bugün
- ctrlx'in ayakları8
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi10
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- rafadan yumurta kaç dk olmalı12
- iri kıyım kadın çekiciliği4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- psikoloji bilim midir6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- reisin tam bir reis olması4
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- yazarların mezun olduğu okullar8
- ankara da nato zirvesi6
- trump'ın netanyahu'dan çekinmesi3
- 23 yaş3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- sözlükten bir erkekle başbaşa buluşmuş erkek4
- dövmesi olan erkek9
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
- beni neden fake saniyorsun sözlük3
- elleri bomboş yazarlar veritabanı3
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- dile dolanan saçma şarkılar3
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek5
- yoğurt11
- emekliler emekliyor mu2
- ulu sizi nasıl hissettiriyor3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- rakının ülseri geçirmesi5
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi5
- günün şiiri24
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- velvet'in güzel ve çekici bir kadın olması2
- mony tontana11
- öbür sözlük5
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması3
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- saraca finch house21
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık5
- yazarların siyasi çizgisi2
- velvet31
- hayata direnmek5
- imrandy3
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- baş ağrısı6
tarihi boyunca "devre arasi oyuncularimizi tehdit ettiler!", "hakem odasi bastilar!" gibi olaylara karismadigi icin gurur duydugum takimim.
edit: gerci gurur duyulacak bi cacik yok, dünya'nin en normal olayi, ama dünya'nin standardi ülkemizde maalesef lüks kactigi icin yine de tebrigi hak etmektedir.
büdüt: yarasi olanlar feci gocunmus. yüzsüzlük böyle bir sey...
edit: gerci gurur duyulacak bi cacik yok, dünya'nin en normal olayi, ama dünya'nin standardi ülkemizde maalesef lüks kactigi icin yine de tebrigi hak etmektedir.
büdüt: yarasi olanlar feci gocunmus. yüzsüzlük böyle bir sey...
real madrid inönüne antreman yaptı diye real madrid'i türkiyeye kendilerinin getirdiğini zanneden ve bu durumla övünen bir kanala sahip camia
hepsi birer realli oldu amk
acınası bir durum. koca beşiktaş'ı şu duruma düşürmeyin yahu...
hepsi birer realli oldu amk
acınası bir durum. koca beşiktaş'ı şu duruma düşürmeyin yahu...
realin inönüde antreman yapması sikinde olmayan camia.
patates tarlasında yapacak halleri yok.
'götü ayrı, başı ayrı oynayan adamlar rahatsız etmeden yapalım antremanımızı' demişler.
patates tarlasında yapacak halleri yok.
'götü ayrı, başı ayrı oynayan adamlar rahatsız etmeden yapalım antremanımızı' demişler.
her maçın ardından 20 sene yaşlandıran, her maçını çocuk gibi, heyecanla, umutla bekleten takımım. iyi ki var, çok şükür ki var.
sahada güzel dönemleride olmuştur kötü dönemleride orası beni pek etkilemez benim için önemli olan şerefle saygıyla mücadele etmek insani değerleri yüceltmektir çirkeflik, başarı düşkünlüğü beşiktaşlıya yakışmaz demeyeceğim bakın beşiktaşlı olabilmeniz için bu özelliklere sahip olmamanız şarttır. mert saygılı efendi kültürlü adam demek beşişktaşlı demekmiş eskiden sorun dedelerinizede anlatsın. şu sıralar içine edilmeyen kitle kalmadığı için artık melez bi topluluğuz, gerçek beşiktaşlıların sesini çıkarması lazım artık.
saç baş yoldurtan takımımız. olsun beşiktaşlıyız.
ey Beşiktaş ruhu, geldiysen Metin-Ali-Feyyaz de!
Yense de yenilse de bırakmayacağım bir sevdadır.
türkiye'nin en büyük taraftarına sahip takımdır.
beşiktaş taraftarı,
quaresma, guti, simao geldiğinde "en büyük beşiktaş" diye bağırmış;
necip, veli, olcay ile oynayınca "feda" demiştir.
takımı 8. olunca, barış, ayhan, mustafa ile oynayınca maçları izlemeyip, 2 transfer yapıp şmp ligine çıkınca bir anda dış dünyayla iletişime geçen taraftar gibi değildir.
işte bu yüzden beşiktaş taraftarı türkiye'nin en büyük taraftarıdır.
beşiktaş taraftarı,
quaresma, guti, simao geldiğinde "en büyük beşiktaş" diye bağırmış;
necip, veli, olcay ile oynayınca "feda" demiştir.
takımı 8. olunca, barış, ayhan, mustafa ile oynayınca maçları izlemeyip, 2 transfer yapıp şmp ligine çıkınca bir anda dış dünyayla iletişime geçen taraftar gibi değildir.
işte bu yüzden beşiktaş taraftarı türkiye'nin en büyük taraftarıdır.
basın one egilmesin ardırma kartal aldırma.
bu gunlerde gececek. ayaga kalkmasını da bileceksin. bizim askımız senin muzendeki kupaya degil gogsundeki armayadır. elbette uzuluyoruz ama senden asla umudumuzu kesmeyecegiz. senden asla vazecmeyecegiz.
inaniyoruz ki guzel gunler gorecegiz gunesli gunler.
bu gunlerde gececek. ayaga kalkmasını da bileceksin. bizim askımız senin muzendeki kupaya degil gogsundeki armayadır. elbette uzuluyoruz ama senden asla umudumuzu kesmeyecegiz. senden asla vazecmeyecegiz.
inaniyoruz ki guzel gunler gorecegiz gunesli gunler.
yine yeni yeniden biz başka takımız ayakalarına yatan taraftar topluluğuna sahip takım.eh be gülüm siz değil miydiniz q7, simao, guti, ferdi geldiğinde ''bu kadar yıldız galakside bile yok, bla bla ..'' diye her tarafta bağıran. siz değil miydiniz ''25.haftadan şampiyonluğu garantileriz'' vs. diyen yine mi döndünüz cefakar taraftar moduna.
aşkın dibinin dibi dediğim gerçek renkleri olan 1903'te kurulan mükemmel bir takımın ismidir .
taraftarı olmak zordur.her zaman başın dik gezemezsin,diğer iki büyük pek sallamaz seni,günlük başarı,uzun vadeli başarı uzaktır hep.bunlar gibi nice nedenler sayabilirim.ben bunları bilerek beşiktaşlı olmadım,ama yaşadım pişman olmadım hiÇ,benim nazarımda bir beşiktaşlı duruşu var,bende saklı o,hani o 10 kişiden biriyim ben.babamdan değil Çocukluğumdan gözyaşlarımdan mirastır bana beşiktaş.yine edebiyat yapıyor diyecek bazı yazarlar onlara sözüm şudur; ben Çok seviyorum beşiktaşı.
bizim sürekli söylediğimiz "sevinmek için sevmedik ki" sözünün kendilerine güvence verdiğinin farkında olan ve taraftarını sevindirmek için hiçbir şey yapmıyor gibi görünen futbolcu, teknik direktör ve yönetime sahip olan takımım.
bu seneki en büyük başarısı fenerbahçe'yi 3-2 yenmektir.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin her zaman gerisinde kalan Türkiye'nin 3. büyük kulübüdür.
sevemez kimse senii benim sevdiğim kadaar!
Anaya babaya küsülür, beşiktaş'a küsülmez. Ama Formanın içindekilere de kulübedekiNe de küsülür de kızılır da.
Arkadaş sen bursa maçlarından başka oynamayan holosko yerine nasıl olur da dişli bi rakibin karşısına 6 Aydır top oynamayan mustafa'yla başlarsın? Hadi mustafa'yı geç. mehmet akgün kimdir? Necip dururken o niye oynar?
Yaptın bi Hata Hadi, mustafa ikinci yarıda da Sahada olacak. Madem niye holosko'yu akgün'ün yerine alıp holosko'YU SAĞA Oğuzhan'ı kendi yerine atmıyorsun.
Bi oyuncu değişikliği ile tüm Takımın yeri nasıl değişir?
Bu kadar Hata sadece 90 Dakikada yapılmış bir hoca tarafından. Bunun sezon içinde Takımın tek yıldızını yerden yere vurmak, takımda Fernandes'ten Sonraki en yetenekli adamını basının Önünde her hafta fırçalamak, ESKI oyunculara hakaret etmek gibi onlarcası da var.
Senin için daha önce yazdığım her şeyi geri alıyorum samet hoca. Senden OlmaZ. Biz anladık sen de anla git artık.
Fernandes'e başka bi hocayla olsa buGÜN etmediğim Küfür bırakmazdım Ama reisi bile küstürdün hoca. Hiç olmadığı kadar kenetlenmiş bi takımı en olmayacak adam olan sen bozdun. Sahada buGÜN veli ve Oğuzhan'dan başka beşiktaş'a yakışır mücadele eden tek adam yoktu.
Zamanında rahmetli vedat okyar demişti: buGÜN sahanın en iyisi baki mercimek'ti. Sahanın en iyisi bak'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini"
aynısı bugün de geçerli: sahanın en iyisi veli'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini.
(bkz: bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin)
Anaya babaya küsülür, beşiktaş'a küsülmez. Ama Formanın içindekilere de kulübedekiNe de küsülür de kızılır da.
Arkadaş sen bursa maçlarından başka oynamayan holosko yerine nasıl olur da dişli bi rakibin karşısına 6 Aydır top oynamayan mustafa'yla başlarsın? Hadi mustafa'yı geç. mehmet akgün kimdir? Necip dururken o niye oynar?
Yaptın bi Hata Hadi, mustafa ikinci yarıda da Sahada olacak. Madem niye holosko'yu akgün'ün yerine alıp holosko'YU SAĞA Oğuzhan'ı kendi yerine atmıyorsun.
Bi oyuncu değişikliği ile tüm Takımın yeri nasıl değişir?
Bu kadar Hata sadece 90 Dakikada yapılmış bir hoca tarafından. Bunun sezon içinde Takımın tek yıldızını yerden yere vurmak, takımda Fernandes'ten Sonraki en yetenekli adamını basının Önünde her hafta fırçalamak, ESKI oyunculara hakaret etmek gibi onlarcası da var.
Senin için daha önce yazdığım her şeyi geri alıyorum samet hoca. Senden OlmaZ. Biz anladık sen de anla git artık.
Fernandes'e başka bi hocayla olsa buGÜN etmediğim Küfür bırakmazdım Ama reisi bile küstürdün hoca. Hiç olmadığı kadar kenetlenmiş bi takımı en olmayacak adam olan sen bozdun. Sahada buGÜN veli ve Oğuzhan'dan başka beşiktaş'a yakışır mücadele eden tek adam yoktu.
Zamanında rahmetli vedat okyar demişti: buGÜN sahanın en iyisi baki mercimek'ti. Sahanın en iyisi bak'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini"
aynısı bugün de geçerli: sahanın en iyisi veli'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini.
(bkz: bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin)
beşiktaşlı olmak her zaman başı dik gezmektir.
yenildik mi koy götüne gitsin. var mı ötesi yok.
bu gün polar adım yarın gider eşofman takımı alırım. feda beşiktaşım.
yenildik mi koy götüne gitsin. var mı ötesi yok.
bu gün polar adım yarın gider eşofman takımı alırım. feda beşiktaşım.
Bu aralar pek iyi gitmeyen bir takım.
Güzel günler dünde kalsa da
Şampiyonluğun Hayal olsa da
engel yok ki bu sevdamıza
ŞANLı beşiktaş can feda sana
iyi gün de takım tutan renklilere inat, allah nasip ederse Pazartesi günü tribünden destekleyeceğim takımım.
Şampiyonluğun Hayal olsa da
engel yok ki bu sevdamıza
ŞANLı beşiktaş can feda sana
iyi gün de takım tutan renklilere inat, allah nasip ederse Pazartesi günü tribünden destekleyeceğim takımım.
böyle takımları süper ligde niye oynatırlar anlamıyorum.
Taraftarı ile bütünleşen bir takım.
obiçim bubiçim arkadaşlar 1903 yılında kurulan bu kulüp için niye ligde oynatılıyor demiş.beşiktaş kurulduğunda diğerleri tarlada karga kovalıyordu.
boyle bi takim var diye o lig var lan susak.
askin tek kelimelik tanimidir.
sevinmek icin sevilmeyendir.
askin tek kelimelik tanimidir.
sevinmek icin sevilmeyendir.
seneye bank asya'da oynaması gereken takım.
harbi kim aldı bu fakirleri süper lige?
harbi kim aldı bu fakirleri süper lige?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar