bugün
- kabataş olayı görüntüleri14
- istanbul un çok pahalı olması21
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- lansor4
- en sevilmeyen ev işleri9
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak2
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- en son ne aldınız2
- gönül almaya çalışan erkek4
- neden okula gitmek zorundayız3
- yks 20263
- haluk levent son açıklaması2
- philadelphia krem peyniri2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- herkes yatsın iyi geceler9
- parayla dert dinlenir3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- fazlası zarar2
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- oğlum çok güzel lan6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ölmeyi dilemek2
- slavko vincic15
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- velvet13
- oğuzhan uğur12
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- ispanya20
- nervio11
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 2026 dünya kupası24
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- aklını yitirmek4
- bira cips6
recep tayyip erdoğan, görevini artık bırakmış olan silvio berlusconi, ve yemen hükümdarıdır.
https://halkweb.com.tr/ab...likte-3-es-baskani-vardi/
aktif olarak görev yapan tek başkan recep tayyip erdoğan'dır.
israil'den emir alan tek başkan da kendisidir doğal olarak.
https://halkweb.com.tr/ab...likte-3-es-baskani-vardi/
aktif olarak görev yapan tek başkan recep tayyip erdoğan'dır.
israil'den emir alan tek başkan da kendisidir doğal olarak.
Booopboşşlardır.
Birini tanıyorum.
kim olduğunu biliyoruz kendisi söylemişti zaten. ewed
Recep adında Tayyip olan Erdoğan biri. Yahudilerden cesaret madalyası alan Gürcü yahudilerden diye söylenti var.
Önceden birisi yukarıya laf söylediğinde en yakınım bile olsa, devlet terbiyesi almadığını düşünür ya ben ya da kendisinin cezalandırmasını isterdim.
Ancak yukarısı senin şu işini kapatıyoruz, senin şu meselenin hallediyoruz diye yapmadık şey bırakmayınca, kim ne derse desin ayıp konuşmuş, hikaye anlatmış hiç umursamıyorum.
Adamlar kaderin abisini televizyona çıkarsın diye patronları sıkıştırdı. Adam istemiyor çıkarmak, ama mecbur. Daha neler neler var?
Trafik işlerine de yukarısı bakıyormuş herhalde. Kim tutar sizi?
Kğlliyeyi takip eden adam imralıda terör çözüyor. Ankaranın yarısını dosyalayan adam sendika yöneticisi. Tayyip Erdoğan gibi dönek gelmez dşyen danışman terörsüz Türkiye kitabı yazıuor, 1 Tayyip 2 erdoğan diye belgesel çeken adam zirvelerde video çekiyor. Bahçelinin olduğu yerde bunlar olur, başka ne olacak?
"Özel hayat eleştirileri var.
".
Yok yav. Değerli gardeşimin hatun ile 4 defa görüştüğünü türkiyede ve dünyada hangi yapı biliyor da sızdırsın?
Yukarıdakilerin hepsi kendi işini halletti, koltuğuna oturdu. Bir günah keçisi lazımdı, hepsi işlerini bizim üzerimize yıktı? Bilmem hangi partinin belediyeleri bana mı geçti? iyi partiden kopan oylar bana mı geldi?
Ancak yukarısı senin şu işini kapatıyoruz, senin şu meselenin hallediyoruz diye yapmadık şey bırakmayınca, kim ne derse desin ayıp konuşmuş, hikaye anlatmış hiç umursamıyorum.
Adamlar kaderin abisini televizyona çıkarsın diye patronları sıkıştırdı. Adam istemiyor çıkarmak, ama mecbur. Daha neler neler var?
Trafik işlerine de yukarısı bakıyormuş herhalde. Kim tutar sizi?
Kğlliyeyi takip eden adam imralıda terör çözüyor. Ankaranın yarısını dosyalayan adam sendika yöneticisi. Tayyip Erdoğan gibi dönek gelmez dşyen danışman terörsüz Türkiye kitabı yazıuor, 1 Tayyip 2 erdoğan diye belgesel çeken adam zirvelerde video çekiyor. Bahçelinin olduğu yerde bunlar olur, başka ne olacak?
"Özel hayat eleştirileri var.
".
Yok yav. Değerli gardeşimin hatun ile 4 defa görüştüğünü türkiyede ve dünyada hangi yapı biliyor da sızdırsın?
Yukarıdakilerin hepsi kendi işini halletti, koltuğuna oturdu. Bir günah keçisi lazımdı, hepsi işlerini bizim üzerimize yıktı? Bilmem hangi partinin belediyeleri bana mı geçti? iyi partiden kopan oylar bana mı geldi?
Önce soğanları atacaksınız, önce havuçları atacaksınız, yok ben anlatıyorum.. kısaca soğan ve havuç, ewd.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar