bugün
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız6
- diamond bosphorus11
- kadın siniri5
- araya adam sokup yazar banlatmak4
- deniz göktaş32
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı8
- haklı çıkmak2
- sözlüğün mal dolması2
- amor fati2
- cumartesi günü sözlükte takılan 600ü aşkın kişi2
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu14
- müzik dinlerken kitap okumak2
- birader yazar başlıkları5
- kimsenin seni sen olduğun için sevmediği gerçeği4
- aç yatıyorum8
- seyredilmiş en zevkli dünya kupası4
- apışarası serinletme yöntemleri2
- kız arkadaşın menemen yüzünden ayrılmak istemesi3
- ismet bin arabic el biraderkioski mehdiyeti2
- bayramdan bayrama namaz kılan dangalak3
- tai lung29
- ekşi yazarlarının daha zeki olması3
- sevişmek istediğiniz yazarlar6
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kağıt toplayan çocuklar4
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet3
- abuk subuk başlık açmak3
- zavallı olmak2
- fransızların üstün ırk olması4
- uludağ sözlük bilim kurulu3
- hayat kadınında veresiye defteri çıkması3
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması4
- cumhuriyetin halka sormadan getirilmesi3
- yarın mala vuracak olmak4
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması10
- açık oylayan yazarı yatağa atmak2
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- nathan ake5
- hanımefendi2
- istanbul4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği25
- vurduranlar klübü7
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği6
- gulmekicinyaratilmis3
Beşiktaş, 1903 yılında istanbul'da kurulan beliktaş jimnastik kulübünün futbol alanında faaliyet gösteren takımının ismidir.
Renkleri siyah-beyaz olan takımın armasını bir kartal süslemektedir.
Renkleri siyah-beyaz olan takımın armasını bir kartal süslemektedir.
. . . beşiktaş'ı her zaman grip virüsüne benzetirim. Ne zaman bağışıklık sisteminin antikorları olan fenerbahçe ve galatasaray zayıf düşerse ortaya çıkarlar fırsattan istifade bir iki sene saltanat sürerler, bağışıklık sistemi kendini toplayınca galatasaray ile fenerbahçe eski gücüne dönünce on sene ortadan yok olurlar.
. . Şükürler olsun ki artık bir on sene seslerini duymayız.
. . Şükürler olsun ki artık bir on sene seslerini duymayız.
Hazırlık maçında yenilip, renklileri güldürmüş.
Sevinmek için sevilmeyen takım.
Yine büyük transfer yapıp şampiyonluk için yarışacak.
Sevinmek için sevilmeyen takım.
Yine büyük transfer yapıp şampiyonluk için yarışacak.
Negredo malı müsait pozisyonda kaleyi bulamadığı için 2 senedir deliklerinde saklanan mallara "grip virüsü" tanımı yaptıran takımdır.
Ne diyeyim sana negredo?
Şampiyonluğu kaçırmak mı yoksa bu malların ağzına sakız olmak mı üzücü bilemiyorum...
Sığıra bak mk! Grip virüsüymüş.
Ne diyeyim sana negredo?
Şampiyonluğu kaçırmak mı yoksa bu malların ağzına sakız olmak mı üzücü bilemiyorum...
Sığıra bak mk! Grip virüsüymüş.
vida'yı 25 milyon euro'ya ada'ya satacak takım.
ayrıca dünya kupası finalinde futbolcusu oynayan ilk türk takımı da beşiktaş!
öte yandan kadrosu hala çok iyi. talisca büyük oyuncuydu, ama sistemden kopuk bir tarzda futbol oynuyordu. o sebeple ben talisca yerine sosa tarzı birini tercih ederim.
yedek kulübemiz de açık ara ligin en zengin kulübesi.
orkan, oğuzhan, dorukhan, mustafa, lens, love, caner, tolga, töre.
ayrıca dünya kupası finalinde futbolcusu oynayan ilk türk takımı da beşiktaş!
öte yandan kadrosu hala çok iyi. talisca büyük oyuncuydu, ama sistemden kopuk bir tarzda futbol oynuyordu. o sebeple ben talisca yerine sosa tarzı birini tercih ederim.
yedek kulübemiz de açık ara ligin en zengin kulübesi.
orkan, oğuzhan, dorukhan, mustafa, lens, love, caner, tolga, töre.
Öyle bonservisle oyuncu satan kar edip menemen dönemine geri dönen sıradan takım. O kadar bonservisle oyuncu satıldı güya ekonomi bozuk. Güldürüyorlar. Fiko ancak şov yapıp tinerci avutsun. Bu saatten sonra üçüncülükten yukarısını göremez. Evet.
td yardimcisi guti şenol güneş dünyada her takımı yönetecek yeteneğe sahip demiş..
ulan ne tiner nasıl bir sey ki çeken kendinden geçiyor.
ben diyorum ağbi bu bjklikerin hepsinde bir sorun var..
kafada bir şeyler eksik.
sen şenol güneşe ver real madridi yeminle real la ligada ilk 3 e zor girer smp ligindede çeyrek finalde çalım manyağı yaparlar...
ulan ne tiner nasıl bir sey ki çeken kendinden geçiyor.
ben diyorum ağbi bu bjklikerin hepsinde bir sorun var..
kafada bir şeyler eksik.
sen şenol güneşe ver real madridi yeminle real la ligada ilk 3 e zor girer smp ligindede çeyrek finalde çalım manyağı yaparlar...
