bugün

/782
Fakir mağdur edebiyatını dünyada en iyi yapan takımdır,
100. Yıllarındaki şampiyonlukları bile şike kokar ama cim boma bok atmayı ihmal etmezler...
sevinmek için sevmeyenlerin takımı. ve adam akıllı bir transfer yapmazsa yine sevinmek için sevmeyenler tarafından sövülecek takım.

feda sezonu yaptı , portekizlilerin hezimetinden sonra transfer yapmadı , ba'yı sattı , atınç'ı sattı falan ama hala toparlanamadı. velhasıl kelam büyük klüp gibi davranmıyor. küçülerek büyüyemezsiniz. bunu kabul edin artık.
Armasına saygı duyduğum, formasını terlettiğim takımdır. Hala halısaha maçlarında giyerim güzel formayı. Eğer ki bu alemde FENERBAHÇE olmasaydı tutacağım takımdır.
çok yakında yıldız bir ismi kadrosuna katacaktır. nanileri van persie leri unutturacak bir isim gelecek.
kanser etse de asla bırakılmayacak olan. tek bir maçını dahi kaçırmak istemediğim ve her maçında aynı heyecanı yaşadığım.
Sevinmek için sevmeyenlerin takımı diye kendini avutan taraftarı olan takımdır. Kimse kendisini kandırmasın biz sevinmek için sevmiyoruz falan diye her taraftar takımının şampiyon olduğunu görmek ister dünya yıldızları gelsin formalarını terletsin ister. Üstelik kimsenin taraftarlığı da kimseden fazla değildir bu ülkede. Üstelik hangi taraftar kendi takımının transfer zamanında diğerinin altında kalmasını ister.

Şu anda gs veya beşiktaş transfer yapmıyorsa bu tamamen yönetim çapsızlığıdır. Bi taraftan birisi maxi pereira sabriden iyi değil der diğeri sadece elindeki kaliteli bi forvetle gelecek vaadeden stoperi satar ama yerini doldurmak için çabalamaz. Sorsan eski yönetimden kalan borç veya stat yaptırıyoruz gibi bahaneler uydururlar. Sen transfer yapmazsan taraftarı heyecanlandırmazsan o adam forma da almaz stada da gelmez. Kimse de çıkıp o adamın taraftarlığına bişey diyemez. Geçen yıl bizim saraçoğlu çoğu zaman boş kalırdı suçlu kim teknik ekip yönetim ve futbolcular. Hiçbiri o stadı dolu görmeyi hak etmediler. Sen transfer yapacaksın sonra on numara top oynatacaksın ki taraftar da gelsin.
rhodolfo, remy ve dzsudzsak transferlerini yaparak rakiplerine bu yıl nal toplatacak takımımdır. bekliyoruz.
yine alman 5. liginden 3-5 tane topçu getirir. getirdği adamlar da oğuzhan'ı bile kesemez. sonra da ağlar dururlar.
hoffenheim ın kaptanı tüm maçlarında oynayan sağ bekini sessiz sedasız almıştır. son 2 yılda alınan transferlerin ne kadar isabetli olduğu görülmektedir. 1 hafta sabredin kapak geliyor.
Bu sene transfer politikasını biraz sessiz kalan takımım.

Yıllardır sorun olan sağbek alman bir oyuncu ile dolduruldu.Chelsea'den 6 m euroya alınan demba 13 m euroya shangai shenhua'ya satıldı. Takımın alt kümesinden gelen atınç 5 m euroya leipzig takımına satıldı.

Gündeminde ki oyuncular;

Joel campbell
loic remy
volkan şen (töre Satılması halinde)

Daha çok oyunlara gelen tekliflerle gündeme geldi.Uefa avrupa liginde olan başarı sonucunda takımın yıldızlarına önemli tekliflerde bulunuldu.Arda'yı 41 m euroya satan atletico gökhan'ın peşinde 12 m euroluk bi teklif söz konusu Beşiktaş yönetimi ise 15 m euro kadar bi fiyattan bahsediyor.Satılması halinde kulübe ekonomik açıdan mükemmel katkı sağlar. Alınacak oyuncular rahatlıkla kampa yetişebilir.
Sessiz ve sakin kalınmasını taraftar pek sorun etmiyor çünkü 5 tane çöp adam almaktansa yerinde ve nokta transferleri bekliyorlar.Tıpkı geçen sene gibi bu senede transferlerin takıma katkı sağlaması açısından bütçe ve takım stratejilerine dikkat ediliyor.
Az para değil hiçbirimiz hayatımızda bu kadar çok parayı bir arada göremeyiz.O yüzden mantıklı ve hesaplı harcama yapmak takımı olası krizden kurtarır.
Guti, almeida, quaresma, fernandes ve simao'nun geldiği sezonu 5. tamamladık. Bu takım hiçbir zaman yıldız alarak, transfer döneminde para saçarak başarılı olmadı. 1984-1995 yılları arasında 11 sezonda 5 şampiyonluk, toplamda 21 kupa kazanılırken Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan şey özkaynak düzeniydi, kimsenin adını sanını bilmediği, ucuza alınan fakat muazzam katkı veren futbolculardı. Bu açıdan altyapıdan yetişmiş genç bir stoperi 5 milyon euroya satmış olmamız fazlasıyla umut vericidir.

Sözün özü, Beşiktaş yıldız transferleri yapacak, deli gibi para harcayacak takım değildir, yıldız transferi isteyen gitsin feneri cimbomu tutsun.
q7'yi yeniden alması mantıklı mı değil mi çözemedim. katar ve düşük ücretle oynadığı porto dönemi sanki aklını başına getirmiş gibi. ama şenol güneş'in hücum taktiğiyle de uyuşmuyor.
altyapısından yetişen sezer özmen belçika süperlig ekiplerinden Mouscron-Peruwelz'e transfer olmuş. şu çocuğa ersan adem gülüm'e verilen şansın yüzde 20'si verilse beşiktaş'tan daha büyük takımlara giderdi.

ayrıca taraftarımızın q7 transferinden korkmaması gerekir. q7, beşiktaş'ta hep yetersiz hocalara denk geldi. şimdi şenol güneş var, eskisi kadar dünya yıldızıyım ben havalarında değil, alacağı ücrette makul olursa sınırsız yabancı kuralında sırıtmaz. bir yusuf şimşek etkisi yaratabilir. ayrıca ergen taraftarında yönetime salak saçma saldırılarının önüne geçilir, onlarında gazı alınmış olur.
q7 işine girmemesi gereken camia.

macar oğlanı almak gerek oraya. q7 ne tabela yapabilir ne de takım oyununa katkı sağlar. gereksizdir. 500bin euroya yedek olacaksa o zaman olabilir.
Eski oyuncusu Quaresma'yı tekrardan transfer edecek olan takımım.

Bu adam gelirse iyi mi olur? kötü mü olur? Bilemedim çünkü hep bizde bi kararsızlık yarattı.Şenol hoca iyi oynayacağı kesin fakat quaresma topu ayağına alıp dikine oynayan bir oyuncu.Şenol hocanın taktiklerinde oyun bir oyuncuya değil takıma yönelik olarak sahaya yansıyor.
sürekli dedikodu, sürekli dedikodu transfer yok.

http://www.fanatik.com.tr/kulup/besiktas

http://www.fotomac.com.tr/besiktas

http://www.sporx.com/futbol-besiktas
En konuşulan, en Tartışılan, en sevilen Başarısızlık dolu 10 sene de geçirse en büyük Türk futbol kulübüdür.
bursapor quaresma'ya transfer teklifinde bulununca oltaya gelen takım.
aşkın gerçek tanımı olan takımım.
şu ana kadar hazırlık maçı yapmaması pek olumlu bir şey değil.
şenol güneş ın vardır bi bildiği. hazırlık maçı yapacağı zamanı bilir hoca.
son nefesime kadar deli gibi sevecegim askimdir. fakat gercekleri de gormemezlikten gelmek salakliktir. arkadasim sesiniz solugunuz cikmiyor, bir icraat yok, bak kac kere yazdim, ne bir tek oyuncusu, ne yoneticileri umrumda degil, ben besiktas ruhunu, taraftariyla olan beraberligimi sevmisim, bir sey yapamiyacaksaniz defolun gidin hepiniz. kupa falan istemiyorum sizden, cabaladiginzi gormek istiyorum. ne yapiyorsunuz siz oralarda ya. o takim sizin maliniz degil arkadasim, defolup gidin bir sey yapamiyorsaniz.
quaresma forvet arkasında serbest oynarsa çok faydalı olabilir. keza çizgide oynaması almeida ya kafa topu göndermesi için planlanmıştı 3-4 sene önce. kaleyi dikine görebilen bir pozisyonda alex veya sergen yalçın gibi bir performans gösterebilir. biraz morinho vari düşünmek gerek.
Bu senenin 3. Veya 4. Takımıdır,rakibi bursa ve Trabzondur.

not:ama bunlar şerefli üçünçüydü değil mi.
mustafa pektemek ve ismail köybaşı bu sezona da sakat girmesinler diye hazırlık maçı oynamayan takım.
© copyright 2005 - 2026