/782
Türkiye'de bazen iyi şeyler de oluyor dedirten bir gelişmedir.
taşşak şehir'e koymuştur. bekle bizi istanbul.
şampiyonlar ligi hayırlı olsun kara kartalım.
çok sevdik be abi!
bu sene üçüncü olabilirse sokaklara dökülsünler.
Şuan da bulunduğu konumu hak etmeyen takımdır.Bu senenin şampiyonu olması gerekirdi.Hem duruşuyla hem futbol oyunuyla ve de taraftarıyla..
kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde, beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdam mezarımda bile...
Son 3 Uefa şampiyonlar ligi sezonunda 5 büyük lig dışındaki liglerin takımları arasında en fazla gelir elde eden takımdır.

https://www.google.com.tr...panin-zirvesinde-yer-aldi
kalan tüm maçlarını kazanır(ki buna galatasaray deplasmanı da dahil) ve galatasaray başakşehir maçını galatasaray kazanırsa ikili avarajdan beşiktaş şampiyon olur.
2018-2019 yılı şampiyonu.. aha da buraya yazdım.

açık ve net evet.
şampiyonlukk inann çook yakınnnn..

haydi bastır beşiktaşımmmmm...
kupalar gelecek yineeeee

kartall uçacakk göklereeeeee..
başakşehir ve cinconun ardından belki
kemik kaparız düşüncesiyle şampiyonluk
hayalleri kuran acınası vasat kulüp. evet..
2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlarsa turk futbolunun önümüzdeki 10 senesine ambargo koyacak olan takım.
“- lan acaba olurlar mı?”

Korkusu yeter.

Canını yediğim.
kemik bulmanın verdiği heyecanla şampiyonluk hayalleri kuran jimnastik kulübü. *
o ışığı sonuna kadar takip edecek olan sevdam.
Salya akıtan fetösaraylı cinconlara bakılırsa korku salmışız.

Size bu korku yeter lan köftehorlar.
Şampiyon olamayacaktır ve şampiyonlar ligine gitse bile bu durumla hiçbir haltı başaramaz.
görsel
16. şampiyonluk hayırlı olsun. haftaya sarı geline koyar şampiyonluğu perçinleriz.
Galatasaray maçıyla şampiyonluk umudunu yitirecek takım.*
https://www.youtube.com/watch?v=rczB8nOkjSM
Ağlatan ve kudurtan şanlı sevda. Geliyoruz. Kanırta kanırta geliyoruz.
Sevgilimin en sevdiği takım, çok bağımlı olduğunu düşünüyorum ama beni unutmasınıda istemiyorum. Sevgilimin sayesinde beşiktaş'lı olduk beaaaav. Takım gerçekten güçlü ama, bağımlısı olurum yakında artık. Sevgilimle geceleri maç izleyerek red bul içmek, cips yemek balkonda felan çok güzel bişey yani . Futbol oynayan kızanları seviyem .
© copyright 2005 - 2026