bugün

beşiktaş

sempatik bir takımdı. evet, geçmiş zaman kullandım. neden mi ? çünkü gezi direnişinden beri adeta herkesin gözüne sokularak dile getirilen " beşiktaş" a sempati duy " diye bir slogan patladı - ki başka yazılarda gezi direnişi gibi değerli bir olayın fenerbahçe ve beşiktaş" a sempati kazandırmak için bazı kesimlerce değerlendirilmesinin ne kadar yanlış olduğunu belirtmiştim - ve o zamandan beri o sempati çok azaldı.
babam ve amcam beşiktaşlı, onların hatrına beşiktaş kazanırsa, şampiyon olursa kutlarım ama 3 senedir oluşturulmaya çalışılan sempati anıtından ötürü artık midem bulandığından beşiktaş" a karşı sempatim yok denecek kadar az.
gomez gol kralı olsun, beşiktaş fc barcelona gibi top oynasın, umrumda değil. 3 senedir bıktım beşiktaş sempati anıtlarından. ne hali varsa görsün demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

not: objektif olmak mı ? fenerbahçeli ve beşiktaşlı ne zamandır objektif kalabiliyor ki biz objektif olalım ? el birliğiyle bıktırdınız vallahi ligden, maçlardan, tebrikler kartallar, kanaryalar.
© copyright 2005 - 2026