bugün
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar6
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- anın görüntüsü23
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- yapılan ilginç salaklıklar4
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- cumartesi günü yapılabilecekler5
- arkadaşlar bakar mısınız8
- galatasaray büyüklüğü7
- türkçeye sistemli saldırı7
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- her yerden engelleyen kız6
- muhallebi köpürtmek4
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması2
- tayt6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- ispartalı kızlar9
- silvoş kaç kilo verebildi acabası2
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- uğurcan çakır9
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- kendi gölgesinden korkan insan2
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- popo liposuction6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- güne acı bir gerçek bırak7
- aşık olmuş kızın suratına nah çekmek2
- ellerim bos gonlum hosu israil'e göndermek2
- hangi manifest kızısın6
- ben divayım5
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- küpe4
- anadol2
- traveler vs iock6
- fatma betül sayan kaya69
- ioçk hırkası3
- from gold from dust28
- travelerin içince pisleşmesi3
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- arsa kapatmak3
- meksika açmazı macerası7
- kız görünce değişen erkek4
Son derece saran fakat tek kişiyseniz zor oyun iki kişi multiplayer bomba sarar. Fakirler bilmez benim evde 4 tane PC varda.
(bkz: görmemiş)
(bkz: görmemiş)
steam'da 7.5 liraya alabileceğiniz oyun.
son zamanlarda oynadığım en zevkli oyunlardan diyebilirim. konusu ve mizahı oyuna öyle entegre edilmiş ki bir sonraki bölümde ne olacağını merak ederek oynuyorum. ayrıca diğer fps oyunlar gibi al silahı bak dalgana gibi değil de, her silahın ayrıntılı özelliği, koruma kalkanları ve özellikleri, experience point ve daha nice ayrıntı konulmuş. bunlar da oyuna daha çok kafa yorup eğlenmek adına güzel şeyler.
karakterlerin vermiş olduğu tepkilere ve diyaloglara ise gülmeden edemiyorum yahu. grafikleri ve seslendirmesine diyecek bir şey yok. efsane oyunlar listeme hızla giriş yaptı vicdansız. saatlerce oynayabilirim hiç sıkılmadan. zaten bilgisayar oyunları olmasaydı şu an amerika'da okurdum. vicdansız oyunlar.
karakterlerin vermiş olduğu tepkilere ve diyaloglara ise gülmeden edemiyorum yahu. grafikleri ve seslendirmesine diyecek bir şey yok. efsane oyunlar listeme hızla giriş yaptı vicdansız. saatlerce oynayabilirim hiç sıkılmadan. zaten bilgisayar oyunları olmasaydı şu an amerika'da okurdum. vicdansız oyunlar.
dlc'siz oynaması yeterli olur mu, merak ettiğim oyun.
Oynamaya başladınız mı en az 3 saat oynuyorsunuz.
Sabır sınırlarını zorlayan oyun.
Oyun co op olarak çok keyifli, ancak diğer yönleri ile öyle Über olmayan bir oyun bu arada. Senaryo hak getire ama arada şakalar falan eğlenceli.
Neyse efendim ben aylar önce The Warrior u öldürüp kapatmıştım kitabı. Ulan birde Goty almışız, arkadaş dedi gel true vault hunter modu varmış onu yaparsın sende dedi onu hemen 30 yaptık ona başladık. Biraz uğraşlarla falan oyunu bitirdik olduk 50 level. Silah itemler falan ancak tamam. Sonra öğrendik ki bide Ultimate True Vault hunter modu varmış namussuzun. Bir dandik minionu öldürmek için boss fight yaptığımızdan, herşeye sıfırdan başlattığından yine heralde katlanamayız artık. Veya sırf ana görev abanıp rafa kaldıracağız. Aynı oyunu sadece sayıları büyüte büyüte oynuyoruz cidden sıkıcı ama ödül koymuşlar sonuna insan alamıyor kendini.
Oyun co op olarak çok keyifli, ancak diğer yönleri ile öyle Über olmayan bir oyun bu arada. Senaryo hak getire ama arada şakalar falan eğlenceli.
Neyse efendim ben aylar önce The Warrior u öldürüp kapatmıştım kitabı. Ulan birde Goty almışız, arkadaş dedi gel true vault hunter modu varmış onu yaparsın sende dedi onu hemen 30 yaptık ona başladık. Biraz uğraşlarla falan oyunu bitirdik olduk 50 level. Silah itemler falan ancak tamam. Sonra öğrendik ki bide Ultimate True Vault hunter modu varmış namussuzun. Bir dandik minionu öldürmek için boss fight yaptığımızdan, herşeye sıfırdan başlattığından yine heralde katlanamayız artık. Veya sırf ana görev abanıp rafa kaldıracağız. Aynı oyunu sadece sayıları büyüte büyüte oynuyoruz cidden sıkıcı ama ödül koymuşlar sonuna insan alamıyor kendini.
Geçen seneki indirimde kendime hediye ettirdiğim, 1 sene boyunca arada bir 1 saat falan oynsyıp kapattığım, kütüphanemde öylece yatan oyunlardandı düne kadar.
Dün oyunsuz zamanlarımın son günüymüş meğerse. Dünden önce 12 saat kadar oynamışım 1 senede. Şimdi ise 30.
Oyunun beni içine çekip bırakmayan tek kısmı mizahi yönü. Çok hoşuma gitti.
Hele ki bir yan görevi var çatışma ortasında esc' ye bastırıp kahkaha attırdı.
Spoiler alarmı
Slab king' in mekanında bir psycho var yan görev veriyor. Üstelik bağıra çağıra. Evet, bayağı sesleniyor, haykırıyor hatta. Çatışmanın ortasında "Noluyor lan orada?!" deyip gittim. O derece.
Görev ise şu: yüzüne ateş etmenizi istiyor. ilk önce bi hasiktir lan çekiyorsunuz. Ama ciddi yani. Yalvarıyor size. 4 bin küsür exp veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Nişan alıp ateş edince de "Thank you." Diyor düşerken. Ve bir de başarım açılıyor "Well, that was easy..." Adında. Başka bir şey demiyorum...
Dün oyunsuz zamanlarımın son günüymüş meğerse. Dünden önce 12 saat kadar oynamışım 1 senede. Şimdi ise 30.
Oyunun beni içine çekip bırakmayan tek kısmı mizahi yönü. Çok hoşuma gitti.
Hele ki bir yan görevi var çatışma ortasında esc' ye bastırıp kahkaha attırdı.
Spoiler alarmı
Slab king' in mekanında bir psycho var yan görev veriyor. Üstelik bağıra çağıra. Evet, bayağı sesleniyor, haykırıyor hatta. Çatışmanın ortasında "Noluyor lan orada?!" deyip gittim. O derece.
Görev ise şu: yüzüne ateş etmenizi istiyor. ilk önce bi hasiktir lan çekiyorsunuz. Ama ciddi yani. Yalvarıyor size. 4 bin küsür exp veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Nişan alıp ateş edince de "Thank you." Diyor düşerken. Ve bir de başarım açılıyor "Well, that was easy..." Adında. Başka bir şey demiyorum...
Oyunu almadan önce o kadar önyargı ile yaklaştım ki..
Böyle grafik mi olur ? ( Anasını bile ağlatır grafik budur )
Bu ne canavar falan saçmalık ? ( Pubg denen çöpten daha kaliteli bir oyun )
Multiplayer ne kadar zevk verebilir ? ( Orgazm olmuşçasına )
Her gece 3 4 saat garanti arkadaşlarım ile girdiğimiz oyundur. Gerçekten mükemmel yani silahların hasarından kritikal vuruşuna kadar oyun en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş ve harika oynanışı ile oyunculara sunulmuştur.
Unreal Engine harika bir oyun yaparak gerçekten oyuncuları mest etmiştir.
4 adette ödülü vardır oyunun.
Böyle grafik mi olur ? ( Anasını bile ağlatır grafik budur )
Bu ne canavar falan saçmalık ? ( Pubg denen çöpten daha kaliteli bir oyun )
Multiplayer ne kadar zevk verebilir ? ( Orgazm olmuşçasına )
Her gece 3 4 saat garanti arkadaşlarım ile girdiğimiz oyundur. Gerçekten mükemmel yani silahların hasarından kritikal vuruşuna kadar oyun en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş ve harika oynanışı ile oyunculara sunulmuştur.
Unreal Engine harika bir oyun yaparak gerçekten oyuncuları mest etmiştir.
4 adette ödülü vardır oyunun.
Çizgi romanın içinde gezmek gibi bir havası var.
epic games'in ücretsiz verdiği diğer bir oyun kendine has karikatüristik çizimleri olan post apocaliptic bir yapım. ilgimi çekmedi oynayacağımı da düşünmüyorum ama yine teşekkürler epic.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar