bugün

beşiktaş

sevemez kimse senii benim sevdiğim kadaar!
Anaya babaya küsülür, beşiktaş'a küsülmez. Ama Formanın içindekilere de kulübedekiNe de küsülür de kızılır da.
Arkadaş sen bursa maçlarından başka oynamayan holosko yerine nasıl olur da dişli bi rakibin karşısına 6 Aydır top oynamayan mustafa'yla başlarsın? Hadi mustafa'yı geç. mehmet akgün kimdir? Necip dururken o niye oynar?
Yaptın bi Hata Hadi, mustafa ikinci yarıda da Sahada olacak. Madem niye holosko'yu akgün'ün yerine alıp holosko'YU SAĞA Oğuzhan'ı kendi yerine atmıyorsun.

Bi oyuncu değişikliği ile tüm Takımın yeri nasıl değişir?
Bu kadar Hata sadece 90 Dakikada yapılmış bir hoca tarafından. Bunun sezon içinde Takımın tek yıldızını yerden yere vurmak, takımda Fernandes'ten Sonraki en yetenekli adamını basının Önünde her hafta fırçalamak, ESKI oyunculara hakaret etmek gibi onlarcası da var.
Senin için daha önce yazdığım her şeyi geri alıyorum samet hoca. Senden OlmaZ. Biz anladık sen de anla git artık.

Fernandes'e başka bi hocayla olsa buGÜN etmediğim Küfür bırakmazdım Ama reisi bile küstürdün hoca. Hiç olmadığı kadar kenetlenmiş bi takımı en olmayacak adam olan sen bozdun. Sahada buGÜN veli ve Oğuzhan'dan başka beşiktaş'a yakışır mücadele eden tek adam yoktu.

Zamanında rahmetli vedat okyar demişti: buGÜN sahanın en iyisi baki mercimek'ti. Sahanın en iyisi bak'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini"

aynısı bugün de geçerli: sahanın en iyisi veli'yse varın siz düşünün beşiktaş'ın halini.
(bkz: bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin)
© copyright 2005 - 2026