bugün

bjk= quaresma.
ilklerin takımıdır.
3 harfli aşkların en tehlikelisi sırasıyla ilk 3.

1-BJK
2-AŞK
3-BMW
öğrencilerimin hangi takımı tutuyorsun soruma cevaplarından bir tanesi. diğerleri için (bkz: gs) (bkz: fb) ben ufacıkken arkadaşlarım arasından böyle söyleyenle vardı. o zamanda sevmedim bu olayı şimdi de sevmem.
Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur.
yöneticisi serdal adalı ve teknik direktörü tayfur havutçu'nun şikeden hüküm giydiği kulüptür. geçmiş olsun iri kuşlar.
sevgilinizden ayrılmanıza sebep oluan kısaltma.
Tanıdıklarımdan bir kezban sevgilisine bjk yerine tşk yazmıştı, adam kızdan ayrıldı.
maçı 1-0 dan 3-2 ye getiren takımdır.fenerbahçeyi son dakikada sahaya gömdüler.
fiyapı inönü stadında oynanan son derbide fenerbahçeyi 3-2 lik skorla mağlup eden takımdır.

gönül isterdi ki son dakika golüyle değil, eze eze yenseydik. ayrıca ofsayt muhabbetleri de bizi üzmedi değil. neticede bu sezon sonunda bir derbiden 3 puan çıkarttıımız için mutluyuz. tebrikler beşiktaşım.
bu sene demba ba yı transfer ederek az da olsa şampiyonluk umudumu arttıran eşsiz şanlı şerefli güzel takımım.
Bir tutkudur beşiktaş.
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur. Çarşı kendine de herşeye de karşı. Ölümüne BJK
BEŞiKTAŞ diye yazılır.
sike sike şampiyon olan takımdır.
ilkogretim caglarinda yapilan takimlar arasi sidik yarislarinda besiktaslilari kiskirtmak icin "bitli japon kopekleri" olarak acilimi yapilan kisaltma.
Beşiktaş JK
görsel
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026