Şampiyonlar ligine gidince o gelire göre kadro kuran avrupa ligine gidince o gelire göre kadro kuracak olan takım. Maaş bütçesini azaltacak olması bununla alakalı. Bazı malların ekonomisi battı olarak algıladığı şey budur. Şampiyonlar ligine gitmediğin sezon şampiyonlar ligi maaşları ve kadrosu olursa o zaman batarsın.
Beşiktaş'a ikisi için 12 milyon istenen futbolcuları fenerbahçe nasıl 4 milyona alıyor?! Birinci ligdeki bir takım bütcesinin çok üstünde 1 milyon euroya aldığı kaleciyi sezon sonunda sözleşmesini feshedip bonservissiz eski takımına dönmesini sağlaması gibi şeyler transfer şikesi midir değil midir tartışalım isterseniz.
T: ülkemizin sadece kulüp kaynaklarıyla, hiçbir hileye karışmadan en iyi transfer yapan kulübüdür.
Beşiktaş'a ikisi için 12 milyon istenen futbolcuları fenerbahçe nasıl 4 milyona alıyor?! Birinci ligdeki bir takım bütcesinin çok üstünde 1 milyon euroya aldığı kaleciyi sezon sonunda sözleşmesini feshedip bonservissiz eski takımına dönmesini sağlaması gibi şeyler transfer şikesi midir değil midir tartışalım isterseniz.
T: ülkemizin sadece kulüp kaynaklarıyla, hiçbir hileye karışmadan en iyi transfer yapan kulübüdür.
Bir sağ bek, bir stoper ve bir de 10 numara lazım.
Açık ara şampiyonuz.
Açık ara şampiyonuz.
Forma tanıtımında kullandığı müzik juventus'un ronaldo'yu tanıttığı videoda kullanılan kulüptür.
türkiyenin avrupadaki yüz karasıdir.
taraftarıda ayni..
dinamo kiev
liverpool
bayern münih
leeds united
başarılarından sadece birkaçıdır.
taraftarıda ayni..
dinamo kiev
liverpool
bayern münih
leeds united
başarılarından sadece birkaçıdır.
Fabri ve vida da satılmalı.
Akabinde çok acil; bir sağ bek, iki stoper ve bir on numara şart.
Golcüye gerek yok. Form tutacak 4 kaliteli golcümüz var.
Akabinde çok acil; bir sağ bek, iki stoper ve bir on numara şart.
Golcüye gerek yok. Form tutacak 4 kaliteli golcümüz var.
Şampiyonluk nedir bilmeyen ve asla bilemeyecek antalyasporlu bir mala göre, menemene talim etmesi gereken kulüpmüş.
Herif çok orjinal gerizekalı taklidi yapıyor lan, takdir ettim.
Herif çok orjinal gerizekalı taklidi yapıyor lan, takdir ettim.
Kadın cs go takımı kuran kulüp.Tebrik etmek gerekir kadro şöyle:
Zainab "zAAz" Turkie
Sweden Julia "juliano" Kiran
Russia Ksenia "vilga" Kluenkova
Netherlands Petra "Petra" Stoker
Russia Anastasia "kr4sylya" Khlobystina
Zainab "zAAz" Turkie
Sweden Julia "juliano" Kiran
Russia Ksenia "vilga" Kluenkova
Netherlands Petra "Petra" Stoker
Russia Anastasia "kr4sylya" Khlobystina
menemeni meşhur ekip. isteğe göre soğanlı ya da soğansız şeklinde sunuyorlar.
beşiktaş tesisleri yumurtalı menemen tarifi
malzemeler
2 yemek kaşığı aşırı şerefli sıvı yağ
3 adet şerefli yeşil biber (sap ve çekirdekleri temizledikten sonra, ince doğranmış)
3 orta boy şerefli domates
1/2 çay kaşığı şerefli tuz
3 adet şerefli yumurta
isteğe bağlı: şerefli kaşar peyniri, küçük bir kasenin yarısı kadar yeterli olur.
hazırlanışı
sıvı yağı ve biberleri tavaya alarak biberlerin rengi dönünceye kadar kavurun. üzerine kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domatesleri ilave edin. kısık ocakta tavanın kapağını kapatarak domateslerin iyice pişmesini bekleyin. domatesler çok suyu değil, tavaya yapışıyorsa birazcık kaynar su ekleyebilirsiniz. genellikle de bu duruma gerek kalmayacaktır. fotoğraftaki gibi domatesler piştikten sonra yumurtaları kırabilirsiniz. yumurtaları ister ayrı bir kapta çırpıp ekleyin isterseniz de benim gibi tavaya kırıp tavada karıştırabilirsiniz. üzerine tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyerek yumurtalar pişene kadar bekleyin. kaşar peyniri eklemek istiyorsanız bu aşamada peynirleri de ilave edebilirsiniz. menemeni sıcak olarak servis yapın.
