/782
8taş*.
2 sene götü kalkan sonra yine semt takımı haline dönen güzel takımım benim. gomez, pepe, talisca şimdi de quaresmayı yolladık eski marka değerimize döndük allaha şükürler olsun. yaşasın semt çocukları ve semt takımları.

bir semt markasıdır beşiktaş.
Burak Yılmaz goller atmaya bir an önce başlamazsa ilk 5e bile giremeyecek takımım.
bitmiş kagawa'yı aldılar. transfer şov diyorlar.
bu sene yeni yeniden 3 üncü olacak takım..
Başıma bir şey gelmeyecekse, bir Galatasaray taraftarı olarak sevdiğim spor klübüdür.
bu aksam bize bu yaşta tiyatro izlettiren takım..

önce adem olmayan penaltı var ediliyor
sonra salih k.kalesine gol atıyor..

ama bu kansizlara sorsan
ooo müthiş oynatılar
ooo japon mucizesi
ooo şampiyonuz leenn..

adamsaniz insansaniz penaltisiz adam adam kazanin
bilek gücü nedir bilir misiniz acaba
yada alın teri...
evvelsi gün gelmiş geçmiş en büyük yıldız, efsanemiz sergen yalçın'ın teknik direktör olarak oynattığı futbol ile geleceğe umudumuzu şahlandıran; dün q7'siz, hava topunu en nihayetinde terketme cesareti gösterip yerden pas, takım futbolu ile adem'in, lens'in, adriano'nun coştuğu,(dorukhan hep coşkun zaten) atiba'nın desteği ve japon mucizemiz kagawa ile kinder sürprizi de çiftleyen; bugünden yarına coşku, tutku ve umudu kanatlandıran kara kartalım.
yani neymiş; hayatta ve futbolda değişmez gerçeklerden biri de toksik olanları uzaklaştırıp, akıl ve tutkuyla dionysosçu etkin olumlamayı daim kılmak lazımmış.
oynadığın futbol, yaşadığın hayat; zevk verip anlam ifade ediyorsa, zaman ve mekanı aşıp bambaşka bir gerçeklikte yine yeni yeniden kendini yaratarak kozmosun sonsuz güzelliğinde masmavi kanatlanıyorsun ...
6 tane attığımız maçta ''adamsanız penaltısız kazanın'' diyen bir sığır sikine dert olmuştur.

la angut o golü saymasan yine bir elin parmakları kadar gol atmış oluyoruz neyin kagawası bu? sen önce her maç jeneriklik gol yiyen muslera'na bişeyler söyle !
türk futbolun için 2 gün boyunca en çok konuşulacak isim.

yurtdışında da haberleri yapılacaktır.
görsel
Burak(lütfen güven yalçın)
-
Adem - kagawa - lens
-
Atiba- dorukhan
-
Farketmez
-
Tandemi ile kesinlikle en az ikinci olacaktır.
beşiktaş halkın takımı.
Seviyoruz seni siyah-beyaz günlerde, günlerce...
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
görsel
borcunun 2 milyar 314 milyon 695 bin 709 lira olduğu açıklanmış futbol klubü.
Sevmeyelim de taşa mı dönelim?
tek gerçek aşk beşiktaşk ulan!
Erkekler için bu hayattaki en büyük zevklerden birisi futbol. Eskiden olduğu gibi oynamıyorum ama izlemekten buyuk zevk aliyorum. Oynayamamamin nedeni yaşlılık değil. Henüz 25 yaşındayım. Formda değilim ve felsefeyle futbolla ilgilendiğimden daha çok ilgileniyorum. Futbolla ilgilenen insanlar ne kadar tek yönlü olsa da maç anındaki heyecanı paylaşmak paha biçilemez. Siyasetle çok ilgileniyordum ve mhpliydim ama şimdi bir MHP mitinginden hiç mi hiç zevk almam. Ancak futbol başka bir tutku. Takımınızın iyi olması ve uyumu, td ile oyuncular ve başkanın uyumu... gibi başarıyı getiren çok değişik faktörler var. Bu hayatın ta kendisi gibi. Tek bir alanda yetenekliysen asla başarılı olamazsın. ilginç bir şekilde ülkemizde futbolu oynayanlar ve futbolla ilgilenen insanlar genellikle tek yönlü insanlar. Bu nedenden dolayı bazen futbola ara veriyorum zevk vermiyor artık diyorum sonra siyah beyaz formayı görünce içimde kelebekler uçuşuyor. Hep bir ağızdan destek oluyor küfrediyor hatta tdye taktik veriyoruz bazen de birbirimizden ayrı şeyler düşünüyoruz.
jimnastik mi futbol mu ne idüğü hala belirsizliğini koruyan boş beleş kulüp. evet..
Liseyi okuduğum ilçe. takımı da ite köpeğe kalmadan önce kaliteli taraftara sahipti. Şimdi birkaç istisna dışında çoluk çoucuk hep.
Simdi ziki tuttular iste dagilacaklar.
Ligin son sıralarına demir atmış takımları bile yenemeyen takım. FB'den 3 gol yemek nedir aq.
hem camia olarak hem taraftar olarak hem de futbolcular olarak beyin özürü olan takım.
Fenerbahçe’nin elinden son anda kurtulan takım.
kesinlikle şampiyonluğu hak etmiyor ki bu saatten sonra da nah olur. başakşehir farkı açtı zaten, siz galatasaray'la şerefli ikincilik için yarışın.

küme düşme potasındaki basit bir anadolu takımına 3-0'dan maç verirsen geçilecek her türlü dalgayı kabulleneceksin.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026