/782
muhtemelen napoli ile eşleşecek olan takım.
kağıt üzerinde arsenal dışındaki her takıma karşı şansını kendisi yaratabilecek takım.

arsenal'ı da yenilmez göstermeye gerek yok. zira futbol sahada oynanır. neyin ne olacağı belli olmaz. günlük bir hava yakalarsın dağıtır geçersin. ama işin bir de hesap kitabı yani kağıt üzeri var. ve arsenal hayli, sert bir rakip. zaten güçlü olan kadrosunu Alexis Sanchez gibi flaş bi isimle takviye yaptı.

yenilmez değil ama ürkütücü bir rakip. ilk planda bulaşmamakta yarar var. diğerleri içinde kim gelirse gelsin şansımızı yaratabiliriz.
Türkiyeyi avrupada rezil edecek bir takımdır.
eşleşeceği takımın kim olacağı hakkında;

(img:#634575)

maşallah bu kura çekme olayında yıllardır çizgisini hiç bozmadı. kendisi üçüncü torbada yer alırken, dördüncü torbadan dönemin almanya şampiyonu wolsburg ya da tottenham'ı çekmişliği var.
en kötü kurayı çekmiş cenabet takımımız. komple hamama götüreceğim bunları amk.
ben hayatimda boyle cunubet bir takim gormedim arkadas arsenal nedir? ne gerek vardi simdi? adam gibi bi kura cikmaz mi?
taraftarı ayrı cins kulübü ayrı cins tuhaf jimnastik kulübü.
Bu sene Arsenal'i eleyip şampiyonlar ligine katılacak takımımız.

içime doğuyor.
bu sezon takım olmak konusunda aşama kaydetmiş canımız ciğerimizdir.arsenal'e karşı kimsenin beklemediği şekilde oynayacaktır çünkü komutan bilic'e ve onun askerlerine güveniyoruz.
her zaman doğru çıkan kura algoritması şu şekildedir.
görsel
işte öyle bişey..

https://pbs.twimg.com/media/BugqOpICMAEsOwG.jpg
Arsenal ile eşleşmiş. Hahaha içimim yağları eridi elensin şerffsizler. iyi iyi para cimboma kalacak.
arsenalle eşleşmiştir. elensek bile uefaya kaliyoruz.renkliler amma sevinmis be.
http://www.youtube.com/watch?v=e-cA5Yr0vT0&hd=1
arsenal'e elenmesi normal sonuç sayılabilecek, elemesi durumunda şampiyonlar ligi için rahat rahat çeyrek final (ilk sekiz) hedefini koyup yürüyebilecek takım.
zira arsenal'ı elemek demek büyük iş her hattıyla.
http://www.youtube.com/watch?v=3VrQbZKBHzE
2014-2015 şampiyonlar ligi play-off kurasında arsenal ile eşleşerek bu sezonki hedefini uefa avrupa ligi'ne göre ayarlaması gereken takım. bu kadroya eklenecek bir forvet arkası transferiyle avrupa ligi'nde en az top 32 görülmeli diye düşünüyorum.
feyenord maçlarından sonra acil olarak sağ bek ihtiyacı olan takım. 10 numaradan önce bu bölgeye takviye yapılmalı zira arsenal kanatları otoyola çevirebilir. töre'nin gelmesi ve ruiz transferi ön bölgeyi hareketlendirir.

ben bilic'e güveniyorum, bunu yazarken de euro 2012 play off maçları gözümün önüne geliyor, hırvatistan'ın kadıköy'de bizi rezil ettiği maçı hatırlayın, pozisyona dahi giremedik maç boyu, yanlış anlaşılmasın biz değil, onlar pozisyona sokmadılar.
ve şimdi feyenoord ile oynanan ilk maçı hatırlayın, adamların en tehlikeli atağı 75'te geldi.
bilic'in savunma anlayışının temeli bu, rakibin alanlarını kapatıyor önce ilk baskıyı önde kurduktan sonra orta alanda oyunu sıkıştırıyor kanatlara açılan oyunu da merkez orta sahanın başarılı kademe anlayışı durduruyor, yani veli'yi atiba.'yı beklere yardım ederken alan kapatırken görüyoruz. bir de olcay ve kerim ya da töre beklere ve savunmaya yardıma gelince takım savunması da tıkır tıkır işliyor, rakip bu sayede pozisyona sokulmadığı gibi tehlikeli bölge olan ceza sahası içerisine dahi sokulmuyor..

bugünden itibaren arsenal'i çalışacaktır teknik ekip tek tek oyuncuların iyi ve zayıf yanlarını da taktik belirlenecek takım çalıştırılacak. bu süre içinde iyi bir sağ bek bulup takıma adapte edebilirsek şansımız biraz daha artar.

son olarak futbol içinde mucizelerin olduğu bir takım oyunu 11 kişi ayakta kalıp mücadele ederse kazanırsın, yok öyle olmasaydı apoel gibi bir takım nasıl olurda cl'de çeyrek final oynardı, tatili yarıda kesip turnuvaya katılan danimarka avrupa şampiyonu olurdu.liverpool 3-0'dan maçı nasıl çevirebilirdi...
daha bunun gibi nice futbol mucizesi inançlı 11 adamın sahadaki mücadelesi ile gerçekleşti,

impossible is nothing...
uefa tarafından "sen gelme lan ayı" davranışına maruz bırakılmış sikik beyinliler tarafından eleştirilen/küçümsenen takım.

dinime küfreden müslüman olsa keşke. hele bir katılmaya hak kazan da sonra gel buralara.
rakibi çok büyütmeden kendi oyunumuzu oynar, önde top kapabilirsek turu geçebiliriz.
tabi geride de dikkatli olmalıyız.
8 ağustos 2014 uefa şampiyonlar ligi kura çekimi'nde arsenal'i çekerek avrupa ligine merhaba demiş takım.
defans iyi mi iyi..
kanatlar iyi sayılır.
forvet de iyi.

tek eksiğimiz orta sahada top dağıtacak ve oyunu ilerde tutacak bir adam. sağ bekte necip feyenord maçında oynadığı gibi oynarsa biz arsenal'i zorlarız.
arsenal le gol yolunda değil de savunma yolunda takılacagini düşündüğüm takımım.

belki rahat gol atabiliriz ama, rahat gol yiyecegimiz de kaçınılmaz.
Bir bursasporlu olarak her ne kadar düşman olsak da şampiyonlar ligine kalmasını istediğim türk takımı. Biz ligde kapışırız, kendini bilmezler çıkar dalga geçerler ama olsun. Ben taraftarı yüzünden türk takımına düşman olamam.

bu uefa ve fifa'nın anasını sikeyim bu arada. Fenerbahçe arsenal'i çekti, bjk arsenal'i çekiyo. Dünya kupası elemesinde hollanda çektim, euro 2016 elemesinde yine hollanda çekiyoruz. Orospu çocukları torbaya tek takım atıp bize mi veriyorlardır nedir.
arsenalle eşleştiği için dalga geçilen takım.

dönüp soralım. aranızda şu an bize çıksa arsenali eleriz diyebilen bir takım taraftarı var mı?

varsa siktirsin gitsin bu gezegenden de.
© copyright 2005 - 2026