bugün

/782
Efsane futbolcusu olmayan takım.
(bkz: Hagi)
(bkz: Alex)
Efsane oyuncusu yok mu?

(bkz: takoz recep)

(bkz: osvaldo nartallo)

Net!
spor basını bugün de hakkında çarşaf çarşaf yalan haber yapmış. biri yalan haberi yapıyor, diğerleri de o ilk haberi yapanı kaynak verip yayıyor.

futbolcularla taraftarın arasını açmaya çalışıyor renkli medya. ayık olun!
Sadece süleyman seba bile yetiyor olmasına rağmen efsane futbolcusu olmadığı söylenmiş, mal olunur da bu kadar olunmaz.
Adamın cenaze töreninde tüm futbol dünyası oradaydı be gerizekalı...
Hakkı yeten, hüsnü savman, recep adanır, Şükrü gülesin, şeref görkey vb.tabii Milenyum ergeni bilmez bunları.
arkadaşlar birşey fark ettim.

beşiktaş başlığında 18.300 kadar entry var. bu entrylerin çoğunluğunun beşiktaşlı yazarlar tarafından yazıldığını düşünüyorsunuz değil mi? hayır arkadaşlar yanıldınız. bu entrylerin çoğunluğu futboldan anlamayan oradan buradan duyduğu iki lafla hakaret şeklinde entry giren kişiler tarafından yazılmış. kısaca adamlar beşiktaştan nefret ediyor. geliyorlar o nefreti burada kusuyorlar.

götleri yanıyor yani anlatabildim mi?
Gelenler -> 7,9 milyon €
Gidenler -> 10,4 milyon €

2,5 milyon euro ile Vida transferi yapılacak gibi görünüyor. forvete Demba ba da gelecek gibi.
Söylentiler doğruysa Cenk'ten de 13 milyon £ kazanırsa talisca'nın bonservisi alınabilir.
Cenk Tosun u satarsa büyük iş başarmış olacaktır:

http://www.haydikalkayaga...iktas-ile-devam-eden.html
cenk tosundan gelecek para ile aboubakar ı alacak takım.

ayrıca beck gitti yerine genç ofansif sağ bek alınacak.
12.5 milyon pound'u 24 ay taksitle ödemek isteyen Crystal Palace'ı reddetti. Böylece Cenk Tosun, Beşiktaş'ta kaldı.
türkiye'nin güncel olarak icraatlerinde en akıllıca davranan, ama taraftarı bir o kadar akılsız olan kulüp. kendine asıl geçmişi şuan yaratırken, kendisinden daha büyük geçmişi olan fenerbahçe'yi ve galatasaray'ı hor görüyorlar ancak bu yaptıkları sadece komik duruma düşmelerini sağlıyor. truth hurts
taraftarı daha bilinçlidir. medyada bunun farkında, iç karışıklık çıkartmak artık yaratmak kolay değil.
selülozik ve sentetik tiner fiyatlarının tavan yapmasına neden olan jimnastik kulubü. evet..
mbappe'nin psg'ye transferiyle çok rahatlamış takım.

muhtemelen bu sene monaco, şamp ligi gruplarında 15 gol atamayacak beşiktaş'a.

8-0'lık tarihi rekor kırılamayacak gibi görünüyor.

yine kiev'den yedikleri gibi 6 yerler heralde en fazla.

ha belli de olmaz; sonuçta bjk'den bahsediyoruz.
rte'nin olmadığı yerde, fiko'nun rte'ye saygılar sunmadığı yerde, mete kalkavanların maç yönetmediği yerde; yani avrupa'da tarihi boyunca hiç başarı gösterememiş takımdan bahsediyoruz.

8-0'dan da öte rezil etmezler umarım artık ülkemizi.
ikinci üçlük seriyi yapamayacak takım.
işine bakan takım. camia olarak kimseyi sallamıyoruz. iyi futbol oynayıp ülkemize değerli şeyler katmak amacındayız.

kendi takımımızı sizin kadar biz tartışmıyoruz.
daha üçüncü haftadan şampiyonluk rüyaları gören renkli ibişlere sene sonunda gaz kaçırmayacak kalitede güzel kapaklar kapatacak sevdamız.
Galatasaray'ın içinden geçecektir.

