bugün

/782
1903'te kurulmuş spor kulübü.
Aynı zamanda istanbul'un bir ilçesidir.
son partizan maçında 54. dakikada gökhan töre 4. golü attı.
ayağa fırladık, sevindik falan. sonra kanepeye oturdum, biramdan bir yudum aldım ve içimden kaygı ve sıkıntıyla, "e ne olacak şimdi?" dedim.
bir ne hissettiğini bilememe hali...
sevinçliyim... öyle olmam lazım... dörtlemişiz deplasmanda... ama bir sıkıntı var...
bünye dört sıfırı kabul etmiyor.
beyne o bilgi geldi: dört sıfır oldu ve çok iyi oynuyoruz.
fakat hayır, beyin bu bilgiyi onaylamıyor.
bir salaklık geldi üzerime.
biraya yüklendim belki açılırım diye.
maç bitti, fakat o hal geçmedi.
yerini hatırlaması için bir sekiz daha yemesi gereken takım.
Onlar futbol oynarken sanki Dostoyevski roman yazıyor, Kieslowski film çekiyor, Neşet Ertaş bozlak çığırıyor.
O kadar güzel.
türkiyedeki iki gerçek spor kulübünden birisi.
546 pas yapmış adam gibi futbol oynayan takım. Neticede 4 gol atmış Avrupa da ve ligde liderlik koltuğuna oturmuştur. Türkiye de hadi hakem diyorsunuz da yav Avrupa maçlarında kim yardım ediyor bu takıma öe.
Stadımız bitsin bu sürgün günlerin hesabı sorulacaktır mutlaka.
görsel
rehavete kapılmaması gereken takım. daha hiç bir şey yapmadık. istikrarı korumak adına ihtiyatlı davranmak lazım.
çok zor şartlarda iyi oynayan takım. bir fenerbahçeli olarak imrenerek izliyorum. başkanı her konu da çok özverili ve sabırlı. bilic bizde olsa aziz daha 6. haftada kovmuştu.
" Gün gelecek, FEDA diye dalga geçtiğiniz BEŞiKTAŞ, puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. " (Güntekin Onay - 27.12.2012)
bugünlük bu entry yeterli herhalde.
tanım: sevda'nın renklerdeki vücut bulmuş hali.
tekask besiktask ulaan.
(bkz: 4 4 4)
diğer renkliler hakem desteği ile yarışta tutulmazsa büyük ihtimal şampiyonluğu son haftaya gelmeden ilan edecektir.

ama burası türkiye yıllardır oynanan kirli oyunları biliyoruz.
ben fenerbahceliyim ama
bu sene sempati duydugum takim.
2014-2015 sezonun şampiyonu olacak takım.
Pis oyunlara, satılmış hakemlerin hatalarına ve yönetim krizine kurban gitmezse kafası uzun sure rahat olacak takımdır. Üstten bir arkadaş 2014-2015 yılı şampiyonu demiş. Hiç kafalar bulanmasın 2015-2016 sezonu sportoto süper lig şampiyonu da Beşiktaş olacak. iki sene üst üste
Galatasaray'ın felakete sürüklenmesi, fenerbahçe'nin oyuncuların kucağına alınmış hocası ve kötü futbolu, Kendisinin oynadığı ligin seviye olarak üstünde olan futbolu nedeniyle Şampiyonluğun en güçlü adayıdır.
Bu amk liginde kötü giderken şampiyonluğun güçlü adayı gösterilmeyiz, kadromuz ucubeyken gösterilmeyiz hadi onu anladık. Peki ligin en iyisi durumdayken, oynanan 3 maçta ingilterenin en büyük 6 takımından 2sine defans çalıştıracak kapasiteyle oynadığımız sezonda da şampiyonluk havasına girmeyelim de ne zaman girelim?

HAndikaplarımız var mı bu yolculukta? var çok fazla hem de.
1-Sakatlıklar: Yıllardır korkulu belamız. Hakemlerden sonraki en ciddi rakibimiz.
2-Eyyamcı hakemler: 3 penaltımızın verilmediği haftadan sonra ofsayt golümüze göz yuman, ofsaytten gol attık diye sonraki hafta yine net penaltılarımızı es geçen eyyamcıların patronları ligi koparmamızdan korkuyor.
3-Lig tv: Hiç lafı dolandırmayacağım, 2004te erman'la beraber yolumuza taşı koydular. Geçen sene de çok erken koptu lig 2 yıl aynısını istemezler. Hele kopup giden beşiktaşım olacaksa.
4-Stat: Koskoca Beşiktaş'ı stadsız bıraktılar. Tarih bunu da yazar. Tarih unutmaz, Çarşı affetmez!

Bunların hepsini aşacak kudret camiada mevcut. Futbol olarak 90lara döndük doğru. ama Beşiktaş olarak biz de 90ların başına dönersek renkliler 4. yıldızları için yıllarca bekleyebilirler.

Son olarak; Fenerbahçe ve galatasaraylı oyuncuların gollerden sonraki yüz ifadelerine bakın Sevinç(!) esnasında. Bir de beşiktaşlı oyuncularınkine.
(bkz: Başka sözüm yok hakim bey)

Edit:
Alttan da böyle bir nesil geliyor işte. Bunlar belki oyun olarak birer sneijder-quaresma-Ronaldo-messi-alex-GErrard olmayacaklar belki ama, Onlar bu şekilde davrandıkçı seba, baba hakkı, şükrü gülesin, şeref bey rahat uyuyacak.
Allah bu karakteri camiamıza kazandıranlardan razı olsun, ruhlarına rahmet eylesin..

https://vine.co/v/OMBzMjm9Kz9/embed
2014 - 2015 sezonunda rakipleri kötü gittiği için şampiyonluk şansının yüksek olduğu söylenen takım. yine çok çabuk havaya girdiniz yine hayal kırıklığınız çok büyük olacak.
bu akşam yenilgiye rağmen yine de güzel top oynamış takımdır. bir göztepeli olarak şampiyon olmasını canı gönülden istiyorumdur.
bugün yine üzmüş takım.

abi biraz da şans olacak.

erciyesin attığı ikinci gol. gelişine öyle düzgün o futbolcuya 10 kere at onunda da vuramaz. üçüncü gol: pedro müdahele ediyor ve bir oyuncunun en uygun vuracağı hafif seken bir topa dönüşüyor önünde.

biraz da şans lazım.
şampiyonlar liginde 8 tane yiyen tek takım.
BEŞiKTAŞ sevgili kavramının yandex teki karşılığıdır...
Bu akşam Beşiktaş ile ilgilşq her başlığa zevk çığlıkları ile entry girenler bilsinler ki bu takım inlete inlete hepinizi şampiyon olacaktır.
oyunu bırakmaması ile umut vermiştir.
sağ bek ve tecrübeli bir orta saha alması gereken takım.
artık ismail de ramon'un yerini almalı.
nur çebi şimdiden aramalara başla.
biz seni maç kazandığın şampiyon olduğun için sevmedik. kendimize , mayamıza en yakın olduğu için sevdik. sevmeye devam edeceğiz. yenilsen de yensen de seninle beraberiz.
© copyright 2005 - 2026