bugün

/782
bugün 110. yılını kutlayan, herzaman iyi ki dediğim takımım, sevdam.

iyi ki...
dünyanın en güzel aşkı. nice 110 yıllara baba hakkının bize emaneti. siyahınla beyazınla nice yaşlara.
kurulan ilk kulüp olmakla neden bu kadar övündüğünü anlayamadım camia. ilk oldun da ne oldu şampiyonlar liginde final mi oynadın?
110. yılını kutlayan takımımızdir.
110. yılını kutlayan sevdam. bir gün değil her gün beşiktaş ayrıca 110. yıl ürünleri http://www.kartalyuvasi.com.tr/default.asp satışa çıkmıştır efenim.
110 yaşındaki, şerefin beşiktaş'ıdır.
110. Kuruluş Yılı Kutlamalarını Boş Tribünler Eşliğinde Yapan kulüp.

görsel
110 yıllık güzide kulübüm.
Aslolan hayattır hayatta Beşiktaş.
Aşkın karşılığıdır bizim hayatımızda.Her gün olduğu gibi bugün de yanındayız.
110.yılın kutlu olsun büyük Beşiktaş.
https://www.youtube.com/watch?v=-pJ-fqBx6-Y
110. Yilinda unal aysalin inonudeki kutlamalara katilmasiyla guzel seyler gormeyi umuyorduk. Lakin bjk taraftari 110. Yilinda unal aysali protesto ederek halen taraftar olamadigini ortaya koymustur.
110. Yılını boş tribünlerle kutladığı söylenen Kulüp. Arkadaşların zeka seviyesi o. Taraftar alımı yapılmayan açık tribünleri gosterip ezikliklerini göstermişler. Sadece kapalı'ya 25 bin taraftar girdi. bi yarısı kadar da numaralı da vardı. Açıklara alınmayacaktı Ama yığılma nedeniyle dışarda kalanlar Oraya alındı.
Uganda'da olsa bu duruma "Ulan amınaKoduğumun çocukları, beşiktaş ananızı sikti diye mi bu asparagaslariniz, orospuçocukluğu yaparken Bari biraz zeki olun" DIYE TEPKi verilir Ama burada "arkadaşım bunlar boş iftiralar" diye geçiştiriyoruz.
Parasız kulüp.
ne olursa olsun onun için atmaya devam edecek kalplere sahip takımdır. ispatı da burdadır;

(bkz: beşiktaş için atan kalpler)

http://video.uludagsozluk...ş-için-atan-kalpler-62657
110 yılı devirmiş kulüp. kutlarım bjk yı.
110. yılını kutlamış büyük kulüp. galatasaray gibi yavşak dostumuz olacağına beşiktaş gibi delikanlı düşmanımız olsun. nice 110 yıllara kara kartal.
110. yaşını kutlayan takım. onca yokluk görmesine rağmen başkanının çıkıp açacağımız banka hesabına bi 100 euro ateşleseniz çok bomba oluruz be hacı demediği klüp. 100. yılında şampiyon olan klüp. olamayanlar da varmış. yazık yahu.
110 yıl'a sığdırılan başarılar,kupalar,ödüller vs.
ama beşiktaş sevgisi bu başarılar,kupalar,ödüller dışında farklı bir his

geçtiğimiz günlerde babam sordu "neden beşiktaş neden galatasay,fenerbahçe yada adanaspor değilde beşiktaş?" diye.
tam izah edemedim ama yaşattığı sevinç veya üzüntü hissi kelimelerle anlatılamıyor yada ben anlatamıyorum.
tek birşey biliyorum "iyi ki beşiktaşlı olmuşum yada iyi ki beşiktaşlı doğmuşum."
ferrariye olan borç, alves'in devredilmesi falan derken uefa lisansı alamayacak takım.

sakatlıklar falan önemli değil de iş şurada karışıyor, demirören'den hesap sorun!!!!!!!!
fenerbahçe'nin ahını alan kulüp.

ulan 3-2 yendiğimize pişmanım, tepe taklak olduk adamlar yeniden doğdu.
110. yıl kutlamalarında ajda pekkan'ı getirerek ironi yapmış fitbol takımıdır aynı zamanda*
yeni yapacağı stadyum en az 50.000 kişilik olmalı, bu sayı belki için imkansızı zorlamak gerekiyor ama; gerekirse imkansızda zorlanmalı.

stat bittiğinde 50.000 kapasite bile yetmeyecekken, 42.000 mümkün değil yetmeyecektir...
büyük takım değildir.
110. yıl t shirtleri beni benden alan taraftarı olduğum klüp.

seviyorum sözlük herkese nasip olmaz!!
görsel
sezon başından beri neredeyse her maça kırmızı formayla çıkan takım

istiyorsanız sizin şu renkleri değiştirelim?
© copyright 2005 - 2026