bugün

/782
okuyorum da şu zavallı avuntuları, klasik bjk kafası ürünleri işte. sezon başı olmasından belli...

başkalarının taraftarlığını sorgulayıp kendilerini en iyi taraftar zannetme zavallılığında bjkliler yine! hep bu hülya içinde yaşıyorlar ve akabinde hezeyanlarla yoğruluyorlar!

http://www.incicaps.com/v/90000821/
Daha şimdiden köküne kadar alanların avuçlayacak bolum bunlar hep böyle dediği takımım.

Önce içine kaçanı çıkaracaksın sonra başkalarına laf atacaksın.

Gelenin gidenin 4 attı takım taraftarı wleştiride bulynmasın komik oluyor.
Hele gele edirne den öteye geçemeyenler hiç eleştirmesin.

Yimpaş yozgatsporlular eleştirsinler bizi. Cizresporlular eleştirsin.
Ülke puanı yükü, omuzlarında olan takım.
görsel
Ülkenin avrupa'da oynayabilecek tek takımıdır.Kimse kusura bakmasın eğri oturup doğru konuşalım düzgün zemin bulduktan sonra yapıştırır beşiktaş oynadığı son maçlarda sergilediği performans izlemeye değerdir.

beşiktaş-arsenal

beşiktaş-feyenoord

Beşiktaş-Tottenham.
bu akşam partizanı devirip sik gibi olan moralimi düzeltmesini istediğim takımımdır.

Hadi be kartalım bari sen üzme.
Bu gece Belgrad'da oynayacağı Partizan maçı ile UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bu yılki ilk galibiyeti için sahaya çıkacak, 5 maçtır Avrupa'da yenilmeyen temsilcimiz. Başarılar dileriz.
Köy takımını yendik diye arka tarafı tempra sanmasalar doğru önerme. Yazık.
dün gece galatasarayın yere düşürdüğü bayrağı bugün göndere çeken takımdır.
kırılması güç rekorları olan jimnastik kulübü.
8-0
3.sınıf takım. Türkiye'de her daim galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalmıştır hem de her daim, ta atatürk zamanından beri. Kaderlerinde var gölge takımı olmak ne diyelim.
1. Sınıf takım. Beşiktaş bir bayerndir. Bir PSG dir. FB ve gs takımları yerel bir kapışma içersinde beşiktaşa diş geçiremeyince birbirlerine sarmışlardır.
nazar değmesin maşallah takımıdır.

teknik kapasitesi çok da yüksek olmayan oyuncularla oldukça teknik ve taktiksel anlamda iyi oynayan takımdır.

akıllı, kontrollü ve güzel bir oyun sergiliyor. allah bozmasın.
taraftarları tarafından galatasaray'ın ilk ve türk takımı olarak aldığı kupa'da oynarken galatasaray'a hava yapan takımdır. bunu 2 sene önce yarı final oynayan fenerbahçeliler de yapıyordu. avrupa fatihi unvanını bir maçla kazanmak olduğunu sanıyorlar. he gülüm he.
oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan takım.

sürekli üstüne koyarak gidiyolar. türkiye'de futbol olarak seyir keyfi veren tek takım.
Ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin. Kaçıncı sınıf takımı yendiği pekte umrumda değil. Önemli olan futbol kalitelerini yükseltmiş olmaları. Gerçekten keyif veren bir futbol anlayışına sahip olmaya başlamış beşiktaş. Adamlar oynadı ve bizi gururlandırdı daha ne denecek üzerine. Hala bok atan ibneler var buralarda. Biraz sahip çıkın ülke takımına. Sizin gibi ibneler yüzünden geriliyor ortalık. Ben de bir fenerbahçeliyim ama ibneliğin alemi yok.
şu sıralar iyi toparlanmış takımdır. ayıca bok gibi zeminlere de alıştık artık aliminyum. partizan bile kendi berbat sahasına bizden daha yabancıydı.
Nazar değmemesi gereken birtanecik takımımdır. Ne olur şu önümüzdeki bir kaç hafta sakatlık çıkmasın lan ne olur.
Beşiktaş taraftarı harici kişilerin başarısından dolayı Türkiye'ye yaşattığı gurur için Beşiktaş'ı kutlayabilme erdemidir. Örnek: Ben.
2014-2015 sezonunu şampiyon bitirmeyi hakeden takım. fenerbahçeliyim.
bu akşam oynanan partizan maçı sonrası herhangi bir oyuncusunun sakatlık haberinin sabah ntv spor a düşmesi istemediğimiz takımımız.
genellikle kanser olan bu sene yüzümüzü güldüren takım.
beşiktaş şu oyunla ligdeki tüm takımların eline verir, üstüne bir de dalga geçer arkadaş. tamamen objektif bakıyorum.

not: tabi bu oyunu sürdürmeleri için takıma nazar değmemesi lazım.
bir gsli olarak bu sene şampiyon olmalarını istiyorum, arkadaşımın gıcıklığına bana aldığı bjk sweatshirt ünü giyip birlikte maçı izledik, gerçekten gurur verici.
taraftarının coşkusuna aldanıp dün gece juventus'u 4-0 yendiğini sandığım takım. meğer partizanmış.
© copyright 2005 - 2026