Tudor'la siz şampiyon falan olamazsınız.
gerçekte jimnastik kulubudür. laftan anlamaz kıt görüşlü taraftarı olan selülozuk sentetik tinerleri su niyetine çeken taraftar oluşumuna sahip güruhtur. evet..
usta mesela size birşey söyleyeyim. babam sağolsun ben beşiktaşlı birisiyim. ben bile kendi takımım hakkında bu kadar çok konuşmuyorum. fakat fenerbahçeli ve galatasaraylı kardeşlerim bu takım hakkında konuşmayı çok seviyor. hani anlamıyorum ne işine yarıyor. 100 lerce beşiktaşlı yazdıklarını okuyup (senin ananı avradını sikeyim oruspu çocuğu) diye küfrediyor. anana küfredilmesi hoşuna gidiyorsa birşey demicem. ben hayatımda ne fenerbahçeye ne galatasaraya hakaret etmiş adamım. niye yapmam çünkü benim ne işime yarayacak kardeşim. sadece bir kısım taraftarının nefretini kazanmış olucam. ondan sonra insanlar niye bana küfrediyor diye ağlıyorsunuz. ee ederiz amk. mal mal konuşursan ana avrat koymazlar.

tanım : efendi taraftara sahip bir takım.
T:Kendi adıyla dirilmedi gereken kulüp gibi kulüp
Neyse bugün ki maç için bi kaç kelam edeceğim yoksa patlayacağım

Çok kötüyüz lan hani değil ki kötü dönemdeyiz ha her takımın iyi dönemleri olur kötü dönemleri olur o problem değil de dön iki sezon fırtınalar yaşatan bu senede gerek transfer de gerek mali olarak gerek totalde kadro olarak yine en iyi dönemimizi geçiriyoruz ama ne değişti bilmiyorum bi kere negredoyla olmaz hele ki demba ba Gomez abuş görmüş bi taraftara negredo almeida gibi kalır ha nasıl kötü oyuncu mu hayır aksine bu saydıklarımın arasında ayağı en düzgün olan oyuncu ama bi pres yok bişey yok insan istiyor ki yetenek gördün hırs görsün bu ne amk ölü gibi geziyor misal abuş en azından pres yapıyordu boşa kaçıyordu inş yanılırım ama bu negredo tatile gelmiş sanki ...ya bi kere son iki seneye damgasını vuran Beşiktaş'ın sahadaki en iyi oyuncusu pektemek ise o takımın kendine bi n'oluyo amk deyip kendisine bi çeki düzen vermesi lazım hayır yani bi forvet bu kadar mı takımı etkiler tabi taliscanın da etkisi var amk adam sahada yoktu Beşiktaş'ın sosaya vidadan daha çok ihtiyacı var bence ligde pepe tosic cl'de ise pepe mesel ikilisi ocağa kadar götürür bizi ama taliscanın görevi değil 4 kişiyi ekarte etmek ha keyfine göre iyi oynayan bi ozy'den daha ihtiyacına ihtiyacımız var ligde sosa oynar cl'de ise tslisca ile iş yaparız amk rakiplerimiz lige galibiyetle başlamış monaco Marsilya'yı 6-1yenmiş biz burda Kayseri maçını ne yapsaydık kazanırdık diye konuşuyoruz kıyamet senaryosu gibi amk neyse yani demem o ki çok iyi bi restorasyon şart sanki takım doymuş daha doğruşu şımarmış gibi dediğim gibi yenilenme şart yoksa diğer ikisezon gibi şampiyonluğu kazanamayız
taraftarı kulübe katkıda bulunmak istiyorsa formaları kulübe ait kartal yuvasından almalıdır.

http://www.haydikalkayaga...ormadan-ne-kadar-kar.html
şampiyonlar ligine gönderilen 21 kişilik kadrosu ile kafaları karıştırmış gibi gözükse de durum öyle değil, kaleci konusunda ve üst tura çıkılırsa liste büyüyebiliyor. ülke puanı için Beşiktaş'a tam destek. beşiktaş neylerse güzel eyler.

http://www.haydikalkayaga...ne-gonderilen-oyuncu.html
adresimizin kartal yuvası olduğu , hiçbirinin yokken bizim olduğumuzun gerçek olduğu , yerin siyah göğün beyaz olduğu, adına kısaca '' aşk'' dediğimiz kulüptür.
şampiyonlar Ligi'nde babayı alacak takım.

ha hakem barış Şimşek eyyamci mete olursa belki penaltı falan kurtarirlar...
şampiyonluğun bir numaralı adayı taraftarının kartalı milyonların gözbebeğidir.

http://www.haydikalkayaga...kagtlar-arka-planlar.html
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026