bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği41
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum7
- şemsiyeli benim10
- analize bak şimdi4
- ktç'nin şemsiyeli olması7
- ekşi sözlük7
- kürtler asimile edilmelidir5
- allah15
- ikizler burcu kadını olmak9
- çok hastayım sözlük7
- herkesi seven insan9
- et döner dürüm5
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- evliliği ayakta tutan güçler14
- sözlüktekiler kaç yaşında2
- en sevdiği renk pembe olan erkek2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- hard sevmeyen bir kızı harda nasıl ikna edersiniz7
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması5
- true nickli yazar15
- sarı poşet kudurtması15
- ikizler burcu erkeği olmak2
- suudi arabistan'a demokrasi gelmeli3
- çömez'in paylaştığı yarız'ın süper lüks yatı2
- götünden tanırım seni8
- uludağ sözlüğün saçmalığı4
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler9
- şüphe2
- hepimiz şemsiyeyiz2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- manisada okul saldırısı17
- true ile ramazan sohbetleri2
- pluviofil2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz25
- sigara içmemenin çok sıkıcı olması2
- en çok ihanet eden burçlar7
- tai lung12
- trt 22
- her konuda bilgisi olanı ukala diyerek hor görmek6
- türkiye de muhalefet var mı10
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar2
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- celal şengör'ün burç yorumu6
- kara şemsiyeli benim2
- true'yi evlendiriyoruz3
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- orta şeritte giderken selektör yapan kavat2
- iş hayatında takılan maskeler6
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
kendimi 5. nesil gibi hissediyorum.
birisi profilime bakıp bana gerçekleri söyleyebilir mi?
(bu arada bahçıvan, uşak, hizmetçi ilişkisi akla gelmektedir.)
birisi profilime bakıp bana gerçekleri söyleyebilir mi?
(bu arada bahçıvan, uşak, hizmetçi ilişkisi akla gelmektedir.)
(bkz: beşinci nesil yazar)
biz adalardan moda lardan gelmiş bir neslin evlatlarıyız.*
dorduncu nesli kalfa eden nesildir.
Nesil serisinin beşincisi.
haklarında rakamla başlayanlar da dahil olmak üzere 50 başlık açılmış olan yazarlar grubu.
açanların çoğunun da beşinci nesil olduğu göz önüne alınırsa, neyin ne olduğu ortadadır.
ondan sonra ne format kalır, ne başka bir şey.
(ara: beşinci nesil)
açanların çoğunun da beşinci nesil olduğu göz önüne alınırsa, neyin ne olduğu ortadadır.
ondan sonra ne format kalır, ne başka bir şey.
(ara: beşinci nesil)
işi bok eden ultraviyole nesil! (bkz: 4 üm evet!)
(bkz: işte o benim) (bkz: evet evet 5 nesilim)
aşağılanmaması gereken, bir çoğu itü, ekşi ve diğer sözlük zedeleridir.
mevtanın cenaze namazına gitmiş nesil. sesleri solukları çıkmıyor.
gereksiz yere "..." ve "=)" * şeklinde entry sonlandıranların eşey organından tavana asılası nesil. diğerleri ise ödüllendirilmelidir.
edit: kurallar net ve anlaşılır olmasına rağmen bunu devamlı yapanı bir yeni nesilde gördüm. sen açık bir şekilde smiley koyuyorsa entry sonuna, eksilemeye devam et.
edit: kurallar net ve anlaşılır olmasına rağmen bunu devamlı yapanı bir yeni nesilde gördüm. sen açık bir şekilde smiley koyuyorsa entry sonuna, eksilemeye devam et.
ben ne zaman dördüncü nesil olacağım nidasıyla ahlanan nesil.*
dördüncü neslin laf sokmaktan inanılmaz keyif aldıgını düsündügüm yeni nesil yazarların yüklendikleri misyonun adı.
evin küçüğü edasında olduklarından özellikle vakti zamanında evin küçüğü olan dördüncü nesil yazarlardan eleştiri konusunda epey nasibini alan *, aralarında güzel yazan ve yazamayan yazarların bulunduğu nesildir.
beşinciii nesiil adım,
sözlüğü boyar yazım.