beşiktaş tesisleri yumurtalı menemen tarifi
malzemeler
2 yemek kaşığı aşırı şerefli sıvı yağ
3 adet şerefli yeşil biber (sap ve çekirdekleri temizledikten sonra, ince doğranmış)
3 orta boy şerefli domates
1/2 çay kaşığı şerefli tuz
3 adet şerefli yumurta
isteğe bağlı: şerefli kaşar peyniri, küçük bir kasenin yarısı kadar yeterli olur.
hazırlanışı
sıvı yağı ve biberleri tavaya alarak biberlerin rengi dönünceye kadar kavurun. üzerine kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domatesleri ilave edin. kısık ocakta tavanın kapağını kapatarak domateslerin iyice pişmesini bekleyin. domatesler çok suyu değil, tavaya yapışıyorsa birazcık kaynar su ekleyebilirsiniz. genellikle de bu duruma gerek kalmayacaktır. fotoğraftaki gibi domatesler piştikten sonra yumurtaları kırabilirsiniz. yumurtaları ister ayrı bir kapta çırpıp ekleyin isterseniz de benim gibi tavaya kırıp tavada karıştırabilirsiniz. üzerine tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyerek yumurtalar pişene kadar bekleyin. kaşar peyniri eklemek istiyorsanız bu aşamada peynirleri de ilave edebilirsiniz. menemeni sıcak olarak servis yapın.
Vasat kalecisi fabri'yi fulham'a itelemeye çalışan vasat türk takımı.
bu sene patatese bağlayacak takımdır. Fatih Hocam hepsinin dengesini bozdu kamillerin.
bu sene patatese bağlayacak takımdır. Fatih Hocam hepsinin dengesini bozdu kamillerin.
kendi küçük dünyasında gördüğü 3-5 yorumu koskoca camianın ortak yorumu zannederek gelip burada malca entryler giren kekoları sağlam kudurttuğunu düşündüğüm efsanevi takım açık ve net.
Açlıktan nefesi kokan renkliler doluşmuş yine bitinin borcu 634 milyon euro (türk lirası olarak jatşılığını söyleyemiyorum amk), diğeri uefanın ağzının içine bakıyor “nolur bize ceza vermeyin abi” modunda takılıyor.
ismini klavyeye bakmadan yazamadığı topçuyu 1,2 milyon euroya yıllıkla kiralamış kiralama bedeline de 800 bin euro ödemiş herif kalkmış bonservis yok diyor.
Hayaller manzukic hayatlar onyekuru amk.
Diğer renkliyi hiç konuşmuyorum bile. Onlar daha kötü berkecanlar falan allah kolaylık versin.
Ha bir de beşiktaş ın ffp anlaşması bitti. istese akıtır bonservis parasını ama mali disiplin diye bir şey var. Seizin gibi eufa kıskacında değil amk.
ismini klavyeye bakmadan yazamadığı topçuyu 1,2 milyon euroya yıllıkla kiralamış kiralama bedeline de 800 bin euro ödemiş herif kalkmış bonservis yok diyor.
Hayaller manzukic hayatlar onyekuru amk.
Diğer renkliyi hiç konuşmuyorum bile. Onlar daha kötü berkecanlar falan allah kolaylık versin.
Ha bir de beşiktaş ın ffp anlaşması bitti. istese akıtır bonservis parasını ama mali disiplin diye bir şey var. Seizin gibi eufa kıskacında değil amk.
ısrarla yineliyorum.
Bur sağ bek, 2 stoper, bir on numara gerek.
Eğer love ve negredo giderse bir as forvet de lazım, ama önce onlardan biri gitmeli.
Bur sağ bek, 2 stoper, bir on numara gerek.
Eğer love ve negredo giderse bir as forvet de lazım, ama önce onlardan biri gitmeli.
Gerçekleşmiş ve gerçekleşmesi muhtemel giden oyuncu transferlerinin 50 milyon euroyu bulduğu takımdır. Bu parayla sıfırdan takım kurar şampiyonluğa bile oynar. Hali hazırda giden oyunculara rağmen şampiyonluğa oynayacak bir takım varken üstüne bu parayla alınabilecek oyuncuları düşününce vay diğer takımların haline. En az 2 yıl daha unutsun diğer takımlar şampiyonluğu.
küçülme ya da gençlerştirme operasyonu yok.
şenol güneş hiçbir zaman yaşa bakmaz, performansa bakar. daha transfer yapmadık 11 için o yüzden hemen don biçmeyin. sakin olun.
şenol güneş hiçbir zaman yaşa bakmaz, performansa bakar. daha transfer yapmadık 11 için o yüzden hemen don biçmeyin. sakin olun.
Adı ahmet bulutspor olarak değiştirilmesi gereken spor kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar