bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması21
- her evde bulunan efes pilsen bardağı9
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- eksi oy alınca ağlayarak günlüğüne yazmak2
- artemis3
- evde cilt beyazlatma yöntemleri2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle33
- 34 beden pembe sçmıklı kezo2
- başlığı açıklamak yerine açanı cevaplamak2
- sabah sabah kavga edecek enerjiyi bulmak2
- umursamaz insan2
- kader adamım3
- sözlük draması2
- bugün aradığım aşkı bulacağım gün2
- eski evini rüyada görmek2
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- afrodit2
- sözlükte tribünlere oynamak3
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- türklerin her ırkı türk sanması10
- deniz göktaş8
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması3
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek2
- yazarlara gelen son mesaj6
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- roketsan tayfun blok 42
- velvet43
- sözlüğün aptal kaynaması13
- muhittin böcek'in ifade vermesi2
- 2026 dünya kupası37
- futbol32
- takip ediliyorum hissi2
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- herkesle iyi anlaşan insan18
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- pandela7
- aselsan5
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- eşcinsel2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- 19 yaşında kızla yatmak15
taraftarlarının sürekli kendini avuttuğu kulüp.
mutlaka eli ayağı düzgün bir yabancı kaleci alması gereken güzide takımımız.. tolga çok sakar bir kaleci. cenk ne yapacağını bilmiyor. günay ise yapabileceklerinin sınırında. rakiplerinin kalecileri üst düzeyken mevcut kalecilerinle bir yere kadar maçları ipten alabilirsin.
türkiye de refleksleri iyi olan değil, yan topları bertaraf edebilen ve çok hızlı bir şekilde ceza alanında hareket edebilen kaleci iş yapıyor. beşiktaşın bütün kalecileri çizgi kalecisi. asla üst düzey performans gösteremeyecekler!
antalyaspor bonservissiz, yıllık 1,5 milyon euro ile valdez ile anlaşmış. onu antalya nın elinden kaparsa beşiktaş, sezonun kırılması bu olay olur.
türkiye de refleksleri iyi olan değil, yan topları bertaraf edebilen ve çok hızlı bir şekilde ceza alanında hareket edebilen kaleci iş yapıyor. beşiktaşın bütün kalecileri çizgi kalecisi. asla üst düzey performans gösteremeyecekler!
antalyaspor bonservissiz, yıllık 1,5 milyon euro ile valdez ile anlaşmış. onu antalya nın elinden kaparsa beşiktaş, sezonun kırılması bu olay olur.
son resmi kupası 2010'da şike ile aldığı türkiye kupasıdır.
Ezik takım..
Son kupasını bile şike sayesinde üstelik büyükşehir belediye gibi dandik takıma karşı alan ""ezik"" takım...
eziksiniz oğlum ezik,3.lük ruhunuza işlemiş..
eziksiniz oğlum ezik,3.lük ruhunuza işlemiş..
Geçen sezon hakemlere sözlükten ettiğim küfürler yüzünden 1 ay çaylak kalmamı sağlamış takımımdır. Haksızlığa göğüs geren kulis yapmayan dik duruşuna hayran olduğum takımdır. Tüm süper ligi toplasan bir beşiktaş etmez. istersen messi yi al getir.
isterse amatöre düşsün yine de tek sevdamız olacaktır.
neden bu kadar cok taraftari olduguna anlam veremedigim takim. kiz basima bile biliyorum yani surekli gs ve fb'nin arkasindan gelen takim oldugunu. besiktas taraftarlari hala ogrenemedi mi bunu ? cok feci kandiriliyorlar haberleri yok.
Türkiyenin en ilginç taraftarına sahip kulüp.
ya arkadaş adamlar hersene 3.lüğün banko adayı yine de bjk bjk ..
ya arkadaş adamlar hersene 3.lüğün banko adayı yine de bjk bjk ..
Bir Galatsaray lı olarak renklerine ayrı taraftarına ayrı saygı duyduğum takım.
kardesim dedigine katilmiyorum fenerbahceliyim ben ama dedigin yanlis takimi yurekten desteklemek farkli biseu yurekten yapilan isler daha yararli olur ben takimimi 3. olsa bile yanliz birakmam.
fenerbahçe nani'yi, van persie'yi galatasaray da podolski'yi aldı diye gidip yıldız namına q7'yi alan takım. bu saydığım isimler arasındaki tek yıldız da van persie.
Hakkında entry girilince transfer yaptık sandığımdır.
trabzonspor gibi bir dönem fırtına estiren takım. trabzonspordan farkı istanbul kulübü olması. bundan dolayı parası da taraftarı da ve başarısı da fazla oluyor.
al beşiktaşı yap ankara takımı bakalım yine 2 yıldız alabiliyor mu?
hiç bir zaman iki kız kardeşin konumuna erişemeyecektir. erişmesin de zaten gerek yok.
al beşiktaşı yap ankara takımı bakalım yine 2 yıldız alabiliyor mu?
hiç bir zaman iki kız kardeşin konumuna erişemeyecektir. erişmesin de zaten gerek yok.
ricardo quaresma'yı tekrar istanbul'a getirmiştir. tekrar 7 numaralı forma ile oynayıp oynamayacağı gökhan töre'ye bağlı olan oyuncunun, 77 nolu forma ile oynama durumu olabilir diye konuşuluyor haberlerde. taraftara göre de çift okey geldi dönüyoruz diyorlar. bunun dışında, rhodolfo ile anlaşılarak, savunma açığı da büyük ölçüde kapatılmıştır.
sıra mario gomez'de...
sıra mario gomez'de...
quaresma ile yeniden söz kesmiştir, töre sosa q7 ozi kerim olcay tolgay olursa gomez iyi bir atak şeması.
http://besiktaskartalyuva...resma-hakknda-hersey.html
http://besiktaskartalyuva...resma-hakknda-hersey.html
baska takim taraftarlarinin hala niye ilgi duyduklarini anlamadigim sevgili takimim dir. ankara takimi olsaymis, ebesinin ami olsaymis 2 yildiz mis, arkadasim, besiktasli yildiz derdinde degildir, besiktasli sahada 11 tane deli gibi mucadele eden adam gormek derdinde olan taraftardir, besiktas ruhu mucadeledir, pes etmemektir, zor sartlar da ayakta kalmaktir, besiktas hayat gibidir. zenginlerin hayati degil, gururlu fakir insanlarin hayatidir. bir gun o firtina esecek.
ayağının dışı ile gol atmayan quersma ile sözleşme yapan takım.
giden dönüyormuş öğrenmiş olduk.
giden dönüyormuş öğrenmiş olduk.
Canım takımım.
ortasahaya alacağı futbolcu lawal ya da gökhan inler olmamalıdır. lawal bir ortasaha oyuncusuna göre çok fazla yanlış pas tercihi yapıyor. fiziği ve defansif yönü iyi olsa da bu beşiktaş için yeterli olduğunu göstermiyor. gökhan inler, yaşı çok ilerlemiş bir futbolcu, ayrıca gerek bonservisi gerekse yıllık ücreti çok pahalı. diyeceksiniz ki ulan kimi alacağız o zaman. hem nispeten ucuz, hem iki yönlü hem skorer, hem çevik hem şampiyonluk görmüş hem de genç bir ortasaha almalıyız: STEFAN JOHANSEN - http://www.transfermarkt....nsen/profil/spieler/62008
Evre1 : Hadi oğlum gururlan kara kartalim ...şampiyonluk geliyor demba ba falan felan.
Evre son: Oç hakem , bu lige fazla serefliyiz...
Komik bunlar.
Evre son: Oç hakem , bu lige fazla serefliyiz...
Komik bunlar.
Gönül verdiğim tek gerçek aşk..
(Okuduğunuz için teşekkurler )
aslında var olmayan hayal mahsulü jimlastik kulübü.
sorarım bu bjk son 15 yılda ne yaptı.
işte istatistikler;
Galatasaray
1 uefa kupası
1 süper kupa
2 son 16 (şmp ligi)
2 son 8 (şmp ligi)
1 son 16 ( uefa Avrupa Ligi)
1 son 8 (uefa Avrupa Ligi)
fenerbahçe
1 son 8 (şmp Ligi)
1 son 4 (uefa Avrupa Ligi)
bjk
sanırım 1 son 16 yada 8 ( hani lazioyla oynamıştı...
başka yok..
yani bunlar olsa da olmasa da olur...
aslında var olmayan hayal mahsulü jimlastik kulübü.
sorarım bu bjk son 15 yılda ne yaptı.
işte istatistikler;
Galatasaray
1 uefa kupası
1 süper kupa
2 son 16 (şmp ligi)
2 son 8 (şmp ligi)
1 son 16 ( uefa Avrupa Ligi)
1 son 8 (uefa Avrupa Ligi)
fenerbahçe
1 son 8 (şmp Ligi)
1 son 4 (uefa Avrupa Ligi)
bjk
sanırım 1 son 16 yada 8 ( hani lazioyla oynamıştı...
başka yok..
yani bunlar olsa da olmasa da olur...
Her seferinde gorup entry girmeden yapamadigim basliktir..
Seviyoruz seni besiktasim..!
Seviyoruz seni besiktasim..!
Aşık olduğum renklere sahip takımdır.
Bana bak ibne seni dikkatli inceliyorum sen her seferinde troll malzemesi olarak benim güzide takımıma laf ediyorsun.Kendi takımından çok burada entryn var.Tamam başarı yok tamam bizden bişey olmaz tamam 3.olduk hep tamam biz buyuz ama beğenmeyipte bu kadar hor gördüğün yerde ne işin var?
Bana bak ibne seni dikkatli inceliyorum sen her seferinde troll malzemesi olarak benim güzide takımıma laf ediyorsun.Kendi takımından çok burada entryn var.Tamam başarı yok tamam bizden bişey olmaz tamam 3.olduk hep tamam biz buyuz ama beğenmeyipte bu kadar hor gördüğün yerde ne işin var?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar