bugün

/53
sözlüğün gizlilik hatası vermesinden dolayı ilk kez kullandığım bölümdür.
Güvenilmez bağlantı uyarısı çıkıyor. Ben sözlüğe güveniyorum, düzeltin lütfen.
görsel
mor ve ötesi isimli gruba ait bir şarkı.
https://youtu.be/ZAjGhnJNC3g
Senin derdin dert midir
Benim derdim yanında?
artık tutamam içimde şeklinde devam eden şarkı.
Tutamam içimde. Mor ve ötesi şarkısıdır.
sevdiğim şarkı. Bu grubun pek çok başka şarkısını da severim. Uzun yollarda uzun uzun dinlemişliğim de vardır.
mor ve otesi'nin en iyi sarkilarindan birisidir. hele ki dunya yalan soyluyor albumu ilk ciktiginda turkce rock dinleyen hemen herkesi etkisi altina almistir.
Normal bir ruh halindeyken bile dinlediğimde kafama vura vura ağlama moduna sokan efsane ötesi şarkıdır. Karanlıkta uzanıp son ses dinlemek gibisi yok. Düşüncelerimin canımı yakmasına değecek bir şarkı.
sözlük yazarlarının dertlerini anlatabileceği bölüm derdinize göre ilgileniyorlar. mesela ben hayattaki bazı sıkıntı ve dertlerimi anlattım psikolog moda yönlendirdiler derdimi biraz da ona anlatıp rahatladım

teknik sorunlara genelde uludagsozluk02 bakıyor.
Cevap vermeden konuyu kapatıyorlar olaya bak.

görsel
bin dermana değişmem asla.
Mor ve ötesin grubunun en iyi şarkısı. 16 yıldır daha iyisini yapamadılar sanırım bundan sonra da yapamayacaklar.
4 kişiye Abiler şu arabaya bir el uzatında vurdurup çalıştıralım dersiniz. Tamam derler ikisi önden ikisi arkadan birbirlerine ittirir. işin özeti bu.
Şikayetlerimi ilettiğim yer.

Umarım adalet yerini bulur.
Görüldüğü anda kafada mor ve ötesi çalmaya başlayan fasilite.
haksız yere çaylaklığa itildiğimi düşünüyorum sevgili moderasyon. admin, bir derdim var.
Verecek cevap bulamayan tiplerin şikayeti kapatmasıyla sonuçlanıyor.

Zall ilgilen lan tavşan şurayla,

Meydanı meme düşkünü tiplere bırakıp gitmişsin.
ulan bir şey sorduk, 5 gündür inceleniyor diyor amk sanki 100 sayfalık rapor verdik.
burayla ilgilenen var mı acaba, bir şey sorduk 14 gün oldu inceleniyor diyor, uzman heyetine mi gitti mesele amk.
Bir derdim var gece gece. Bir insan niçin başta sevmediği insanı sevmek için uğraşır diye düşünüyorum. Sonra da vazgeçmek istemiyor. Ama bu sefer de karşıdaki ondan ayrılmak istiyor.
Gitseeem nereye kadar.
kaaalsam neye yarar?
Derdi olduğunu bildiren cümle.

Düeti bozmaya geldim.
Bir derdin olduğu için sevinmelisindir belki de

Şu an başımda dertler alevli malevli ayin yapıyor..
© copyright 2005 - 2026