şukelayla anılır,
bu sözlükte hep adım.
sözlüğü boyar yazım.
şukelayla anılır,
bu sözlükte hep adım.
hüttürüdüt düdüdüt lürüt tütü, öagggghhhh puuuu..
rahatladım ömmua goyyin.
rahatladım ömmua goyyin.
terbiyeli nesildir.terbiyesizlik yapanlara cevap vermek istemeyecek kadar terbiyelidir.aferin.
yenisi gelene kadar * sözlüğe gelmiş en iyi nesildir. eskilerin hükmü bitmiştir. yaşasın 5inci nesildir.
4uncu nesilin dört gözle beklediği ve sonunda gelen nesil.
örnek olarak kendimi verebilirim.
örnek olarak kendimi verebilirim.
içerisinde,kişilik gelişimini tamamlayamamış canlıların çoğunlukta bulunduğu nesildir.öyle ki bu nesildeki arkadaşların çoğu sözlüğe sözlük gibi bakmazlar.kendi hayatlarında,hiçbir zaman öyle olamayacakları bir modeli kendilerine seçip,ona bürünüp,onun ağzıyla konuşurlar sözlükte.o modeli sahiplenirler,o modele yönelik her sözde durumdan vazife çıkarırlar.hep başkalarına ayar verme çabası içindedirler.bu durum elbette ki bu arkadaşların kendilerini güçlü duymusamasasını sağlar,sahte bir duyumsama da olsa bu.ama olan sözlüğe olur.
aynı zamanda,gözlemlerime göre,içerisinde ülkücüler,sübyanlar kadar bol miktarda da nurcu barındıran nesildir.en tehlikeli olan yönü de budur bu nesilin.çünkü,bu nurcuların içinde kişilik gelişimini tamamlayan bir canlının olmasının mümkünü olamayacağından ve zaten başlı başına seçtikleri bir modele tapınan bir canlı türü olduklarından(kültürleri gereği),kendileri sözlüğü,sözlükteki ilgili ilgisiz her konuyu ya da herhangi bir entry'i sürekli belli bir yöne kanalize etmeye çalışırlar,bunu da isteyerek,bilerek yaparlar,bir nevi sanal mücahitlik de diyebilir bu yaptıklarına.sadece burası değil başka pekçok sanal platform bu belanın sıkıntısını çekmiştir,çekmektedir de.yine olan sözlüğe olur.
(bkz: gerçek dünyayla sanal dünyanın ayırdına varabilmek)
aynı zamanda,gözlemlerime göre,içerisinde ülkücüler,sübyanlar kadar bol miktarda da nurcu barındıran nesildir.en tehlikeli olan yönü de budur bu nesilin.çünkü,bu nurcuların içinde kişilik gelişimini tamamlayan bir canlının olmasının mümkünü olamayacağından ve zaten başlı başına seçtikleri bir modele tapınan bir canlı türü olduklarından(kültürleri gereği),kendileri sözlüğü,sözlükteki ilgili ilgisiz her konuyu ya da herhangi bir entry'i sürekli belli bir yöne kanalize etmeye çalışırlar,bunu da isteyerek,bilerek yaparlar,bir nevi sanal mücahitlik de diyebilir bu yaptıklarına.sadece burası değil başka pekçok sanal platform bu belanın sıkıntısını çekmiştir,çekmektedir de.yine olan sözlüğe olur.
(bkz: gerçek dünyayla sanal dünyanın ayırdına varabilmek)
hoş gelmiş sefalar getirmiş küçümen, sempati küpü nesil. nice nesillere. (bkz: agucugucu)
(bkz: nesil kavgası yapan bizden değildir)
(bkz: nesil kavgası yapan bizden değildir)
benim de içinde bulunduğum nesil, neslin geri kalanını bilmem ama ben ayar almaya hazırım. evet beşinci nesilim, iğrencim, çelişkenim, ayaklarım da kokuyor. şimdi dağılabilirsiniz *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar