bugün
- kelle paça3
- sözlüğün en sevilen yazarı30
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- apo idam edilmeli12
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- 2027 sözlük kuralları5
- ateistlerin yaşama amacı24
- teröriste sövmek artık yasak23
- yazın bitiyor olması4
- özür dilemeyi bilmek2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- sözlükle ilgili endişeler6
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- ankara12
- yeter ulan artık19
- velvet17
- kıskanılan nickler4
- sözlüğe küsmek15
- hemcinsinde çekici bulduğun detaylar3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- zall'ın en başından beri yapay zeka olması3
- öfke6
- gta 65
- bu saate uyumayan yazarların amacı2
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- sarapci koala54
- trafikte sinirlenip bağırmak3
- din tartışmanın gereksiz olması3
- fenerbahçe25
- bir kızın kucağınıza oturması6
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan4
- tarihin en kötü lyonu14
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- an itibariyle sözlükte cinlerin dolaşması3
- sosyalizm'in en büyük handikapı3
- kadınlar yüzünden dünyanın bu halde olması3
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- gayler5
- sözlüğün siyasallaşması4
- trabzonspor10
- kafayı kurtarmak3
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi7
- katatespizartmasi5
- ofsaytımsı7
- hoşlanılan kızın kucağına oturmak4
tüm zamanların en meşhur aile babalarından biridir bu sevimli siyahi adam.
1937 dogumlu olan matrak showmen ve bilge kişi.
--spoiler--
Bu hüneri nasıl ortaya koyduğuma akıl erdirebilmiş değilim ama yıllardan beri tanıdığım bir insanın adını unutmayı becerebiliyorum; örneğin karımın.
Dedem "bunamaktan korkma" derdi, "bunadığın zaman bunun farkında bile olmayacaksın."
Doktorun tavsiyeleri: "Bilhassa tadı olan yiyecekleri keseceksin. Örneğin tuzu, şekeri, yumurta sarısını, kuzu ve dana etini ve hemen hemen geriye kalan herşeyi. Öğünlerde maydanozla idare etmeye bak tabii üstüne sos dökmemek şartıyla."
Doktorum bir gün bana "kızarmış yumurta ve sandviç mi yiyorum dedin?" diye sordu. "Siyanür yesen daha iyi. Onda daha az kolesterol vardır."
--spoiler--
--spoiler--
Bu hüneri nasıl ortaya koyduğuma akıl erdirebilmiş değilim ama yıllardan beri tanıdığım bir insanın adını unutmayı becerebiliyorum; örneğin karımın.
Dedem "bunamaktan korkma" derdi, "bunadığın zaman bunun farkında bile olmayacaksın."
Doktorun tavsiyeleri: "Bilhassa tadı olan yiyecekleri keseceksin. Örneğin tuzu, şekeri, yumurta sarısını, kuzu ve dana etini ve hemen hemen geriye kalan herşeyi. Öğünlerde maydanozla idare etmeye bak tabii üstüne sos dökmemek şartıyla."
Doktorum bir gün bana "kızarmış yumurta ve sandviç mi yiyorum dedin?" diye sordu. "Siyanür yesen daha iyi. Onda daha az kolesterol vardır."
--spoiler--
seslendiren sezai aydın sayesinde daha da fazla sevilen dizi kahramanıdır.
eşiyle beraber almış oldukları ortak karar sonucu, oğlu ennis cosby'nin katili mikhail markhasev'in idam cezasını müebbet hapse çevirttiren; halen de oğlunun katilinden bahsederken genç adam diyebilen çok büyük bir insandır.
https://www.youtube.com/watch?v=KCNJ8W0e9Mc
(bkz: gözlerim doldu)
hemen gelen edit: hakkında sadece üç entry girilmesi beni bir hayli şaşırtmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=KCNJ8W0e9Mc
(bkz: gözlerim doldu)
hemen gelen edit: hakkında sadece üç entry girilmesi beni bir hayli şaşırtmıştır.
an itibari ile twitter'da öldüğü ile ilgili söylentiler dönmektedir. umarım doğru değildir. daha önce de hakkında 3 kere böyle spekulasyonlar çıkmışmış.
"Bill Cosby has "died" four times already. Listen Cosby, returning from supposed death is MY THING. Cut it the hell out."
"Bill Cosby has "died" four times already. Listen Cosby, returning from supposed death is MY THING. Cut it the hell out."
insana yaşam sevinci veren muhteşem insan.
Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır... bu sözünü sevdim.
"Başarının Anahtarı Nedir Bilmiyorum, Ama Başarısızlığın Anahtarı Herkesi Memnun Etmeye Çalışmaktır" SÖZÜNÜN SAHiBi.
en ufak kötü içeriği olmayan komedinin nasıl yapıldığının canlı kanıtıdır.
herhalde compeladan sonra dünya'daki gelmiş geçmiş en sevimli siyahidir. the cosby show ile kendisiyle çocukluğumda tek taraflı olarak tanışmışımdır.
Trt 1'de yayınlanan cosby ailesi isimli dizide aile reisinin ismidir. Kendisini dublaj sanatçısı sezai aydın canlandırmıştır. Şuan her ne kadar unutulmuş olsada bir döneme damga vurmuş türkiyede en çok sevilen siyahidir.
''Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer'' sözünün sahibi.
her nesilden çocuğun izlemesi gereken dizi.
yakın zamanda nat geo'da yayınlanan seksenler belgesel kuşağında, baba olarak yer aldığı huxtable ailesinin, bugünün obama ailesine olan benzerliklerine dikkat çekilen ve bir afro-amerikan ailenin de klasik amerikan toplumundan çok da farklı olmadığı algısına engel tüm tabuları yıktığına dair saptama yapılmış olan "the cosby show" adlı televizyon dizisinin, şahsına münhasır baş karakteridir. * *
başarının sırrını bilmiyorum ama, başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.
ünlü olmak isteyen kezbanları döle boğmuş nigger.
1 milyon dolar kefalet karşılığında serbest kalmış.
http://www.dha.com.tr/1-m...html#.VoRSsy5fx1o.twitter
2006'da benzer suçlama yüzünden bir kadına 3.4 milyon dolar ödediği ortaya çıkmış.
https://www.gercekgundem....yi-bedeli-dudak-ucuklatti
http://www.dha.com.tr/1-m...html#.VoRSsy5fx1o.twitter
2006'da benzer suçlama yüzünden bir kadına 3.4 milyon dolar ödediği ortaya çıkmış.
https://www.gercekgundem....yi-bedeli-dudak-ucuklatti
zamaninda cok severek izledigim cocukluk idolüm olan,
daha sonra 50 nin üzerinde bayanlarin toplu halde tecavüz davasi actigi bir komedyen,.
ondan beridir tiksinirim.
hatda bill cosby show daki kizi rolündeki "Lisa Bonet" yani "Denise Huxtable" e bile sarkintilik yapmis, o yüzden dir ki cogu
dizi bölümlerinde kaybolup kaybolup tekrar devam ederdi bu kiz... cogu bölümlerde ara verir gelmezdi.
daha sonra internet aciklamalrinda bu sebepleri okudum ve üzüldüm!
daha sonra 50 nin üzerinde bayanlarin toplu halde tecavüz davasi actigi bir komedyen,.
ondan beridir tiksinirim.
hatda bill cosby show daki kizi rolündeki "Lisa Bonet" yani "Denise Huxtable" e bile sarkintilik yapmis, o yüzden dir ki cogu
dizi bölümlerinde kaybolup kaybolup tekrar devam ederdi bu kiz... cogu bölümlerde ara verir gelmezdi.
daha sonra internet aciklamalrinda bu sebepleri okudum ve üzüldüm!
kendisinden sonra gelen yüzlerce sitcoma ilham vermiş dayı abi.
Vay amk. Vallaha mı?
Gündemdeki Haberler