bugün
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- penis boyu takıntısı9
- marmaris datça yolu8
- seni onaracağım diyen kadın7
- kaka yapmak3
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız4
- geri zekalı demek hakaret mi12
- her şeye sarımsak koyan insan5
- arjantin milli futbol takımı5
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- arkadaşlar sapık mısınız5
- seks'in icadı3
- honda accord3
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- bu devirde evlenen enayi erkek3
- ağırlık çalışmak4
- plasebo etkisi3
- evlenmek için para biriktirmek5
- cevabı bilinmeyen sorular8
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi3
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- srebrenica soykırımı7
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- sevgilinin sürekli eski sevgiliyi anlatması2
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği3
- saraca10
- sahte diploma ile 17738 kişinin memur olması2
- tr'deki starbucks ta trenta boy kahve olmaması3
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- taxi driver2
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- butlan ile partiye çöküp oy alacağını sanmak3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler9
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak2
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- barok kız4
- pazara gidip kiraz çilek kayısı almak3
- saraca finch house32
- aylık 9 bin lira geliri olan adamı reddebilen kız2
- beşar esad3
- fiat grizzly2
- menemen11
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
(bkz: boyozlamak)
(#155697) tatlı falan değildir.
izmire özgü bir kahvaltı böreğidir. çok yağlıdır , peynir ve yumurta ile iyi gider , sıcak yenilmesi tavsiyedir.
izmire özgü bir kahvaltı böreğidir. çok yağlıdır , peynir ve yumurta ile iyi gider , sıcak yenilmesi tavsiyedir.
Boyoz boyoz dediler birde yanında bir yumurta verdiler. Yedim ama niye böyle meşhur olmuş bir anlam veremedim. Ben pek bir şeye benzetemedim.
neden izmirden başka bir yerde yapılmadığını anlamış olamadığım hamurişi lezzetli şey.
izmir'in göz bebeği. içi boş az tahinli bol yağlı hamurdur(yağsızı mevcut olup çirkin olmaktadır). ikiye bölüp içine üçgen peynir koyup bastırın paha biçilemez lezzete hoş gelin sefa gelin.
ismi duyulduğunda kafada yiyecekten başka herşeyi canlandıran şey. yumurtayla birlikte yenilmesi tavsiye olunurmuş.
6.nesil yeni bir adet yazar.
kullanım kılavuzunu okusun ve sözlüğü kullanmaya başlasın bakalım.
(bkz: hoşgelmiş)
kullanım kılavuzunu okusun ve sözlüğü kullanmaya başlasın bakalım.
(bkz: hoşgelmiş)
ezine peyniri, katı yumurta ve taze demlenmiş çayla pazar sabahı yenildiği takdirde ağızda şenlik yaşatan üstün memleket gıdası.
Aslında hiç bi şey değil. içi boş, dağılan, yağlı hamur işi. Çooook yedim ama öyle ahım şahım bi şey de değil hani.
rapa nui'de de yapılan bir izmir yiyeceği.
yumurtayla yemesinin zevki bi başka olan.
izmirde bulunmayanların ismini dahi duymadıkları poğaçamsı.
izmirde bulunmayanların ismini dahi duymadıkları poğaçamsı.
yanına hiç bir şey katmadan tek başına yenmesi gereken yiyecek. sıcak sıcakkene tabi ki.
izmir'in sembolüdür bir bakıma. sıcak kumlardan serin sulara atlamak gibidir ilk ısırık.
sonra bir bakmışsın, 6-7 tanesini bir kaç saniyede yutmuşsun. niye oturup "boyoz" yazdım ki, mecburen sabah olur olmaz fırına koşacağım şimdi kesin.
sonra bir bakmışsın, 6-7 tanesini bir kaç saniyede yutmuşsun. niye oturup "boyoz" yazdım ki, mecburen sabah olur olmaz fırına koşacağım şimdi kesin.
izmir'e son gidişimde galeyana gelip unutunca tadına varamadığım lezzet. Köşedeki pastanede satılmasına rağmen unutmak hüsranıma çare olur mu, olmaz ki. Ah, son pişmanlık neye yarar...
üçgen peynirle hiç yakışmayan sevimli içi boş şey. gevrekçilerde kumru ve gevrekden sonra tezgahı süsleyen yağlı/yağsız hamur işi.
sıcak sıcak 6 -7 tane yediğim izmire özgü hamurişi... milföy hamurundan yapılmış böreğe benzer.
istanbulda ==) hamurabi
istanbulda ==) hamurabi
yuvarlak ve beyazdır efendim. insanlar bazen şaşırınca böle bakarlar.
beyaz peynir yanında sıcacık bir çay ile en kral kahvaltıya kafa tutan enfes bir börek çeşidi.
iyiki izmirde doğmuşum lan! dedirttirebilen nedenlerden sadece biri.
(bkz: izmirli olmanın ayrıcalıkları)
(bkz: izmirli olmanın ayrıcalıkları)
yağlı ama bir o kadar da güzel olan, insana yedikçe yeme hissi veren,izmir e özgü yiyecek.
kız arkadaşınız izmir'den istanbul'a üniversite okumak için geldiyse şayet; istanbul'da satıldığı bütün yerleri araştırıp öğrenmeniz gerekmektedir. belki tadını sevmezsiniz ama kız arkadaşınız sevdiği için yemek durumunda kalabilirsiniz. *
olmadık zamanlarda ve olmadık yerlerde canımın çektiği, çayın kankası en güzelinden izmirli yiyecek.
2 kere gittiğim izmirde yediğim, tadına hasta olduğum, sevdiceğimin sevgililer günü hediyesi olarak izmirdeki kuzeninden kargoyla yollattığı ve benim afiyetle yediğim orgazmik yiyecek. olsada yesek.*
çay ile orgazmik bir zevk yaratan börek. aslında börek de değil. çok ince açılmış, hamurlar bütünü. sabah erken kalkıldığında evde yiyecek bir şey yoksa büyük bir zevkle tüketilebilen şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar