmayacak bi cüce olacaktı.
edit:bilgileri ertem şeneri dinleyerek edindim.
edit:bilgileri ertem şeneri dinleyerek edindim.
sadece real madrid-barcelona maçlarını izleyen birinin söyleyebileceği bir garip cümledir.
kızdır büyük ihtimal, ama cristiano ronaldo'ya da tapar bu kişi.
'Oku.
Okumayana ekmek yok olm bu devirde.
20 minutes ago, with Vahiy '
evet vahiyh aracılığıyla güldürdü.*
Okumayana ekmek yok olm bu devirde.
20 minutes ago, with Vahiy '
evet vahiyh aracılığıyla güldürdü.*
sözlük ne yazık ki gerçekten bir arkadaşım yok, hani şu herkesin işine yaradığı zaman buluştuğu veya konuştuğu çocuk var ya o işte benim.hiçbir zaman arkadaşsız günüm olmadı ama hep birine yardım ederken birini avuturken buldum kendimi ama beni bir kere bile anlayan arkadaşım olmadı. anlatmaya çalıştım kendimi önemsemedi kimse bir kere bile dinlemedi. millet sikik sosyal ağlarda birbirine 'dostum, kardeşim, kanka' diye birbirine hitap ediyorken düşünüyorum bu kelimeler bu kadar ayakaltı kelimeler mi diye. ben kendimin arkadaşımın olmadığını düşündüğüm bu dünya da insanların bu kadar fazla dostu, kardeşi ve kankası nedense bana anormal geliyor. içimi sadece buraya dökebiliyorum çünkü burdan başka kimseye anlatacak yerim yok ne yazık ki.
eğer real madrid onu göndermeyip benzema'nın yerine onu kullansaydı geçen sene şampiyonluk kupası elinde olacaktı diye düşündüğüm gelmiş geçmiş en iyi golcü futbolculardan biridir.
aslında müthiş bir müzik yeteneği olan ama bu halkın hangi dilden anladığını bildiği için şappur şuppur, facebook vs. tarzı müzikler yapan sanatçı.
not: demet akalın, hülya avşar, hande yener gibi isimlere sanatçı denilen bu ülkede hepsinden daha sanatçı.
not: demet akalın, hülya avşar, hande yener gibi isimlere sanatçı denilen bu ülkede hepsinden daha sanatçı.
daha küçücük veletken izlediğim titanic filminde gözlerimden yaş gelmişti. başka filmde de olmamıştı. zaten aile arasında dalga konusu olmuştu ağlamam.
buraya öyle olduğunu yazınca sözlük kızları milli yapıyorsa eğer, "kızlar benim o benim" demek istediğim başlık.
defansta marcelo yerine bale, pepe yerine vidic veya chiellini forvete de benzema yerine rooney ya da ibrahimoviç ikilisinden biri olursa barcelona dahil bütün takımları yenecek kadroya sahip olacak olan takım
+öğretmen
-ayşe
^ergen bünyeler
+ayşe gel kızım şimdi buraya.
-peki hocam.
+çık bakalım masaya ve bacaklarını aç bakalım. bu arada prezervatifimizide alalım
-hocam napıyorsunuz?
+güvenli seksi öğretiyorum.şunu da çıkartalııııım. ohhhhhh
^ şlap şlap şlap.
edit: ayşe orda random bi isim olm ondan eksilediyseniz bilin.
-ayşe
^ergen bünyeler
+ayşe gel kızım şimdi buraya.
-peki hocam.
+çık bakalım masaya ve bacaklarını aç bakalım. bu arada prezervatifimizide alalım
-hocam napıyorsunuz?
+güvenli seksi öğretiyorum.şunu da çıkartalııııım. ohhhhhh
^ şlap şlap şlap.
edit: ayşe orda random bi isim olm ondan eksilediyseniz bilin.