bugün

beşiktaş

transferlerimiz hayırlı olsun arkadaşlar.aboubakar dün fifada oynadım 79 luk ve oyuna as başlıyor.nasriyi anlatmaya gerek yok adam hala manchester cityli sonuçta.caneri anlayamadım sadece adrianoyu aldık onun yedeği ve gerektiğinde kanat alternatifi olarak güzel görünüyor fakat bu durumda tosic ne işe yarayacak bilmiyorum yani boşuna beslemeye gerek yok bunca adamı o yüzden gereksiz bir transfer bence yine de sevinmedim değil çünkü fenerdeyken türkiyenin en iyi bekleri dediğimiz 2 adamda bizde şu an.ikiside hücuma katkı sağlıyor bak becke katkı sağlamadığı gibi atakta öldürüyor hiçbir numarası yok tez zamanda yedek kalsın da gökhan geçsin yerine.herkesin kiralık alınması bence büyük bir sorun tam sağlam bir takım olduk diyelim seneye yine değişecek kadro.yani sosanın parasının üstüne koyupta 10 milyon euroya nasriyi kapatabilirdi başkan biraz paraya kıyması lazım herkes kiralık olmaz.başkan eksiklerin farkında,şampiyonlar liginde olcayla oynanmayacağının farkında ki böyle güzel transferler yaptı.tolgadan da kurtulmak gerek diyordu geçen sene ama şenol dingili kalsın demiş.

aboubakar
nasri-talisca-quaresma
oğuzhan-atiba
adriano sakho rhodolfo gökhan gönül
fabricio

hey yavrum kadroya bak rhodolfo yerine de defans alınsa süper olur aslında ama o kadar fena değildi geçen sezon.
ha bu arada yukarıdaki kadro istenen kadro gerçekte şenolun kuracağı kadro için buyrun:

olcay
tosic marcelo beck
tolga
© copyright 2005 - 2026